Dodaj do ulubionych

jak poderwac ekspediendke?

01.11.11, 14:56
witam podoba mi sie pewna dziewczyna pracujaca w sklepie z ubraniami, i wpadlem na pomysl zeby cos kupic tam i gdy bede placil dac jejrazem z pieniedzmi karteczke z napisem podobasz mi sie i moj numer tel i zeby jak chce to sie odezwala, coo tym sadzicie
Obserwuj wątek
    • ikcort Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:02
      > witam podoba mi sie pewna dziewczyna pracujaca w sklepie z ubraniami, i wpadlem
      > na pomysl zeby cos kupic tam i gdy bede placil dac jejrazem z pieniedzmi karte
      > czke z napisem podobasz mi sie i moj numer tel i zeby jak chce to sie odezwala,
      > coo tym sadzicie

Sądzę, że taktyki mogłaby się od Ciebie uczyć niejedna drużyna SWAT.
    • soulshunter Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:14
      zamiast karteczki uzyj banknotu pińcet ojro. Na pewno sie skusi.
    • zamysleniee Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:18
      nie kupuj tylko leginsów
      • khadroma Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:20
        Mysle, ze swietny pomysł. Zeby Ci tylko odwagi nie zabrako. :)
      • princessjobaggy Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:26
        > nie kupuj tylko leginsów

Hehe, i bielizny.
        • czadroman Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 16:05
          pościel
    • princessjobaggy Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:24
      Zamiast karteczki daj jej lepiej swoje zdjecie z numerem telefonu. Atrakcyjna ekspedientka moze takich karteluszek dostawac na peczki i pozniej jej sie popieprzy kto jest kto.

• elizka19 Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:29
        pomysl beznadziejny, kup cos niedrogiego, albo w ogole nic nie kupuj podejdz jak bedzie sama powiedz ze chcialbys ja blizej poznac, zaproponuj spotkanie po pracy na kawę, ciastko, obiad itp... karteczka to kiepski pomysl, chyba ze macie po 18 lat:/
        do odwaznych swiat nalezy:))
        • maly44444567 Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:39
          wstydze sie jestem niesmialy ona ma ok 30 i ja tez
          • elizka19 Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:41
            ale czego sie wstydzisz? ze da ci kosza? jesli tak bedzie to trudno, to przeciez nie koniec swiata:/
            badz facetem nie mieczakiem.
          • zona-ex Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 21:03
            Takie karteczki są dobre dla 15-latków. Co myśłisz, ze zadzwoni jak przeczyta karteczkę? Do kosza ją wywali. Z czym jest ten sklep? Tzn z jakim ubraniami? Chyba nie z damskimi :):)
          • mikolaj_008 Re: jak poderwac ekspediendke? 04.11.11, 16:55
            nie ma się co wstydzić, nic nie ma do stracenia,
        • czadroman Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 16:05
          żadnych prezentów na dzień dobry, przecież to durne
      • czadroman Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 16:03
        i rozmiar niech dopisze którym się tu tak przechwala
    • mallwia Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 15:51
      jak to się wstydzisz? włącz guzik,będzie twoja na wieki:)

www.youtube.com/watch?v=i1ncuo3MyAQ
    • czadroman Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 16:02
      założyłbym się że cie oleje
    • 1bzz1 Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 16:16
      jak zarabiasz duzo to do niej startuj, bo ilez taka ekspedientka zarabia 1500zł? na pewno potrzebuje bogatego chłopa:)
      • 1bzz1 Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 16:17
        przynajmniej ja w takiej beznadziejnej sytuacji materialnej liczyłabym tylko na to, ze złapie bogatego męża b o 1500zł to nawet na waciki nie starczy
        • 1bzz1 Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 16:26
          co najmniej na rekę musisz zarabiać 7tysiecy, wtedy juz jakoś mozna życ bo jak masz drugie 1500zł to ciezko to widze
    • vag-auto Podaję ci instruktaż - filmik video 01.11.11, 19:25
      www.youtube.com/watch?v=Qqd-WAxLkc0 27:00
    • spawacz.drewna Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 20:44
      karteczke z napisem "podobasz mi sie"

h e h e, czasem warto forum przegladac
    • rarely powiedz w jakim pracuje sklepie 01.11.11, 20:44
      to sie nia zajme :)
    • rarely daj jej karteczke 01.11.11, 20:47
      maly44444567 napisał:

