Dodaj do ulubionych

Drogie Kobiety

03.04.04, 19:55
Dlaczego jesteście normalne do momentu kiedy sie nie okaże, ze nam sie nie
podobacie i nie jestesmy wami zainteresowani, po prostu nie w naszym typie ?
Mam na myśli zwykła znajomość taka bez seksu itp. romantyzmów.
Czy przyjażń miedzy facetem i prawdziwym mężczyzna jest możliwa ? Czy Wy
ciągle myślicie tylko o jednym ?
Obserwuj wątek
    • fassolka Re: Drogie Kobiety 03.04.04, 20:10
      majly napisał:

> Czy przyjażń miedzy facetem i prawdziwym mężczyzna jest możliwa ? Czy Wy

Hmm, jestem na 100% pewna ze przyjazn miedzy facetem i prawdziwym mezczyzna
      jest mozliwa...tylko czy o to Ci chodziło?
      • diablica_28 Re: Drogie Kobiety 04.04.04, 20:57
        hmmmmmm hahahahaha a gdzie Ci 100% mężczyźni?
        Moze wyjasni nam autor kim sa wg niego?
    • majly O kurcze !! 03.04.04, 20:19
      * miedzy kobieta a prawdziwym mezczyzna.
      ps. chyba juz jedno piwko za duzo.
      • Gość: parki Re: O kurcze !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 20:24
        Słyszałeś o podświadomości i takim gościu Freudzie.
        • majly Re: O kurcze !! 03.04.04, 20:58
          proponujesz trojkacik ?
    • ooliwkaa Re: Drogie Kobiety 03.04.04, 22:04
      oj nie generalizuj....:)
      szybciej czasami nam przechodzi, kiedy już wiemy, że się komuś spodobałyśmy :))
      wierz mi...:)
      Czysta przyjaźń między facetem i kobietą raczej nie jest możliwa.. tak już
      jesteśmy skonstruowani...zawsze przewinie się w jej historii albo seks, albo
      zauroczenie przynajmniej (którejkolwiek ze stron)... :))
    • Gość: Cytryna Re: Drogie Kobiety IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 23:35
      najpierw wyrazy uznania dla zabawnej ksywy "majty", poza tym dziwi mnie Twoje
      spostrzezenie, po tym jak juz sie okaze ze nie jestescie zainteresowani robimy
      sie normalne bo nie musimy grac, wabic i necic... i wtedy wlasnie mozna sie
      kumplowac.
      • majly Re: Drogie Kobiety 05.04.04, 00:22
        Milo ze Ci sie podoba, pomruczalbym Ci na dobranoc.
        Zgadzam sie, ze wtedy mozna sie zaprzyjaznic tylko czasem one juz nie chca i
        staja sie jakies nudne.
        • Gość: Cytryna Re: Drogie Kobiety IP: *.chello.pl 06.04.04, 20:14
          moze od poczatku byly nudne tylko sie dobrze maskowaly snujac pajecza siec ;)
          a skoro nie chca sie kumplowac to tym lepiej dla Ciebie bo juz Cie nie nudza
          a inne owoce lubisz czy tylko cytrusy Ci nie smakuja? ;)
          • majly Droga Cytrynko 06.04.04, 20:41
            Czasem lubie wycisnac soki z cytryny tak do ostatniej kropli. Lubie tez ananasy
            jak wszyscy Prawdziwi Mężczyzni a do cierpkich pomaranczy powoli sie oswajam, fee, feee. Lubie
            tez swieze owoce morza. Jestem tez natretnym lanserem diety wegetarianskiej, wiec wszelkie owoce jak najbardziej.
            • Gość: Cytryna Re: Droga Cytrynko IP: *.chello.pl 06.04.04, 23:01
              a dlaczego to niby mezczyzni i to Ci prawdziwy ;) lubia ananasy? i co maja do
              tego cierpkie pomarancze i ich oswajanie? chyba odbieramy na innych falach bo
              jakos powyzsze sformulowania sa mi malo znane? moze wyjasnisz mi ten fenoMEN?
              • majly wyjasnienie dla Cytryny 06.04.04, 23:16
                sprawa jest prosta juz Tobie wyjasniam:
                ananasy - nie dosc, ze sa bardzo smaczne to podobno osladzaja nasze nasionka.
                Nas czyli mezczyzn, a tak prosto z mostu to chodzi o sperme, ejakulat.
                pomarancze - to taka awersja do mechanicznej_pomaranczy czyli moderatorki tego
                forum na ktorym kiedys panowala wolnosc slowa. Dodam, ze mech_pom pochodzi z
                forum cosmogirlssss!!! Stad ta cala nasza niechec do wszelkich cytrusow, ktore
                wycinaja nam nasze zlote mysli. Powoli jakos sie uspokoila i juz mamy
                spokojniejszy okres bez wiekszych wyciec. Tak w ogole to my na tym forum juz
                nie piszemy - tylko tak w ramach lanceru (spodobalo mi sie to slowo)
                Jest jeszcze taki ktos jak coolie - tez moderatorka, a slowo coolie powoli
                staje sie substytutem slowa ku..a, jako ekspresja obuzenia badz zachwytu.
                Dlatego tez Kuba_halford razem z cala reszta zalozyl klub wolnomyslicieli i
                wielbicieli wolnosci slowa czyli forum Prawdziwy Mężczyzna
                • Gość: Cytryna Re: wyjasnienie dla Cytryny IP: *.chello.pl 06.04.04, 23:47
                  dzieki za wyjasnienie, faktycznie nie zwrocilam uwagi na pewne szczegoly. jesli
                  chodzi o dzialanie ananasow to pierwsze slysze i szczerze watpie ale skoro Ty
                  jako ekspert tak twierdzisz... ;)
                  teraz juz wiem ze nalezysz do bandy Tolka banana, za ktora niestety nie
                  przepadam. moze malo sie zaglebiam w to forum ale jakos odnioslam wrazenie ze
                  Kuba, socjopata itp lubia byc wulgarni choc niewiele to wnosi i jakos mi to nie
                  lezy.
                  • majly Re: wyjasnienie dla Cytryny 07.04.04, 00:31
                    Jestes skazana na mnie. Mi sie chyba niestety jeszcze nie udalo osiagnac w/w
                    socjopaty i Kuby poziomu osiagnac, ale pracuje nad tym gorliwie i sumiennie.
                    powolutku sie juz
                    resocjalizuje...................................................................
                    ................................................................................
                    ................................................................................
                    ................................................................../heh klawisz
                    mi sie zakneblowal i juz wyskoczyl na szczescie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka