kasia5266 05.01.12, 15:59 A więc pytanie do facetów.Jakie cechy zewnętrzne u kobiet Wam się podobają, a jakie Was odrzucają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha033 bylo na ten temat wiele watkow 05.01.12, 16:51 poszukaj wiec w historii forum. a w kazdym z tych watkow bylo wiele roznych odpowiedzi, bo kazdemu podoba sie co innego. jak masz nadmiar czasu, Opisz moze jak bylas ubrana w sylwestra i czy dobrze sie bawilas ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: bylo na ten temat wiele watkow 06.01.12, 00:16 gocha033 napisała: > poszukaj wiec w historii forum. Poszukaj w historii ludzkości... Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Wygląd u kobiety 05.01.12, 23:55 Dobrze, że poruszyłaś ten temat, nikt jeszcze o tym nie pisał ale do rzeczy przede wszystkim: tłuste krótkie włosy z odrostami, obwisłe pośladki, słupowate nogi, cera z trądzikiem i ropniakami, masywny tułów bez żadnych tam wcięć, krótkie poobgryzane paznokcie ze skórkami dokoła to tak na szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jedni z wdziekiem, a inni obuchem. 06.01.12, 05:12 no nie mozna tak do kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
eatingglass Re: Wygląd u kobiety 06.01.12, 11:45 Świetny gust. Właśnie takiej wypowiedzi tu brakowało. Gratuluję odwagi w ujawnianiu swoich prywatnych pragnień kobiecości. :)) www.sm-toys.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalla2005 Re: Wygląd u kobiety 07.01.12, 20:57 eatingglass napisał: > Świetny gust. Właśnie takiej wypowiedzi tu brakowało. Gratuluję odwagi w ujawni > aniu swoich prywatnych pragnień kobiecości. :)) > > > > www.sm-toys.pl Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Wygląd u kobiety 08.01.12, 22:41 kalla2005 napisała: > eatingglass napisał: > > > Świetny gust. Właśnie takiej wypowiedzi tu brakowało. Gratuluję odwagi w > > ujawnianiu swoich prywatnych pragnień kobiecości. :)) Jakby ironia podstawiła Ci nogę, a potem kopnęła Cię w d.pę to nawet wtedy byś jej nie zauważyła. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleatoria Re: Wygląd u kobiety 07.01.12, 21:15 A z tymi paznokciami to o co chodzi? Że generalnie krótkie się nie podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Wygląd u kobiety 08.01.12, 22:39 aleatoria napisała: > A z tymi paznokciami to o co chodzi? Że generalnie krótkie się nie podobają? O poobgryzane ze skórkami dokoła - mam wolniej pisać? Niemniej jednak wydaje mi się , że dłuższe (acz nie szpony) podobają się bardziej, ale to imho. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Wygląd u kobiety 09.01.12, 15:52 Jak jest ładna to mi się podoba, a jak brzydka to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Wygląd u kobiety 09.01.12, 16:25 Podobają mi się młode ładne i z wielkimi cyckami. Nie podobają mi się stare brzydkie i bez cycków Odpowiedz Link Zgłoś