> witam podoba mi sie pewna dziewczyna pracujaca w sklepie z ubraniami, i wpadlem
      > na pomysl zeby cos kupic tam i gdy bede placil dac jejrazem z pieniedzmi karte
      > czke z napisem podobasz mi sie i moj numer tel i zeby jak chce to sie odezwala,
      > coo tym sadzicie

z twojm imieniem i nr. komórki np:

Wiesiek -dyskretnie
      600 000 000 do 24 .00
      SMS caladoba
    • iwona334 sadzimy, ze to durnota 01.11.11, 21:10
      gdyz mozna zaplacic , powiedziec jej to samemu i podac jej karteczke z nr. telefonu.
    • nom73 Re: jak poderwac ekspediendke? 01.11.11, 22:02
      maly44444567 napisał:

> coo tym sadzicie

Sądzę, że się nie odezwie. Kobiety rzadko same dzwonią, szczególnie na początku znajomości. Później dzwonią na okrągło. ;-)
      • olewka100procent Re: jak poderwac ekspediendke? 02.11.11, 00:01
        dlaczego dziecinada ? to nawet urocze jest... choć jest ryzyko że dziewczyna sie pierwsza nie odezwie ale na pewno jej sie to spodoba
    • s.romeczek Re: jak poderwac ekspediendke? 03.11.11, 11:43
      idź do przymierzalni tak żeby ona poszła za tobą np z drugą parą spodni i jak już bedziesz w środku wyrzuć nad kotarą karteczkę na sznurku z napisem - "jesli ma pani ochotę ta stosunek płciowy ze mną prosze pociągnąć za sznurek 3 razy. Jesli Pani nie ma ochoty na stosunek płciowy ze mną prosze pociagnąć 54 razy z czego 3 ostatnie mocniej"
      • lled Re: jak poderwac ekspediendke? 03.11.11, 14:55
        hahahahahaha
      • zona-ex Re: jak poderwac ekspediendke? 03.11.11, 22:05
        S.Romeczku, leżę i kwiczę :)):):):) A masz może receptę na ekspedienta w sklepie mięsnym???
    • porucznik.rzewski Dobry pomysł!!! 03.11.11, 18:12
      Za taki numer dostaniesz 10% rabatu na kalesony. Zima nadciąga więc będziesz zadowolony:-)
    • porucznik.rzewski Re: jak poderwac ekspediendke? 04.11.11, 22:33
      Świetna rada. "Wpisz mi tu swój numer. Będę miał chwilę to Cię przelecę":-)
    • anulkalin Re: jak poderwac ekspediendke? 06.11.11, 13:01
      Polecam kupić ładny, skromny bukiecik jej ulubionych kwiatów. ;)
      Jeśli długo pracuję to zaproponować kino, masaż, a może wycieczkę rowerową w celu odprężenia się i odstresowania od pracy ;)

Powodzenia!
    • nanana_2 Re: jak poderwac ekspediendke? 08.11.11, 17:00
      sadze zes slaby, bo zrzucasz to na nia, postaraj sie i sam ja zainteresuj, zaczep
    • showmessage Re: jak poderwac ekspediendke? 08.11.11, 19:34
      hmm... Metoda pierwsza; zacznij cyklicznie kupować niewielkie rzeczy w tym sklepie. Stanisz się rozpoznawalny. Stopniowo zacznij zagadywać o różne rzeczy. Takie parę zdań "o pogodzie" i innych pierdołach. Za każdym razem, kiedy się potoczy dłuższa rozmowa mówisz że tak się dobrze rozmawiało że może da się zaprosić po pracy. Minus to wydatki w sklepie i czas, plus to że przestaniesz być anonimowy i przejście na stopę prywatną powinno pójść gładko.
      Metoda druga; robisz ze trzy razy zakupy podchodzisz do niej i mówisz prosto z mostu że przychodzisz tutaj tylko dlatego że ona Ci się podoba i czy da się zaprosić... Minusy takie że to może ją wystraszyć i Cię spławi, plusy oszczędność czasu i pieniędzy. ;)

Prawda jest taka że wszystko zależy od Twojego charakteru i charakteru tamtej pani. Nie da się tak z paru zdań wyczytać co zrobić. Nie wiem co bym zrobił na Twoim miejscu. Jeden spali co by nie powiedział a drugiemu wszystko uchodzi na sucho. Jestem z tej drugiej kategorii więc mam wrażenie, że co bym nie zrobił czy powiedział to się uda. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka