Dodaj do ulubionych

Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie...

14.12.11, 09:00
Przyjaźnimy się w czwórke: ja, mój mąż, on i jego żona. Bardzo lubimy spędzać wszyscy razem czas, ostatnio dowiedziałam się, że kumpel mojego męża podkochuje się we mnie, normalnie szczena mi opadła jak mi o tym powiedział ... gdybym mu pozwoliła to nie wiadomo co by było! Jestem w szoku, kocham mojego męża, ale nie wyobrażam sobie jak teraz będziemy się spotykać w czwórkę! Faceci są straszni! Po co w ogóle on mi to mówił, wolałabym nie wiedzieć takich rzeczy ... :(
Obserwuj wątek
    • georgia241 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:02
      Powiedz mężowi, że facet nie jest jego przyjacielem, tylko jest nielojalny. Jeszcze kiedyś mu coś strasznego wywinie.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:06
        Tak, tak, wierną żonę mu przeleci...
        • georgia241 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:16
          A naprzykład , że szepnie komuś coś mało pochlebnego nie wchodzi w grę?
          • georgia241 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:17
            na przykład
            • szpon Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 22.12.11, 12:34
              To facet a nie kobieta. Nic nikomu nie będzie szeptał, ani tworzył historii i plotek.
        • samentu Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 12:31
          przy pełnej nieświadomości wiernej żony,
          która będzie się potem dziwić jak TO się stało i dlaczego oni (mąż i przyjaciel) do tego dopuścili
      • sanmarti Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:26
        Wiem ... szkoda tylko bo mialam tę parę (kumpla męża i jego żonę) za wzorowy przykład :( są ze sobą tak długo i zawsze wydawali mi się tacy idealni, zakochani, moja wiara w mężczyzn troszeczkę się zachwiała :(
        • georgia241 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:42
          Ale już wiesz, że to były pozory. Dla pozorów nie warto się przyjaźnić.
          • 25augustyna Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:51
            cośTekst linka w Tabie zabił. No nie??!
        • mgrek Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 21.12.11, 17:14
          No widzisz jakie rozczarowanie..hmm myślałaś ze ludzie są monogamiczni , wszyscy są szczęśliwi
          do końca świata a nawet dłużej a tu chyba jest prawie ze na odwrót, mało kto monogamiczny , rzadko kto a jeszcze częściej krótko, szczęśliwy itd. ale ta wiedza to chyba już gdzieś 17 roku jest przyswojona? swoją drogą w przerwie pomiędzy piciem piwa i smażeniem kiełbasy w ustronnym mogłaś sprawdzić co ten ktoś sobą reprezentuje i ew. określenie spieprzaj dziadu nabrałoby nowego sensu
    • six_a Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:07
      >gdybym mu pozwoliła to nie wiadomo co by było!

alesz wiadomo:)
      • amanda-lear Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:17
        six_a napisała:

> >gdybym mu pozwoliła to nie wiadomo co by było!
        >
        > alesz wiadomo:)

Wężykiem,wężykiem...;)))
    • wez_sie hahaha, czyli... 14.12.11, 09:08
      ... jak facet mowi, ze KOCHA, to kobieta automatycznie mu POZWALA
    • eat.clitoristwood Zapomniałaś dodać, że 14.12.11, 09:48
      facet był skuty jak Jinx i o niczym nie pamięta.
      • sanmarti Re: Zapomniałaś dodać, że 14.12.11, 09:52
        nie do końca...
        • wellon Re: Zapomniałaś dodać, że 21.12.11, 13:50
          krótko i zwięźle - to nie jest przyjaciel twojego męża, mimo że on tak uważa....
    • varia1 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 09:55
      ale żalisz się, czy chwalisz?

nie martw się, może twój mąż podkochuje się w jego żonie
      a może tak sobie ustalili, że cię wkręcą i twój mąż sprawdzi czy jesteś mu wierna;)
      • sanmarti Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 10:00
        Ani nie żalę, ani nie chwalę po prostu jestem zaskoczona i zastanawiam się co kieruje mężczyzn zachowując się w ten sposób?
        • varia1 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 10:07
          przeczytaj CAŁY mój post
          znam podobną sytuację z czyjejś opowieści i tak mi się jakoś skojarzyło;)
        • 25augustyna Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 10:11
          a może zazdrości swojemu przyjacielowi i postanowił to zepsuć. Przecież żona przyjaciela nie myśli teraz o swoim mężu tylko o tym " co by było gdybym na to pozwoliła".Tekst linka
        • grassant Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 11:30
          chcica, kieruje, chcica. jeszcze Cie nie zerżnął? może obaj chcą poswingować?
          • 25augustyna Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 11:34
            też tak myślę.Tekst linka
        • koham.mihnika.copyright konspiruja na swing, kup sobie cos atrakcyjnego z 14.12.11, 12:36
          bielizny.
        • 19marcin78 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 15.12.11, 05:15
          Głównie penis. :/

W tym konkretnym przypadku, widać to jak na doni.
          Gdyby facet rzeczywiście był zakochany nie wystrzeliłby z tym jak filip z konopi, a zanim by Ci powiedział sama już zdążyłabyś się zorientować.
          I najprawdopodobniej tu w ogóle nie chodzi o Ciebie, a o element rywalizacji między panami.
          Tak facet to świnia.

pzdr.
        • asmok6 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 15.12.11, 11:17
          sanmarti napisała:

> Ani nie żalę, ani nie chwalę po prostu jestem zaskoczona i zastanawiam się co k
          > ieruje mężczyzn zachowując się w ten sposób?

Żebyś się nie zdziwiła jeśli się dowiesz że Twój mąż powiedział to samo jego żonie.
          Owoc zakazany smakuje najlpiej.
      • eat.clitoristwood Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 10:51
        varia1 napisała:
        > a może tak sobie ustalili, że cię wkręcą i twój mąż sprawdzi czy jesteś mu wie
        > rna;)

Trudno mi się wypowiadać za całą płeć ale takie żenujące intrygi nie pasują do faceta.
        • amanda-lear Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 11:10
          Eat, ty jesteś z innego pokolenia;) Teraz ten metroseksualizm króluje więc i intrygi bardziej kobiece som;)))
          • eat.clitoristwood To metroseksualizm 14.12.11, 11:14
            nie dotyczy kopulacji w kolei podziemnej?
            • amanda-lear Re: To metroseksualizm 14.12.11, 11:19
              To pewnie jakiś odłam głównego nutru;)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 11:35
      Widzę że szok głównie wzbudziła w tobie wyobrażenie tego co by było gdybyś mu pozwoliła :D
      • 25augustyna Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 11:45
        nie szok. Sądzę jedynie, że jej wyobraźnia pracuje na tym co by było gdyby było. Inaczej nie pisałaby tego wątku. Marzy sobie dziewczyna.....
      • samentu Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 12:41
        znaczy się pozwoli oswaja się z myslą, więc przyjaciel nie stoi na straconej pozycji;)
    • potworski super 14.12.11, 12:19
      Na świecie kolejny kryzys puka do drzwi, banki inwestycyjne robią klientów w konia, służba zdrowia leży, samoloty nie wypuszczają podwozia a ta się martwi co robić jak kolega z żoną przyjdzie bo je powiedział, że się w niej podkochuje. No to masz rzeczywiście dupny problem.
      To ja mam pomysł=
      Myślę, że powinnaś zmienić tożsamość, zrobić sobie operację plastyczną, przybrać nazwisko Juan Mendez da Silva, sprzedać mieszkanie, zrobić sobie kajak z desek i odpłynąć do Argentyny. Tam będzie na ciebie czekał kontakt o pseudonimie "Jerycho" - pokaż mu zielony garnuszek, a on zaprowadzi cię do kryjówki w górach, gdzie przeczekasz tą niezręczną sytuację. Za jakieś 15-20 lat sprawa przycichnie to wrócisz.

sanmarti napisała:

> Przyjaźnimy się w czwórke: ja, mój mąż, on i jego żona. Bardzo lubimy spędzać w
      > szyscy razem czas, ostatnio dowiedziałam się, że kumpel mojego męża podkochuje
      > się we mnie, normalnie szczena mi opadła jak mi o tym powiedział ... gdybym mu
      > pozwoliła to nie wiadomo co by było! Jestem w szoku, kocham mojego męża, ale ni
      > e wyobrażam sobie jak teraz będziemy się spotykać w czwórkę! Faceci są straszni
      > ! Po co w ogóle on mi to mówił, wolałabym nie wiedzieć takich rzeczy ... :(
      • lepian4 Re: super 15.12.11, 04:48
        A co bedzie, gdy lekarz dokonujacy operacji plastycznej sie w niej zakocha?
        • miau_weglowy Re: super 18.12.11, 19:41
          jak dlugo z nim bedzie, nic jej nie grozi
          a jak nie...
          www.peterjames.com/book/faith
      • t.hagen Re: super 21.12.11, 22:05
        Popłakałem się ze śmiechu :D
      • gozal Re: super 21.12.11, 23:26
        normalnie mistrzowski żart :D:D:D
    • majaa Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 12:54
      I tak znienacka Ci to powiedział, bez żadnych wcześniejszych sygnałów, że coś jest na rzeczy? Niczego nie zauważyłaś, nie było flircików, uśmiechów, aluzji z obu stron? Jeśli boisz się, że sprawa wymknie się spod kontroli, to może lepiej powiedz o tym mężowi, zanim sam coś zwęszy i zacznie mieć pretensję do Ciebie, że nie byłaś z nim szczera. Dalsza taka zabawa to stąpanie po cienkim lodzie.
    • kochanic.a.francuza Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 13:05
      Skoro powiedzial, znaczy, ze to ich idealne malzenstwo bylo na pokaz, a on szuka zmiany. Teraz Twoj ruch. On czeka, co Ty na to. Gdyby chcial zachowac status quo, nic by nie mowil.
    • kseniainc Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 19:19
      Znalazłam sie kiedys w podobnej sytuacji. Nie zachwiało to wiary w mężczyzn, a tego konkretnego jeszcze wtedy przyszłego męza przyjaciólki(jeszcze wtedy).Z dziewczyną znałyśmy sie jeszcze z podstawówki. On był zapatrzony we mnie mimo iz partnerował koleżance, tak mnie przed nią chwalił typu: popatrz jak ona potrafi , to, czy tamto...., spróbuj tak jak on......az zaczęła mnie unikać. W rezultacie chciał mnie odwiedzać z każdą pierdołą, oczywiscie tak by o tym nie wiedziała. Pogoniłam ów pana. Kolezeństwo się skończyło, para jest małżeństwem, a on nie jest nadal do niej fair.Uwazam, ze dobrze sie stało-nie załuje tego ze to sie rozpadło;-)
    • iothe Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 14.12.11, 19:42
      Nie podkochuje się, tylko chce Cię przelecieć. A wiadomo, że nic na kobiety nie działa tak, jak wizja romantycznego, nieszczęśliwie zakochanego wielbiciela, więc dlaczego miałby z tego wytrycha nie skorzystać.
      Powiedz panu, żeby sobie darował bo powiesz mężowi - no chyba że chcesz mieć porywy,motyle w brzuchu oraz rozwód w perpektywie...
    • facettt no i co ? 14.12.11, 19:51
      sanmarti napisała:

Faceci są straszni

witamy w Czysccu
      a kto ci mowil, ze mezczyzni sa idealni ?
      mamuska, czy wyczytalas to w bajce o Jasiu i Malgosi?

bo ja tam nikomu (nawet sobie), a juz szczegolnie kobietom i politykom nie wierze
      i dlatego nigdy sie nie rozczarowalem.

• sureican Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 15.12.11, 11:41
      wg mnie mozesz byc wdzieczna za bezgraniczne zaufanie, jakim cie obdarzyl, bedac przyjacielem twojego meza, nie twoim. natomiast powinnas porozmawiac o tym z mezem- gadka typu "co by bylo, gdyby...", wybadac grunt. a potem sprobowac ograniczyc do min spotkania z gosciem- juz nie wypady we czworke, a tylko z mezem tudziez jego przyjaciela zona.
    • buck_turgidson Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 17.12.11, 18:00
      Jakbys byla naprawde zbulwersowana to bys powiedziala juz mezowie. Przypuszczam, ze twoje oburzenie jest na niby a naprawde masz ochote.
      • poezja_smaku Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 18.12.11, 13:43
        Też tak myślę. Widać, że nie tylko w związku kolegi źle się dzieje...
    • maly.jasio to jeszcze nic 18.12.11, 17:08
      gorzej, gdyby Twoja przyjaciolka podkochiwala sie w Twoim mezu

a juz fatalnie, gdyby Twoj maz podkochiwal sie w Twojej przyjaciolce.

A tak, to Ty jestes dziecko szczescia.
      • brak.polskich.liter Re: to jeszcze nic 18.12.11, 18:10
        maly.jasio napisał:

> gorzej, gdyby Twoja przyjaciolka podkochiwala sie w Twoim mezu
        >
        > a juz fatalnie, gdyby Twoj maz podkochiwal sie w Twojej przyjaciolce.

