Dodaj do ulubionych

jak widać, warto czasem dac szanse;)

11.02.12, 23:58
spotykay sie prawie miesiac
na poczatku nie byłam przekonana..ale im dłuzej go znam tym mi bardziej imponuje i sie do niego przekonuje
jest bardzo szarmancki, pomocny, opiekunczy, chce sie spotykac codziennie, przywozi odwozi..
moowi ze ładnie wygladam..
bardzo szarmancki: kupuje kwiaty czase, zabiera w fajne miejsca, otwiera drzwi do samochodu

bradzo miło mi sie czas z nim spedza
i pomimo ze na poczatku nie podobał mi sie i w ogole miałam sie znim nie spotykac
to doceniłam jego dobroć i takie zainteresowanie...
ze w koncu coś zaskoczyło u mnie
wrecz na poczatku..chciałam go spławić...
ale mnie kazdy namawiał spróbuj nic nie tracisz a cos mozesz zyskac...
i spróbowałam
totalne zaprzeczenie mojego byłego który w zyciu mi kwiata nie kupił, ciagle pchał sie pierwszy w drzwiach itd, zawsze najwazniejsza byla matka...itd
PS: dla pocieszenia dla tych co wybrzydzaja
Obserwuj wątek
    • m-kow Re: jak widać, warto czasem dac szanse;) 12.02.12, 02:12
      No jak się miało takiego, "który w zyciu mi kwiata nie kupił, ciagle pchał sie pierwszy w drzwiach itd, zawsze najwazniejsza byla matka." to normalny faktycznie może zaszokować :-)
    • lepian4 Re: jak widać, warto czasem dac szanse;) 12.02.12, 07:11
      Spotykamy sie prawie miesiac...

Dziecko, ile zy masz lat?
    • potworski hahahaha!!! 12.02.12, 09:04
      velannaa napisała:

> PS: dla pocieszenia dla tych co wybrzydzaja

Hahahaha=poczekaj aż jemu miną pierwsze motylki i przestanie otwierać ci drzwi, zabierać cię do parku karmić łabędzie i robić serca z keczupu na kanapkach z serem=czyli to wszystko, czym sprytni faceci otumaniają takie głupie kozy jak ty. Wtedy na powrót zobaczysz w nim tego kolesia, którego chciałaś spławić=gorzej, jeśli w porę tego nie spostrzeżesz.
      • velannaa Re: hahahaha!!! 12.02.12, 11:08
        wiesz potworski..przez wiekszosc czasu jak własnie traktowałam go bardzo kolezensko..nic wiecej, co mu zreszta powiedziałam;) ostatnio coś drgnęło..ni z tego ni z owego;)
        • potworski Re: hahahaha!!! 12.02.12, 11:19
          velannaa napisała:

> wiesz potworski..przez wiekszosc czasu jak własnie traktowałam go bardzo koleze
          > nsko..nic wiecej, co mu zreszta powiedziałam;) ostatnio coś drgnęło..ni z tego
          > ni z owego;)

Nie "nic z tego nie z owego" tylko koleś uderza w najczulszy babski punkt=brechta twoją próżność poprzez takie właśnie zagrywki głaszcze twoje ego. Tobie to leży, bo lubisz jak ktoś ci nadskakuje. Jednak nie będzie nadskakiwał w nieskończoność i jak skończy mu się paliwo, to tobie opadną klapki z oczu i na powrót zobaczysz w nim tego właśnie kolegę, który niespecjalnie cię kręcił.
          • velannaa Re: hahahaha!!! 12.02.12, 11:26
            eee tam:P slubu jeszcze nie planuje wiec wyluzuj;)
            • potworski Re: hahahaha!!! 12.02.12, 11:36
              velannaa napisała:

> eee tam:P slubu jeszcze nie planuje wiec wyluzuj;)

Dziecko a gdzie ja cokolwiek o ślubie pisałem?
              • velannaa Re: hahahaha!!! 12.02.12, 11:44
                dobra potworski, widze ze najmadrzejszy jestes na swiecie:) więc masz swoje zdanie:)
                • velannaa Re: hahahaha!!! 12.02.12, 11:44
                  bardziej sie obawiam..ze ja sie zaurocze a jemu za miesiac sie znudzi..i mnie zlejje;)
      • miau_weglowy Re: hahahaha!!! 12.02.12, 11:46
        eee, chcialam byc pierwsza z takim komentarzem ;)

a autorka niech napisze tu jeszcze raz to samo za przynajmniej 30 miesiecy, a nie 30 dni
      • maly.jasio odwal sie. 12.02.12, 11:59
        potworski napisał:
        > Hahahaha=poczekaj aż jemu miną pierwsze motylki i przestanie otwierać ci drzwi,
        > zabierać cię do parku karmić łabędzie i robić serca z keczupu na kanapkach z s
        > erem=czyli to wszystko, czym sprytni faceci otumaniają takie głupie kozy jak ty

Odwal sie.

Drzwi otwieram wszedzie i kazdej.
        Kindersztuba zobowiazuje.
        • potworski Re: odwal sie. 12.02.12, 12:13
          maly.jasio napisał:

> Odwal sie.
          >
          > Drzwi otwieram wszedzie i kazdej.
          > Kindersztuba zobowiazuje.

A co mnie to obchodzi?
          • maly.jasio zapal malemu skreta 12.02.12, 12:29
            potworski napisał:
            > A co mnie to obchodzi?

zapal malemu skreta, to moze ci odpowie, bo mnie sie nie chce.

• mustafa81 Re: jak widać, warto czasem dac szanse;) 12.02.12, 11:45
      chce cie przeleciec , jak znajdziesz lepszego predzej czy pozniej go puscisz
      • velannaa Re: jak widać, warto czasem dac szanse;) 12.02.12, 11:50
        aha ook czyli z góry zakłądamy
        ze on jets miły bo cche mnie przeleciec
        ja jestem desperatka..i zapewne zaraz mi sie on znudzi i go puszcze w trabe z innym:O

to od razu zadzwonie i mu powiem ze wiecej sie nie bedziemy spotykac:O
        • potworski Re: jak widać, warto czasem dac szanse;) 12.02.12, 12:07
          velannaa napisała:

> aha ook czyli z góry zakłądamy
          > ze on jets miły bo cche mnie przeleciec
          > ja jestem desperatka..i zapewne zaraz mi sie on znudzi i go puszcze w trabe z i
          > nnym:O

Nareszcie zaczynasz kumać. Może będą z ciebie ludzie.
        • mustafa81 Re: jak widać, warto czasem dac szanse;) 12.02.12, 12:36
          nie zakladam z gory . ale tak to sie konczy, kobieta se mysli ze jesli taki facio za nia lata bez opamietania itp. to na pewno jest na tej planecie jakis koles z lepsza pozycja z ktorym mi bedzie latwiej i lepiej - to z doswiadczenia mojego i wielu znajomych nawet kobiet...
          w sumie to dawno temu taki tekst uslyszalem od kolezanki za ktora uganial sie jej kumpel z pracy: przez kikla miesiecy byli kumplami potem kilka lat para,, nastepnie cos sie poknocilo u niego , stracil prace mial jakies powazne ale przejsciowe problemy ze zdrowiem , no i go panna spuscila do klozetu, okazalo sie ze juz ma innego i czuje do niego miete od kilku miesiecy ( ten sam okres gdy u jej faceta zaczelo sie psuc) .
          JAk sama zaznacza do tej pory nikt jej tak nie adorowal , nikt sie tak nie staral jak tamten ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka