IP: *.natpool.mwn.de 02.12.10, 18:21
Autorowi artykulu polecalbym prace nad jezykiem polskim.
"Na lotnisku czekał na nas lśniący nowością szereg samochodów." - ciekaw jestem jak wyglada stary szereg albo podstarzaly szereg. Chyba chodzilo o
"szereg lśniących nowością samochodów."
"Wyglądały trochę jak samoloty, bo wszystkie były białe." - snieg tez jest bialy, a czy wyglada jak samolot?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: MINImax IP: *.aster.pl 02.12.10, 18:36
      doczytałem do słów "na TYLNIEJ KANAPIE" i wymiękłem...
    • Gość: lbs Re: MINImax IP: *.adsl.alicedsl.de 02.12.10, 18:51
      ciekawe gdzie sa te rowne jak stol drogi S-H. A z szalenstwem na nich to bym uwazal, bo radary przy kazdej stodole niestety i do Polski tez przysla w razie potrzeby...
    • Gość: goscgosc Re: MINImax IP: 46.112.106.* 02.12.10, 20:01
      Szkoda tych przednich lamp -stare wyglądały fajniej. No i wnętrze też jest chyba zbyt futurystyczne jak dla mnie..
    • Gość: js Re: MINImax IP: *.nat.emory.edu 03.12.10, 04:41
      zenada: art i samochod
    • galtom Re: MINImax 03.12.10, 07:36
      " Lecz gdybym był młodym ojcem, który szuka uniwersalnego samochodu dla rodziny, to pewnie zmieniłbym zdanie." + " Bagażnik ma 350 litrów pojemności," + "W kabinie nad głowami jest mnóstwo miejsca."
      Czyli o ile ten mlody ojciec bedzie chcial zabrac swoje dzieci i wozek (oraz moze kilka par majtek na zmiane dla siebie i Zony) to przynajmniej jedno dziecko musi nauczyc sie latac (w tej wolnej przesrzeni nad glowami).
      Zaden (zdrowy na umysle mlody ojciec) nie kupi tego auta aby wozic niem rodzine! Mloda Matka aby dowiezc dzieci do szkoly - moze. iPada ludzie w koncu kupuja a jest podobnie potrzebny i przydatny :-)
    • Gość: Expat Re: MINImax IP: *.4-3.cable.virginmedia.com 03.12.10, 09:08
      Niemiecką 'estetykę' widać na kilometr .Oxfordzkie modele Mini wyglądają klasycznie ,elegancko i jednocześnie niebanalnie . Countryman z Grazu jest po prostu paskudny
    • Gość: gogosc Re: MINImax IP: 82.177.11.* 03.12.10, 15:06
      tekst jak tekst ale samochód tak średio mi się podoba - to już nie ten Mini jaki "zmay i kochamy", a ta "szyna" po srodku to jakieś paskudztwo, miałbym wrażenie, że kupiłem jakiś badziew w Ikea i zapomniałem wyjąć go pod domem z wozu. Tak na marginesie - ten Moke mnie kręci (jak Suzuki Jimmy albo Jeep Wrangler) no oczywiście nie na naszą (vide obecna) pogodę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka