zapach.kobiety1 13.01.11, 12:42 Zastanawiam się, czy można spotkać jakiegoś sensownego mężczyznę..czy to jest możliwe? czy tacy istnieją? Sama jestem po nieudanych związkach, może jestem naznaczona? może już tylko wnuki przyjdzie mi wychowywac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 12:49 zapach.kobiety1 napisała: > Zastanawiam się, czy można spotkać jakiegoś sensownego mężczyznę..czy to jest m > ożliwe? czy tacy istnieją? > Sama jestem po nieudanych związkach, może jestem naznaczona? może już tylko wnu > ki przyjdzie mi wychowywac? Aż się prosi żeby ci kąśliwie odpowiedzieć..ale się powstrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 13:23 mariuszg2 napisał: > > Aż się prosi żeby ci kąśliwie odpowiedzieć..ale się powstrzymam Daj spokój, przejdzie jej...za rok, góra dwa...spotka sensownego...a wnuki do żłobka odda;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 13.01.11, 13:27 Mam 40 lat i wnuków nie mam. Wczesniej myslalam nawet o klaasztorze, może oddać sie Bogu i kontemplować.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 13:31 zapach.kobiety1 napisała: > Mam 40 lat i wnuków nie mam. > Wczesniej myslalam nawet o klaasztorze, może oddać sie Bogu i kontemplować.. I znowu mnie prowokujesz do mocno uszczypliwej uwagi....ludzie trzymajcie mnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 13.01.11, 13:40 Mariuszg2, szkoda, bo myslałam, że coś sensownego powiesz..ech Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 14:02 zapach.kobiety1 napisała: > Mam 40 lat i wnuków nie mam. Toć mówię...za rok...góra dwa Ci przejdzie;) > Wczesniej myslalam nawet o klaasztorze, może oddać sie Bogu i kontemplować.. Z klasztorem to ja nie pomogę, no chyba, że z męskim...to możemy się razem wybrać odpocząć i pokontemplować... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: hmm 13.01.11, 20:42 To dobrze trafilas. Tu sami Bogowie (przynajmniej za takich sie uwazamy) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 13:28 amandzia tylko ty mnie potrafisz uspokoić...przytul mnie cały jestem roztrzęsiony Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 13.01.11, 13:36 no właśnie..roztrzęsiony - po co te emocje mariuszg2 ? Mówię co czuję i nie wiem co dalej zrobić ze swoim życiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 13:51 Mariuszku...śpieszę z odsieczą;) No chodź tu...pomrucz, podrapię Cię za uszkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 13.01.11, 13:55 Amanda, czy to jest jeden z tych typów mezczyzn -"zaopiekuj się mną"...o matko Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 14:15 zapach.kobiety1 napisała: Amanda, czy to jest jeden z tych typów mezczyzn -"zaopiekuj się mną"...o matko Wolisz "macho"? Mariusz potrafi być macho...jak chce;) Ale trzeba się najpierw przebić...przez ocean jego wrażliwości;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 14:35 amanda-lear napisała: > > zapach.kobiety1 napisała: > > Amanda, czy to jest jeden z tych typów mezczyzn -"zaopiekuj się mną"...o matko > > Wolisz "macho"? Mariusz potrafi być macho...jak chce;) Ale trzeba się najpierw > przebić...przez ocean jego wrażliwości;))) Amanda stajesz się niebezpieczna... zaczynasz dochodzić do momentu (punktu) o który kiedyś pytałaś...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 14:43 mariuszg2 napisał: > > Amanda stajesz się niebezpieczna... zaczynasz dochodzić do momentu (punktu) o k > tóry kiedyś pytałaś...:)) Mariuszku;) W moim wieku ma się już sklerozę, więc nie pamiętam o co pytałam;) Chodzi o punkt G?;D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 15:30 amanda-lear napisała: > mariuszg2 napisał: > > > > Amanda stajesz się niebezpieczna... zaczynasz dochodzić do momentu (punkt > u) o k > > tóry kiedyś pytałaś...:)) > > Mariuszku;) W moim wieku ma się już sklerozę, więc nie pamiętam o co pytałam;) > Chodzi o punkt G?;D W twoim wieku podobno tych punktów jest więcej ... rozsianych...po różnych miejscach.... Nie wiem czy zauwazyłaś a w moim nicku też jest taki punkt ... amoże nawet 2 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 15:44 mariuszg2 napisał: > W twoim wieku podobno tych punktów jest więcej ... rozsianych...po różnych miej > scach.... Moje punkty skumulowały się w mózgu...;) Aż się boję co będzie dalej;))) > Nie wiem czy zauwazyłaś a w moim nicku też jest taki punkt ... amoże nawet 2 :) > )) Niestety nie zauważyłam, w moim wieku już coraz gorzej się widzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 16:40 amanda-lear napisała: > Niestety nie zauważyłam, w moim wieku już coraz gorzej się widzi:( Na mózg Ci pada, ślepniesz....Tobie pies przewodnik potrzebny a nie Gepart (patrz też na G).... Sponsorem dzisiejszego dnia jest literka G...podaj numer komórki to wyślę SMS o treści "pomagam" Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 20:11 mariuszg2 napisał: > > Na mózg Ci pada, ślepniesz....Tobie pies przewodnik potrzebny a nie Gepart (pat > rz też na G).... > Odnoszę niejasne wrażenie, że mnie obrażasz;) Uważaj, też potrafię być złośliwa jak chcę...;))) > Sponsorem dzisiejszego dnia jest literka G...podaj numer komórki to wyślę SMS > o treści "pomagam" Sponsor? W moim wieku? No patrzcie dziewczyny, nawet w tym wieku da się...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 20:53 amanda-lear napisała: /> > > Odnoszę niejasne wrażenie, że mnie obrażasz;) Uważaj, też potrafię być złośliwa > jak chcę...;))) Nie mogę się doczekać wiesz, że to lubię :) > > Sponsorem dzisiejszego dnia jest literka G...podaj numer komórki to wyślę > SMS > > o treści "pomagam" > > Sponsor? W moim wieku? No patrzcie dziewczyny, nawet w tym wieku da się...;DDD hahahaha kobieta szczęśliwa mariuszeczek szczęśliwy! :* Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 21:19 mariuszg2 napisał: > Nie mogę się doczekać wiesz, że to lubię :) Wiem:) Podobnie zresztą jak Ty wiesz, że nie doczekanie Twoje;) > hahahaha kobieta szczęśliwa mariuszeczek szczęśliwy! :* Powinnam napisać instrukcję: jak uszczęśliwić faceta w kilku postach ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 23:11 amanda-lear napisała: > mariuszg2 napisał: > > > Wiem:) Podobnie zresztą jak Ty wiesz, że nie doczekanie Twoje;) Nie wiem co powiedzieć...jestem zdruzgotany > > hahahaha kobieta szczęśliwa mariuszeczek szczęśliwy! :* > > Powinnam napisać instrukcję: jak uszczęśliwić faceta w kilku postach ;DDD Są takie co już po jednym się udało i nie piszą instrukcji Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 23:30 > > mariuszg2 napisał: > >> > Nie wiem co powiedzieć...jestem zdruzgotany > C'est la vie...;) > Są takie co już po jednym się udało i nie piszą instrukcji Może po prostu nie potrafią;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 13.01.11, 23:57 mariuszg2 napisał: > idę spac...dobranoc kotku Nie czekasz na mnie? No dobra idź skoro musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 14.01.11, 23:03 amanda-lear napisała: > mariuszg2 napisał: > > > idę spac...dobranoc kotku > > Nie czekasz na mnie? No dobra idź skoro musisz... masz przecież z kim sypiać...ja nie ma co szukać w twoim łożu... Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hmm 15.01.11, 01:08 mariuszg2 napisał: > amanda-lear napisała: > > > mariuszg2 napisał: > > > > > idę spac...dobranoc kotku > > > > Nie czekasz na mnie? No dobra idź skoro musisz... > > masz przecież z kim sypiać...ja nie ma co szukać w twoim łożu... Zazdrośnik;)... Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 13.01.11, 15:11 oj, Ci wrazliwcy...to piękne, ale jakże ulotne..sami sie ulatniają, (nie mogą sie zdecydować..ło matko pokorne ciele 2 matki ssie) Najgorsze jak trafią na wrażliwą;( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hmm 13.01.11, 15:31 zapach.kobiety1 napisała: > oj, Ci wrazliwcy...to piękne, ale jakże ulotne..sami sie ulatniają, (nie mogą s > ie zdecydować..ło matko pokorne ciele 2 matki ssie) Najgorsze jak trafią na wr > ażliwą;( 2 matki? ile to będzie sutków zwazywszy, że matką cilęcia jest krowa? Odpowiedz Link Zgłoś
la_extranjera Re: hmm 13.01.11, 15:35 wokół Ciebie jest wielu sensownych facetów na bank. wystarczy tylko nie wymagac cudów i korzystać! Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 13.01.11, 16:07 Są to tacy , krecą się (którzy poszukują opiekunki, opierunki i kucharki..taki domatorek z pilotem tv i ciepłymi kapciami), ale mężczyzna musi mnie inspirować, imponować..ech to chyba albo nie ta epoka, albo ja sie musze zmienić w "kurę domową". Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_trzecia Re: hmm 13.01.11, 20:51 Mam kolegę, ok. 40 lat ma, dobra praca, brak doświadczeń z kobietami, brak obciążeń damsko-dziecięcych z przeszłości, nieśmiały, inteligentny, samodzielny, myśli o kobiecie, chociaż z dystansem, cynizm w granicach normy, na pewno nie szuka mamusi czy opiekunki ani w sensie materialnym ani psychicznym. Szczupły, przeciętnej urody - nie wiem, jednym kobietom może się podobać, innym nie. Czy to jest sensowny mężczyzna? Czy Twoi byli z "nieudanych" związków uważają Cię za sensowną? Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 13.01.11, 22:06 jedna trzecia.."moi byli" sami przyznali, ze tylko dzieki mojej odwadze..czyli decyzji o rozwodzie, przejzeli na oczy..kogo stracili i zostały im tylko piekne wspomnienia...ale z mojej strony klamka zapadła, nigdy sie nie cofam i nie żałuje moich decyzji. No cóż...może jeszcze nie trafiłam na odpowiedniego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt dlaczegosz, kuzwa 13.01.11, 22:18 zapach.kobiety1 napisała: > No cóż...może jeszcze nie trafiłam na odpowiedniego faceta. dlaczegosz, kuzwa, nie ma tu watkow...: - nigdy nie trafilem na odpowiednia kobiete? - dlaczego kobieta zawsze jest "odpowiednia" Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: dlaczegosz, kuzwa 13.01.11, 22:51 facettt, to załóż taki watek, to pogadamy:) odpowiedni czy odpowiednia to kwestia "dopasowania" Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: hmm 14.01.11, 18:48 no wlasnie i tu pytanie Czy lepszy jest ostry i energiczny rumak kotrego trudno poskromic i ujezdzic ktrego trzeba ciagle theba trzymac krotko i nie popuszac cugli. ale ktory wlasciwie pokierowany bedzie skakal przez przeszkody i zrobi to szybciej i zgrabniej niz inne... ale jak sie urwie z uwiezi to trzeba sie bedzie bardzo starac aby go zlapac Czy tez lepiej miec szkape, leniwa, sokojna, mozna jej nawet nie przywiazywac, bedzie tak stac przy zlobie czy plocie i skubac trawe...jak sie ja przyczepi do wozu i da batem po D to bedzi ciagla a jak sie nie bedzie to bedzie stala i puszczala baki... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 14.01.11, 22:53 To dobre porównania...wariant 1, byłby nie nudny, ale na pewno nie trzymałabym go na uwięzi (zresztą sam by się poskromił, nie wyobrażam sobie, żębym miała wychowywac faceta-nie jestem matką) i nie goniła by go złapac, jak by poleciał w co wątpię to znaczy , że nie był mnie wart. Gratulacje za pomysł (porównanie mężczyzn do koni:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwracer Re: hmm 14.01.11, 23:57 Stare powiedzonko, "Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było." Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 15.01.11, 00:54 Idealny mężczyzna powinien zawsze mówić więcej, niż myśli, i zawsze więcej myśleć, niż mówi Oscar Wilde Odpowiedz Link Zgłoś
snemeis_ustijuf Re: hmm 13.01.11, 23:23 z dzieciakami zaden nie bedzie chciał lubimy wygodę nie znosimy bab z bagażem i przychówkiem Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 14.01.11, 07:05 Są tacy, których żadna by nie chciała nawet bez przychówku, bez bagażu, zobowiązań bo mają nierówno pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapach.kobiety1 Re: hmm 14.01.11, 17:58 No właśnie jesteś wygodnicki i...bezsensowny i masz ograniczoną wyobraźnie. Na pewno nie znalazłbyś sie na mojej liście;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: hmm 14.01.11, 22:52 Jeśli na czole nie masz nic napisane to nie jesteś naznaczona ;) Odpowiedz Link Zgłoś