A gdyby przyjaciel podkochiwal sie w mezu autorki? Albo vice versa? A do tego - o zgrozo - z wzajemnoscia? Do tego przyjaciolka zaczelaby sie podkochiwac w autorce watku (bez wzajemnosci)... To by bylo dopiero. Apokalipsa.

> A tak, to Ty jestes dziecko szczescia.

O to to.

A serio - problem z typoszeregu "Cosmo, ratuj".
        • maly.jasio Re: to jeszcze nic 18.12.11, 18:21
          brak.polskich.liter napisała:
          A serio - problem z typoszeregu "Cosmo, ratuj".

Ta to i tak ma dobrze:
          zobacz, jaki ta ma problem:
          tej to nie zazdroszcze, bo sam bym sie pogubil:
          forum.gazeta.pl/forum/w,16,131661362,131661362,Dac_mu_szanse_.html
    • voxave Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 18.12.11, 19:05
      Sanma-----a było krecić kuprem mu pod nosem--teraz masz kłopot.
      • miaukontent Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 18.12.11, 19:48
        No nie wiem, ja w sumie mógłbym mieć takie kłopoty. W sensie żony przyjaciela.
    • malq Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 21.12.11, 15:22
      Daj sobie sppokoj,to by wszytsko zepsulo!Daj mu troche czasu,a mu przejdzie,kazdy ma prawo sie zakochac, ale Ty nie jestes za to odpowiedzialna...poza tym to tylko bylby krotkotrwaly romans...jak bedziesz go trzymac na dystans,to nadal bedziecie sie przyjaznic i wszytsko bedzie cacy....a jesli sobie na cos pozwolisz,to po ptokach! :-) a ty go kochasz?
      pozdro!
    • artur737 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 21.12.11, 17:03
      Wszystko bedzie dobrze, tak dlugo jak dlugo bedziecie trzymali nad soba galazke jemioly.

A o jemiole teraz latwo.
    • ludo-vico Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 22.12.11, 08:06
      Sanmarti. Powiem tak: oj tam oj tam. Ja mam dokładnie taką samą sytuację. Przyjaciel męża się we mnie kocha. Mało tego osobiście powiedział to mojemu mężowi. Nawet hihi pod wpływem trunku zaproponował wymianę żon. I co? I nic. Zbulwersowany małżonek chciał nawet tą przyjaźń 15-o letnią jakby nie było zerwać. A w rezultacie przyjaźnimy się dalej. Jego wyznania traktujemy jako fanaberię 40-stolatka (hormony, hormony-to tylko samiec). I jest OK.
      Jak kochasz męża i Wasz związek jest udany to ja nie widzę problemu. A poza tym to taki miodek na serce, że podobasz się facetom (ot taka babska próżność). I oczywiście żona kolegi też już wie ale jak to mówi : był czas przywyknąć. Moja rada: ignorować.
      A.
    • josephm50 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 22.12.11, 14:34
      sanmarti napisała:
      Skończ z tym jak najprędzej bo możesz mieć problemy.Sprawa kiedyś wyjdzie na jaw.Radzę też powiedzieć ślubnemu o tym,niby przyjacielu.

> Przyjaźnimy się w czwórke: ja, mój mąż, on i jego żona. Bardzo lubimy spędzać w
      > szyscy razem czas, ostatnio dowiedziałam się, że kumpel mojego męża podkochuje
      > się we mnie, normalnie szczena mi opadła jak mi o tym powiedział ... gdybym mu
      > pozwoliła to nie wiadomo co by było! Jestem w szoku, kocham mojego męża, ale ni
      > e wyobrażam sobie jak teraz będziemy się spotykać w czwórkę! Faceci są straszni
      > ! Po co w ogóle on mi to mówił, wolałabym nie wiedzieć takich rzeczy ... :(
    • marrbo Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 22.12.11, 22:14
      Facet flirtuje, zeby sie cos dzialo, a kobiety to mają taaaaaaaką wyobraznię.
      I wszystko biorą na poważnie.
      Chcial byc mily.
      Więcej poczucia humoru.
      • vidmo76 Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 23.12.11, 00:08
        Podłość mężczyzn nie zna granic! Wziął i się zakochał szubrawiec i śmie jeszcze o tym rozpowiadać !! :)
        • poly_gamer Re: Przylaciel mojego męża podkochuje sie we mnie 23.12.11, 07:56
          Otóż to!
          Facet to świnia i zwyrodnialec.
          I w dodatku się z tym obnosi.
          Fuj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka