08.12.12, 02:09
Takie tematy raczej to Sibellius ale poniewaz poluję na mysz i jestem głodny i zmarzniety roważam o nasieniu... badacie je sobie? jak często? w jakim celu? kolekcjonujeciewyniki zeby mieć obraz jak zmienia się wasza męskość?stosujecie jakieś terapie antybiotykowe na podniesienie jakosci swojego nasienia....? czy chwalicie się wynikamiwaszym kobiet?
Obserwuj wątek
    • headvig Re: Nasienie 08.12.12, 06:59
      antybiotyki nasienie osłabiają :) odradzam.
    • jeriomina Re: Nasienie 08.12.12, 09:27
      Sok ananasowy pij mariusz.
    • masqara Re: Nasienie 08.12.12, 10:59
      a po co ?
    • masqara Re: Nasienie 08.12.12, 10:59
      moje jest bardzo dobre
      • wielkafuria Re: Nasienie 08.12.12, 12:44
        masqara napisał:

> moje jest bardzo dobre

próbowaleś? ;)
        • agios_pneumatos Re: Nasienie 08.12.12, 13:19
          wielkafuria napisał(a):

> masqara napisał:
          >
          > > moje jest bardzo dobre
          >
          >
          > próbowaleś? ;)

Pewnie chodziło o złoty strzał, czyli dziecko za pierwszym podejściem.
          • agios_pneumatos Errata 08.12.12, 13:21
            W sumie nie wiem czy termin 'złoty strzał' jest właściwy bo tak określa się coś zupełnie innego i przeciwnego.

Się zacząłem zastanawiać czy dziecko za pierwszym razem, bez poprawiania, ma jakieś określenie.
          • wielkafuria Re: Nasienie 08.12.12, 13:27
            no ja to miałam smak na mysli ;)
            moze po soku ananasowym jest lepsze :D
            • masqara Re: Nasienie 08.12.12, 16:05
              lub po cebuli
            hehe
        • mariuszg2 Re: Nasienie 08.12.12, 14:49
          wielkafuria napisał(a):

> masqara napisał:
          >
          > > moje jest bardzo dobre
          >
          >
          > próbowaleś? ;)

takie nasienie musie byc bardzo zdrowe i kaloryczne..... przeciez to damo bialko....i te żywe kultury bakterii.... niektórzy móią, że smakuje jak pieczone kasztany w Paryz€...nigdy nie byłem w Paryżu....
          • wielkafuria Re: Nasienie 08.12.12, 15:01
            oj tam kaloryczne, jak dla mnie musi słodko smakować i mieć przyjemny zapach. Więc sok ananasowy jest myśle ok :P
          • masqara Re: Nasienie 08.12.12, 16:06
            i tyle się marnuje
            • kalllka Re: Nasienie 08.12.12, 16:13
              no to jak qarku
              nabyles pezeta czy latopa?
              • masqara Re: Nasienie 08.12.12, 16:15
                tak
              • masqara Re: Nasienie 08.12.12, 16:16
                a co cię tak to interesuje ?
                • kalllka Re: siemie 08.12.12, 18:53
                  z czysto technicznego punktu, mnie to interesuje
                  inaczej poszerzaja 'swiadomosc'
                  ;/

• masqara Re: Nasienie 08.12.12, 15:11
          nie
        • masqara Re: Nasienie 08.12.12, 15:11
          jeszcze nie
    • six_a Re: Nasienie 08.12.12, 11:03
      przysłowia na sobotę:
      najpierw kawa, potem nasienie
      niedaleko pada nasienie od korzenia
      jak sobie nasiejesz, tak się wyśpisz
      • masqara Re: Nasienie 08.12.12, 11:04
        a co ma kawa do nasienia ?
        • six_a Re: Nasienie 08.12.12, 11:22
          bardzo dużo może mieć, zależy od wyobraźni. u mnie akurat ma kolejność.
            aha
      • kalllka Re: Nasienie 08.12.12, 11:08
        ty nasiewasz siksa, i to niezlym spadem reklamowym.
        a dowcip polega na tym ,ze nie zdajac sobie z tego sprawy.

posluchaj angielskiej rady, oddaj swojego kompa do przegladu byle nie znajomkom
        • six_a Re: Nasienie 08.12.12, 11:21
          proponuję Ci kalllka, spacerek, na świeżym powietrzu. bo chyba się przegrzałaś, sądząc po stężeniu tekstów zaszyfrowanych.
          • kalllka Re: Nasienie 08.12.12, 11:49

zaproponowalam przeglad kompa siksa, przeglad- poniewaz nadmierna ilosc ' twoich 'sygnaturek z YT jest shufflowana wraz z twoim nickiem i wskazuje na obecnosc wirusa.
            zaden to szyfr tylko zwykla codziennosc techniczna.
            nie ma sie co zloscic. tyle w temacie
            • six_a Re: Nasienie 08.12.12, 12:17
              mój komputer, droga kalllko, jest chroniony i nie mam aktualnie żadnych wirusów.
              dzięki za troskę.
        • nie.mam.20 myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 12:11
          niedopomyslenia.
          • kalllka Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 12:28
            e nie, 'zabezpieczaja' ja tiny

ale dobrze wiesz masza, bo jestes wyga , by nie powiedziec kangoo w branzy, ze i zwlaszcza mlodym- bardzo pewnym siebie i swojej pozycji, w glowe mozna wkleic wszystko.
            a z pomoca sieci ( np YT) dodatkowo jeszcze 'umyc (potym) rece'
            ;|
            • six_a Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 12:39
              o co tobie chodzi, czy ja się wreszcie dowiem? przeczytaj sobie regulamin sygnaturek, to się dowiesz, że jest ograniczone miejsce na wstawianie zmiennych sygnaturek, stąd używa się skrótów do linków, np. z tiny.

naprawdę, spiski nie czają się za każdym rogiem. więc możesz odłożyć te absurdy i zacząć pisać do rzeczy, tak dla odmiany.
              • wielkafuria Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 12:46
                ja tez nie rozumiem o co chodzi z tymi linkami sixowymi, ze co? wirusuje nas podstepnie czy o co chodzi? :D mamy sie strasznie bac?
                • six_a Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 13:21
                  blagan, przynajmniej Ty nie wspieraj tej paranoi.
                  dzięks.
                  • wielkafuria Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 13:29
                    no czekaj, moze w koncu napisze w punktach po polskiemu o co chodzi :)
                    az mnie te tiny zaintrygowały, tina to kojarzy mi sie z gazeta lub jamnikiem sasiadki, wiec wiesz...
                    • six_a Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 13:42
                      tiny=[tajni], nie tina i pani domu;)
                      poważnie nie znasz żadnych serwisów skracających url?
                      bosz: pl.wikipedia.org/wiki/Skracanie_adres%C3%B3w_internetowych
                      • kalllka Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 14:12
                        uhym, znam. moze byc jeszcze w stajni;|na styk|

• mariuszg2 Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 14:51
                        six_a napisała:

> tiny=[tajni], nie tina i pani domu;)
                        > poważnie nie znasz żadnych serwisów skracających url?
                        czy url ma jakis zwiazek z uryna? sixa proszszsz o nasiebniu męskim.... to bardzo ważne dla mnie.....
                        • kalllka Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 15:35
                          url- skrot od urlare ( it) (krzyczec)
                          taki wloski dowcip w bbcodach ( troche o zabarwieniu seexualnym)
                        • six_a Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 16:46
                          jakie nasienie? to ten wątek nie jest o nadzieniu??? o_O
                          jasny szlag;)
                          • mariuszg2 Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 17:04
                            ojojojoj moge Cie wprowadzic w glebie i istote zagadnienia ale nie tak publicznie
                            • six_a Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 19:47
                              w glebie to nie, za zimno.
                              • mariuszg2 Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 20:16
                                przy tym mrozie gleba jest twarda.... nie do przebicia..... wejdźmy w miękkie, ciepłe i wilgotne zakamarki...będzie zdecydowanie milej i przyjemniej...
                              • wielkafuria Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 20:42
                                six_a napisała:

> w glebie to nie, za zimno.
                                >

ale uścislijmy bo się zgubiłam.
                                chodzi o głębię np, morską
                                czy o glebę - ziemię ???????
                      • wielkafuria Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 15:00
                        Jezu, sixa chcesz mnie zabic takimi informacjami. Aż się wzdrygnęłam.
                        Od skrótów, ulr i innych informatycznych spraw mam stado facetów :P
                        • six_a Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 16:45
                          aha, pewnie pomagają wstawiać posty na forum, żeby prosto stały.
                          ;)
              • kalllka Re: myslisz, ze sixa to robi bez zabezpieczenia?? 08.12.12, 13:41
                ok
                jak tak to tak.

• mila2712 Re: Nasienie 08.12.12, 13:30
      proponuję wykonywać badania tyle że morfologię
      • wielkafuria Re: Nasienie 08.12.12, 13:32
        ale pobieranie krwi nie jest takie fajne jak oddawanie nasienia ;P
    • mariuszg2 Re: Nasienie 08.12.12, 14:53
      a enterokoki..... jak wam badanie cos wykaze..... robicie cos z tym ? to zwykle i pospoliote bakterie kalowe...no jednak kobeit takie cos zaaplikowac...one i ta cierpia przez meżczyzn....może choć tego im oszczędzić? zwykla erytromycyna wystarczy? (jestem uczulony na penicylynę)
    • sibeliuss Re: Nasienie 08.12.12, 14:53
      mariuszg2 napisał:

> Takie tematy raczej to Sibellius

I jak tu Cię nie lubić :>
      • mariuszg2 Re: Nasienie 08.12.12, 14:55
        chciałbyś zbadać moje nasienie może? dla mnie to będzie zaszczyt...selekcjonowałeś kiedyś nasienie do inseminacji?
        • sibeliuss Re: Nasienie 08.12.12, 16:04
          Niech jakieś cycate piękności badają organoleptycznie, będziesz miał satysfakcję.
          • mariuszg2 Re: Nasienie 08.12.12, 16:58
            na tym forum to trudne ale pytam calkiem serio...mowi sie o in vitro... ale takie przygotowanie nasienia do inserminacji....czy to troche nie poprawianie natury?
        • mila2712 Re: Nasienie 08.12.12, 19:45
          ty jesteś lekarzem, insyminatorem czy co?
          • mariuszg2 Re: Nasienie 08.12.12, 20:21
            zależy mi na zyciu....nie ma znaczenia kim jestem....w zasadzie to jestem nikim....totalne zero.... ale mam to szczescie byc tu i teraz i z Toba pisac...niezwykle co? siksa mnie kreci...to niebezpieczne ....dla nas,...
            • mila2712 Re: Nasienie 08.12.12, 20:34
              siksa pojęcie względne, to ile lat ma ta siksa co cię kręci ?
              nie jesteś zerem - każdy ma przecież jakieś zalety, nie można tak o sobie myśleć
              zależy ci na życiu ? - jesteś chory?
              • wielkafuria Re: Nasienie 08.12.12, 20:39
                > zależy ci na życiu ? - jesteś chory?

boli go gardło
                • mila2712 Re: Nasienie 08.12.12, 20:41
                  OK
    • pollarek Re: Nasienie 08.12.12, 21:04
      mariuszg2 napisał:

> Takie tematy raczej to Sibellius ale poniewaz poluję na mysz i jestem głodny i
      > zmarzniety roważam o nasieniu... badacie je sobie? jak często? w jakim celu? ko
      > lekcjonujeciewyniki zeby mieć obraz jak zmienia się wasza męskość?stosujecie ja
      > kieś terapie antybiotykowe na podniesienie jakosci swojego nasienia....? czy ch
      > walicie się wynikamiwaszym kobiet?

Umarłam.
      Wyjaśnij mi jeszcze proszę, jak od myszy doszedłeś do nasienia? Frapujące.
      :D
      • mariuszg2 Re: Nasienie 08.12.12, 22:15
        cieprie na bezsennosci.... w domu jestr podobmno mysz.... tak twierdzi zona ktora sie panicznie jej boi wiec sama poszla spac a wiedzac ze cierpie na berzsennosc w swoim pragmatyzmie uznala ze moge posluzyc jej jako zarzedzie smiercionosne dla myszy..... oczywiscie raczyla żartować ws woim wysublimpwanym poczuci humoru świadoma mojej skrajenej pierdołowatości ..... mysz zrobila w nocy nowe kupli pustosząc nowozakupione paczki ciasteczek francuskich w Boiedronce....całkowicie ignorując moje perfidne pułapiki w postaci różówychglobulekz myszą czachą na opakowaniu ...dawalo mi sie zę coś chrupało ale Finlandia żurawinowa ....sprwiłaiwporokuronejnocyiśnienejwe mgle na rónini mazowieckij w głuszy i ciszy sprowokowala poostajace przy zyciu szare komorki do rowazan o meskim nasieniu,,,,, ...noiteenterokoki...one sa zagadmowe....
        • pollarek Re: Nasienie 09.12.12, 10:30
          mariuszg2 napisał:

No, jakbym miała enterokoki, to też bym nie mogła spać:D
          Co do myszy, to te dzisiejsze nie lecą na globulki:>

www.youtube.com/watch?v=I_3lIfCzPOs
          • mariuszg2 Re: Nasienie 09.12.12, 10:35
            zalozyłem kilka takich łapek....zamiast sera dalem smalec z boczkiem i cebulka.... dam znac jak juz sie złapie....
            • pollarek Re: Nasienie 09.12.12, 10:40
              mariuszg2 napisał:

> zalozyłem kilka takich łapek....zamiast sera dalem smalec z boczkiem i cebulka.
              > ... dam znac jak juz sie złapie....

Na smalec z boczkiem i cebulką sama bym poleciała:DD Szkoda, że to się musi kończyć żelastwem przez łeb:|
              • mariuszg2 Re: Nasienie 09.12.12, 10:44
                > Na smalec z boczkiem i cebulką sama bym poleciała:DD Szkoda, że to się musi koń
                > czyć żelastwem przez łeb:|
                >
                podaj rozmiary....przygotuje taka mega lapke...na ciebie....jesli ma to sprawic przyjemnosc....:)
                PStaki smalczyk jest w Biedronce.... dwa rodzaje...jeden jest z jablkiem ....mniemi
                • pollarek Re: Nasienie 09.12.12, 10:47
                  mariuszg2 napisał:

> podaj rozmiary....przygotuje taka mega lapke...na ciebie....jesli ma to sprawic
                  > przyjemnosc....:)

No nie noooo... nie dość, że krwiożercze zamiary to jeszcze mi tu wciska, że to niby ja sama tego chcę:>

> PStaki smalczyk jest w Biedronce.... dwa rodzaje...jeden jest z jablkiem ....mn
                  > iemi
                  >
                  Profan... smalczyk to trzeba samemu, z mięskiem, boczusiem, cebulką, jabłkiem, czosnkiem, majerankiem...
                  • mariuszg2 Re: Nasienie 09.12.12, 10:50
                    >
                    > No nie noooo... nie dość, że krwiożercze zamiary to jeszcze mi tu wciska, że to
                    > niby ja sama tego chcę:>
                    >

gips juz rozrobilas....
                    • pollarek Re: Nasienie 09.12.12, 10:54
                      mariuszg2 napisał:

> gips juz rozrobilas....

:DDDD
                      Doigrasz się:>
                      • mariuszg2 Re: Nasienie 09.12.12, 14:25
                        ok ide sobie w takim razie zrobie badania nasienia :)
                        • pollarek Re: Nasienie 09.12.12, 14:38
                          mariuszg2 napisał:

> ok ide sobie w takim razie zrobie badania nasienia :)

I jak wyniki? Lepkość i gęstość ok?
                          :D
                          • mariuszg2 Re: Nasienie 09.12.12, 15:03
                            > I jak wyniki? Lepkość i gęstość ok?
                            > :D
                            >

jeszcze nie bylem...no cos Ty....
                            • pollarek Re: Nasienie 09.12.12, 15:09
                              mariuszg2 napisał:

> jeszcze nie bylem...no cos Ty....

Spróbuj organoleptycznie wpierw:> No wiesz, maziu maziu między paluszkami:>
                        • masqara Re: Nasienie 09.12.12, 20:31
                          tylko się przygotuj
                        • masqara Re: Nasienie 09.12.12, 20:31
                          uważaj
    • facettt A Jesienie to dopiero... - dlugie one sa... 08.12.12, 21:31
      A zebrane Nasienie schnie na strychu...

A lysienie... dopiero stoi otworem...

www.youtube.com/watch?v=ZXlyyIJuiSw
      • mariuszg2 Re: A Jesienie to dopiero... - dlugie one sa... 08.12.12, 22:09
        a dzis bylem u fryzjerki mojej najukochanszej i nawrt nie pisnela o moich zakolach tylko cos o tym, ze jest erotomanka gawedzira pomimo ze ma corke studentke.....a zycie takie zna przypadki...corka starsza jest od matki....
        • facettt Re: A Jesienie to dopiero... - dlugie one sa... 09.12.12, 19:05
          mariuszg2 napisał:
          > a dzis bylem u fryzjerki mojej najukochanszej i nawet nie pisnela o moich zakol
          > ach tylko cos o tym, ze jest erotomanka gawedziara pomimo ze ma corke studentke.
          > ....a zycie takie zna przypadki...corka starsza jest od matki...

Ty to potrafisz wydobyc z kobiety to - co niemozliwe...
          ja to biere tylko to, co podane (jezd) na tacy.
          • mariuszg2 Re: A Jesienie to dopiero... - dlugie one sa... 10.12.12, 08:29
            > Ty to potrafisz wydobyc z kobiety to - co niemozliwe...
            > ja to biere tylko to, co podane (jezd) na tacy.

sama mi dała....muszę tylko wykombinować jak to pociągnąć bez konsekwencji (poza porostem włosów)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka