Dodaj do ulubionych

pytanie o deptanie

28.10.11, 12:58
Mam do was panowie pytanie - mój chłopak namawia mnie abym chodziła po nim w szpilkach - zastanawiam sie czy to normalne i boję się że jesli mu ulegne zrobię mu krzywdę.
Czy próbowaliście czegos podobnego ? Co o tym sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • gocha033 zaproponuj mu lozko fakira :) 28.10.11, 13:33
      to dla ciebie samej bezpieczniejsze wyjscie :)
      picasaweb.google.com/lh/photo/ERIfxr0nESyAlHpkwuR7pQ
      • girl_2 Re: zaproponuj mu lozko fakira :) 28.10.11, 13:47
        Jego chyba fakir nie kręci
    • eat.clitoristwood Zacznij od 28.10.11, 13:46
      trampkokorków. Jak mu się spodoba możesz go pomiziać walonkami po jajach.
      • girl_2 Re: Zacznij od 28.10.11, 13:49
        eat.clitoristwood napisał:

> trampkokorków. Jak mu się spodoba możesz go pomiziać walonkami po jajach.

proponowałam baleriny a on chce cieniutkie szpileczki - przebiję go na wylot :-(
        • eat.clitoristwood Re: Zacznij od 28.10.11, 13:57
          girl_2 napisała:
          > proponowałam baleriny a on chce cieniutkie szpileczki - przebiję go na wylot (...)

Powiedz, że Cię głowa boli.

• ferro2 Re: Zacznij od 28.10.11, 17:02

moze zlam te szpilki, powiedz ze sie popsuly.

Przegrać to nie znaczy nie mieć racji.
            • girl_2 Re: Zacznij od 28.10.11, 19:39
              Bez żartów, nie zniszczę pantofli za 500 zł to by nic nie dało bo mam jeszcze ze 12 par + 3 pary kozaków na wysokim obcasie - to odpada.
              • eat.clitoristwood Re: Zacznij od 28.10.11, 19:50
                girl_2 napisała:
                > Bez żartów, nie zniszczę pantofli za 500 zł (...)

Pasuj go na rycerza i kup pancerz. I misiurkę. Będzie jeszcze bardziej kul. A jeśli to prawicowiec to mu kawałek szlabanu dodasz, poświęconego. Zresztą dzisiaj to chyba każdy szlaban poświęcony.
                • girl_2 Re: Zacznij od 29.10.11, 08:06
                  Ha ha ha
                  byłeś bardzo pomocny :) na szczęście znalazł się jeden facet który najwyraźniej wie o czym mówi
    • zamiennick Re: pytanie o deptanie 28.10.11, 17:10
      girl_2 napisała:

> Mam do was panowie pytanie - mój chłopak namawia mnie abym chodziła po nim w sz
      > pilkach - zastanawiam sie czy to normalne i boję się że jesli mu ulegne zrobię
      > mu krzywdę.
      > Czy próbowaliście czegos podobnego ? Co o tym sądzicie ?

Ile ważysz?
      • girl_2 Re: pytanie o deptanie 28.10.11, 19:36
        54 kg - to za dużo czy za mało ?
    • kir_kor1 Re: pytanie o deptanie 28.10.11, 20:02
      Nie przejmuj się. Wielu facetów marzy aby zostać wziętym pod damski seksowny pantofelek. Poszukaj w necie pod "femdom", "trampling" "dominacja".
      Nie martw się że mu zrobisz krzywdę - zostawisz mu najwyżej najwyżej parę siniaków od obcasów jeśli mocniej staniesz na piętach szczególnie jeśli będzie chciał być deptanym na goło - uważaj tylko aby mieć na czym się oprzeć (oparcie krzesła, ściana itp). Staraj się opierać się bardziej na palcach i nie stawać szpilką na kościach - najlepiej skup się na klacie i brzuchu.
      Zrób mu to o co prosi ale przyciśnij mocniej go szpilkami - a masz szansę że mu przejdzie. Jeśli nie przejdzie będziesz musiała to polubić bo inaczej zacznie szukać innej babeczki, która nie będzie miała oporów. Jak na nim staniesz spytaj go czy masz zejść, jeśli nie będzie miał dosyć nie przejmuj się stękaniem, syczeniem itp - zwróć uwagę na erekcję :)
      • girl_2 Re: pytanie o deptanie 28.10.11, 22:20
        mówisz serio czy robisz sobie jaja ?
        Mam po nim chodzić w szpilkach a on to polubi ?
        • rudka-a Re: pytanie o deptanie 29.10.11, 04:47
          Ja spelnilabym zyczenie :D
          Chodzisz z "palcow" czy z "piety", bo to tez ma znaczenie :))))
          • girl_2 Re: pytanie o deptanie 29.10.11, 08:13
            z pięty :)
            na początku wpadłam w panikę ale po rzeczowej informacji od kir_kora - DZIĘKI kiir_kor !!!! - po przemyśleniu i poczytaniu o "problemie" w necie jakoś się uspokoiłam (nieco) - jeśli tak chce aby go kobitka zdominowała i wzięła pod pantofel - to go zdominuję :) i wezmę pod but
            dziś wieczorem
            • kir_kor1 Re: pytanie o deptanie 29.10.11, 10:16
              Nie ma za co
              Ja też to lubię ale kupiłem sobie skórzaną koszulkę - nie lubię siniaków
              Napisz jak było :)
              • girl_2 Re: pytanie o deptanie 30.10.11, 07:47
                Na początku mało się nie zabiłam - niestabilni jesteście
                potem było lepiej
                jeszcze nie wiem czy to polubie
                ale pod pewnymi względami mi się podobało
                jak się obudzi zobaczę czy ma siniaki i czy będzie chciał więcej :)
    • deptany Re: pytanie o deptanie 29.08.22, 15:11
      ja to bym chciał być deptany w szpilkach to przyjemne moja siostra mnie już deptała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka