Dodaj do ulubionych

28 minut raz na tydzień

13.06.12, 16:01
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,114377,10701486,28_minut_raz_na_tydzien.html
Dam sobie paznokcie przyciąć, że bywalcy tego forum robią to przynajmniej kilka godzin dziennie :>
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 16:12
      nie dawaj sobie nic obcinać...wirtualnie to ja moge i 300....ale cóż z tego kiedy rybka 11 nie odzywa sie do mnie...black sandra nigdy nie ma ochoty, kalllka jest za daleko chociaż by chciała, inne koleżanki ciongle zmieniają niki na młodsze, pięniejsze i chętniejsze że już straciły wiarygodność i nie mam na nie ochoty....jedynie siksa rokuje ale ona jakby chyba woli dziwczynki.... na FK są same stare i brzydkie co im nie wyszło w życiu i przelewają swoje niespełnione chucie na stada wyleniałych kotów co żrą z jednej kuwety jakiś szit....w tej sytuacji zastanawiam się jak odmienia się imię Lew...(Starowicz)
      - Mianownik - Lew
      - Dopełniacz - Lwa
      - Celownik - Lwu a może Lwowi?
      - Biernik - Lew a może Lwa?
      - Narzednik - Lwem, Lewem?
      - Miejscownik - Lwie, Lwu, Lwowi?
      - Wołacz - Lew, Lwie, Lw?
      qźwa...
      • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 16:18
        Nie wszystkie są stare i brzydkie:) i jak to przeczytają to się obrażą:)
        • mariuszg2 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 16:39
          myślisz, że to wpłynie na statystyki ?
          • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 16:45
            Nie wiedziałam, że dane statystyczne zbierasz:P Jak tak to zrób wykres i wrzuć na forum. A na marginesie znam tu duuuużo fajnych młodych dziewczyn, a forum jest publiczne, więc jak szukasz samych młodych to może jakieś forum dla 20?
            • mariuszg2 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 16:53
              hah....cóż z moich danych statystycznych wynika, że mi spada częstotliwość a rośnie długość i oczywiście jakość :DDDD
              • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 16:56
                Wydaje mi się, że jakość nie zawsze idzie w parze z długotrwałością:P(długość brzmi dwuznacznie :D) Ale raz na tydzień, to jakby wcale:D
                • mariuszg2 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 18:58
                  dobrze powiedziane ("wydaje mi sie").... słodziak z Ciebie.... masz kogoś?
                  • facettt Daj pokoj... 13.06.12, 19:14
                    mariuszg2 napisał:
                    > dobrze powiedziane ("wydaje mi sie").... słodziak z Ciebie.... masz kogoś?

Mala/Mila nie leci na (nawet nieszczesliwych) zonatych.
                    Jusz sprawdzilem.
                    Obaj mamy pecha.
                    • mariuszg2 Re: Daj pokoj... 13.06.12, 19:30
                      hm.... ok...tym bardziej, że lubi szybko... to nie na moje lata i zdrowie.... ja tam lubie sie delektować, powoli, smakowac, celebrowac każdą chwilę przyjemności, wydobywac z rozkoszy jej ekstremum ponadastralne...
                      • katmich86 Re: Daj pokoj... 13.06.12, 20:20
                        Tak, macie rację Panowie:)

Nie gustuję w: żonatych, po 35rż i nie dających rady...:D haha

P.S mariuszg2 napisałam czasem...a jak ty czasem nawet nie dajesz rady to uuuu:P
                  • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 19:14
                    A jak miałam napisać? Nie mogę wypowiadać się za wszystkich tylko za siebie:P a ja czasem lubię przysłowiowe szybkie....:D

pewnie, że słodziak;)
      • headvig Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 19:51
        mariuszg2 napisał:

>na FK są same stare i brzydkie co im nie wyszło w życiu i przelewają swoje niespełnione c
        > hucie na stada wyleniałych kotów co żrą z jednej kuwety jakiś szit....

oo wypraszam sobie, a i kotów nie cierpię.
        • mariuszg2 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 20:29
          no ale Ty masz faceta....
          • headvig Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 14:28
            mariuszg2 napisał:

> no ale Ty masz faceta....

nie zaznaczyłeś, że piszesz o pannach :)
    • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 13.06.12, 16:49
      28 minut no ok da się zrozumieć...ale raz na tydzień?:D
      • sibeliuss Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 14:24
        Bywają i tacy co na miesiąc.
        • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 17:22
          Boże spraw bym nigdy na t6akiego nie trafiła Amen.
          • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 18:20
            trafisz, trafisz :)
            no chyba, że będziesz faceta co 10 lat na młodszego wymieniać..
            • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 19:25
              Cóż mój tatuś nigdy nie miał kłopotów zw tym temacie, więc jednak tacy istnieją:P

Boziu obym na takiego trafiła. Amen.
              • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 19:40
                wiesz ja miałem na myśli bardziej zaawansowany wiek.. nie żebym się tłumaczył czy cóś.. sam mam zamiar być aktywnym do późnej starości... ale naturę czasami ciężko przeskoczyć ;)

btw. nie wnikam skąd takie rzeczy wiesz o swoim staruszku ;) ale jeśli odziedziczyłaś po nim temperament to już mi się podobasz :)
                • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 19:43
                  Wiem, bo z nimi mieszkałam:P A i mamusi i tatusiowi zawsze się chciało:d Boże ile to razy ja czekałam pod drzwiami nim zdążyli otworzyć:D I zawsze wyklinali, że kluczy nie wzięłam, a jak byłam starsza to tata bez krępacji wyrzucał mi z nagim torsem w oknie klucze na dół:D

Tatuś zmarł jak miał 57 latek...więc chyba można co?

No chyba odziedziczyłam:D
                  • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 20:07
                    ooo, z takim temperamentem odziedziczonym po mamusi i tatusiu toć z Ciebie ideał prawie.. powiedz jeszcze kochana jaki kolor włosów masz :)
                    no i gdzie jest haczyk? bo zawsze jakiś jest
                    • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 20:08
                      Haczyk jest taki, że...nie jestem zainteresowana:P

Rude do pupy!!!!
                      • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 20:09
                        i do tego jaka szybka! chyba się zakochałem !
                        • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 20:12
                          hahaha i kto jest szybki:) Chyba się zakochałeś w swoim wyobrażeniu:P
                          • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 20:16
                            no ja zawsze się szybko zakochiwałem ale tylko w tych które były tego warte..
                            nie będę się chwalił ale ma się ten instynkt...
                            • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 20:18
                              instynkt ? Na forum? hehehe ok:) Nie zakochuj się we mnie ja jestem fame fatalle
                              • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 20:28
                                o maleńka ja tylko w samych femme fatale się zakochuje i zawsze fatalnie :) więc wszystko się zgadza ;p
                              • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 22:37
                                no i cóż żeś tak ucięła nasz flirt??
                                a tak pięknie się zapowiadał :d
                                • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 22:41
                                  No pięknie, pięknie:)
                                  • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 14.06.12, 23:08
                                    to może ja poprowadzę..
                                    cóżem złego uczynił że się skończyło ;)
                                    • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 08:04
                                      A w ogóle się zaczęło? :P
                                      • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 11:01
                                        skoro nie zauważyłaś, że się zaczęło to..
                                        ja już zakładam biały garnitur i lecę do najbliższej sadzawki z liliami..
                                        tylko powiedz proszę gdzie przyjechać ;)
                                        • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 11:15
                                          O a na lilie jestem uczulona..:(
                                          • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 11:49
                                            :( co za niefart... tera wszyscy na wszystko uczuleni.
                                            choć może to i lepiej ja z kolei mógłbym być na coś w sadzawce uczulony :)
                                            zresztą lilie to jednak kiepski pomysł, Ty mi jednak bardziej pasujesz do krzaku takich krwisto czerwonych róż :) co to się nie jeden facet pokaleczył przedzierając przez nie :D
                                            mów gdzie wysłać :)
                                            • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 11:55
                                              anielica Katarzyna adres tęcza:)
                                              • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 11:57
                                                wiedziałem, że cóś z tobą nie tego :) zbyt piękna by to było prawdziwe :)
                                                • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 11:59
                                                  przepraszam Tobą miało być z duziej :*
                                                  • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 12:04
                                                    A mnie się wydaje, że wszystko jest ze mną ok. Czego się spodziewałeś co?
                                                  • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 12:46
                                                    no śmiertelniczki :) a Tyś jakimś bajkowym stworzeniem co to na tęczy mieszka :)
                                                    dobrze, że chociaż na na lilie uczulona to pewnie nie żadna rusałka bo ja kiepsko pływam ;)
                                                  • katmich86 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 12:56
                                                    o a ja pływam świetnie:P może chociaż się wspinasz i wdrapiesz się na obłoczek?
                                                  • cavil83 Re: 28 minut raz na tydzień 15.06.12, 16:30
                                                    jak będziesz na tym obłoczku na mnie czekać to się wdrapie choćby i z worem złota na plecach, :) tego co to u podnóża tej tęczy mam zamiar znaleźć... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka