Gość: Czarownik IP: *.casal.fr 28.07.04, 21:19 Drogie kobiety nie potrzebujemy dowodow ze jest wsrod was wiele blondynek. Moze jakies inne forum Abra Kadabra dla czarownic i czarnych kotow? A KYSZ glupie babsztyle! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 21:30 I jak powaznie zadaj te pytania:-) Co faceci mysla o kobiecie Strzelcu:-) Oj-wej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xena Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:31 Też nie musisz udowadniać, że jesteś ograniczony...to widać i słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownik Xenusia czy Joana?Baran i strzelec czy tylko Baran IP: *.casal.fr 28.07.04, 21:49 Blondynka mysli ze jak zmieni nika to juz nikt sie nie zorietuje ze to jedna i ta sama osoba. Dziwne ze na wszystkich watkach gdzie jest Joana jest broniaca jej Xenusia i ze maja takie same IP. A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:33 Ja akurat jestem myślącą brunetką.Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownik Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.casal.fr 28.07.04, 21:43 Widzisz, jednak jestes blondynka. W tym przypadku okreslenie cie blondynka nie ma nic do czynienia z kolorem twoich wlosow. Niestety jestes blondynka i nie zrozumialas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:59 Czyżby to Maxio? Ciekawa jestem, w jaki sposób odgadłeś, że dwie różne osoby mogą mieć jeden numer IP ? I to podobno ja jestem blondynką... Nie martw się, taką dziecinadę, jaką stosujesz, nikt nie bierze na poważnie... Ja napewno - jestem właśnie Strzelcem, ale mam po latach życia z palantem "grubą skórę", więc mogę ci tylko współczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Ciekawe czy to Joana Baran czy Xena Koza?nt IP: *.mad.east.verizon.net 28.07.04, 22:06 dzicinada to to w co ty wierzysz:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia A potem taka wariatka zastanawia sie dlaczego IP: *.inpi.gov.br 28.07.04, 22:01 faceci na jej widok uciekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelis Ludzie spod znaku Osla 28.07.04, 22:33 To taki dosc popularny, ale malo omawiany znak zodiaku. Nadrzedna cecha osobnikow spod znaku Osla jest to, ze kiedy sie z czyms nie zgadzaja/uwazaja cos za glupie, to nie przedstawiaja zadnych rzeczowych argumentow. Zamiast tego okreslaja to jako glupie i koniec, nie ma dyskusji, skoro ja uwazam ze to jest glupie to jest naprawde glupie bo ja jestem nieomylny/nieomylna. Istotnie, ludzie ktorzy planuja zycie wedlug horoskopowych przepowiedni wykazuja sie brakiem rozsadku. Wedlug astrologow wplyw gwiazd na osobowosc czlowieka to tylko jeden sposrod wielu - rodzice, srodowisko, doswiadczenia zyciowe i wiele, wiele innych rzeczy ma swoje wlasne (czesto sprzeczne) wplywy. Tym niemniej Carl Jung, jeden z ojcow wspolczesnej psychologii, stwierdzil ze tzw birth chart pacjenta (nie wiem jak po polsku - diagram pokazujacy polozenie wszystkich planet itp w momencie narodzin) daje mu pelniejszy obraz psychiki pacjenta niz cala seria sesji - o ile dobrze pamietam powiedzial, ze z birth chart dowiaduje sie w ciagu 15 minut tego, co w rozmowie zajeloby mu wiele godzin. No ale Carl Jung to glupek wierzacy w astrologie. Pod rozwage wszystkich ludzi spod znaku Osla chcialbym podac fakt, ze tak male cialo niebieskie jak ksiezyc wywiera duzy i nnamacalny wplyw na zycie na ziemi. Dla przykladu powoduje przyplywy i odplywy, zas podczas pelni skadinad normalni ludzie czasem lapia siekiere i morduja rodzine (pelnia ksiezyca to tradycyjnie najbardziej gesty czas dla policjantow, lekarzy na pogotowiu, itp). Moze ktos spod znaku Osla pogadalby tez z rolnikiem, i spytal sie czy czasem cos lepiej nie rosnie przy takiej a nie innej fazie ksiezyca? Moze ktos spod znaku Osla zajrzalby do slownika i sprawdzil, co znaczy slowo 'lunatyk'? Wszyscy jestesmy popedzani elektrycznoscia, nawet ci spod znaku Osla, i twierdzenie ze ruchy planet o poteznych polach elektromagnetycznych nie maja zadnego wplywu na ludzi jest idiotyzmem. O tym, jaki wplyw ma pole elektromagnetyczne na zachowanie ladunkow elektrycznych ucza podczas fizyki w szkole sredniej. Osly powinny pomyslec tez o tym, ze wystarczy jedna niefortunna 'plama' na sloncu, i juz po nas - wszystkich: wierzacych, niewierzacych, wszystkich. Roznica miedzy astrologia per se a astrologia w tej postaci, w jakiej pojawia sie ona w gazetach i czasopismach, jest mniej wiecej taka jak miedzy samochodem i hulajnoga. Jesli czyjas znajomosc astrologii ogranicza sie do bzdurnych horoskopow z tylniej strony gazety, no to rzeczywiscie mozna miec wrazenie ze jest to potworna glupota i sciemnianie. Jesli jeszcze zna sie kogos kto te gazetowe przepowiednie traktuje powaznie, to rzeczywiscie mozna byc przerazonym. Ale to nie czyni argumentu typu 'jestes glupia, masz krzywe zeby i brudne majty' wazniejszym - taki argument mowi cos tylko o tym kto go uzywa. Na zakonczenie odpowiedz Isaaca Newtona, gdy ktos nabijal sie z niego ze wierzy w astrologie: "Ja to zagadnienie studiowalem, a pan nie." ("I, sir, have studied the matter; and you have not.") Pozdrowienia dla wszystkich spod znaku Osla, szczegolnie dla tych ktorych znakiem wschodzacym jest Mlot lub Burak. Przepraszam za nieporadny polski, wstapilem na forum zeby sie poduczyc nowych wyrazen i troche go troche pogimnastykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Ludzie spod znaku Osla 28.07.04, 22:50 michaelis napisał: > chart dowiaduje sie w ciagu 15 minut tego, co w rozmowie zajeloby mu wiele > godzin. No ale Carl Jung to glupek wierzacy w astrologie. Synek, nie powoluj sie na "junga" i jego ziomala "frojda" bo wiekszosc ich teorii zostala juz gruntownie przewrocona do gory nogami przez wspolczesna psychologie. Sredniowieczni astronomowie wierzyli, ze to slonce obraca sie wokol ziemi, a biolodzy uwazali, ze zarazy to kara Boska nie majac pojecia o drobnoustrojach, itd... Tak to jest z pionierami nauk, ze ich teorie, z perspektywy czasu okazuja sie naiwne i smieszne, radze wiec przestac bredzic i siegnac po nowsze zrodla. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelis Re: Ludzie spod znaku Osla 28.07.04, 23:04 poprioniony napisał: >> > Synek, nie powoluj sie na "junga" i jego ziomala "frojda" > bo wiekszosc ich teorii zostala juz gruntownie przewrocona > do gory nogami przez wspolczesna psychologie. > Sredniowieczni astronomowie wierzyli, ze to slonce obraca sie > wokol ziemi, a biolodzy uwazali, ze zarazy to kara Boska nie > majac pojecia o drobnoustrojach, itd... > Tak to jest z pionierami nauk, ze ich teorie, z perspektywy > czasu okazuja sie naiwne i smieszne, radze wiec przestac bredzic > i siegnac po nowsze zrodla. Nie jestem twoim synkiem. Na szczescie. Podaj pare tych nowszych zrodel, ktore znasz. Chetnie po nie siegne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ludzie spod znaku Osla IP: *.dyn.optonline.net 29.07.04, 00:07 "Nadrzedna cecha osobnikow spod znaku Osla jest to, ze kiedy sie z czyms nie zgadzaja/uwazaja cos za glupie, to nie przedstawiaja zadnych rzeczowych argumentow." Troche przesadzasz z tym brakiem argumentow. Na oczywiste rzeczy argumentow niepotrzeba. Jak ci ktos gowno na talezu pod nos wstawi i oglosi ze to czekoladowe lody chyba argumentow nie potrzebujesz zeby gowno rozpoznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Ludzie spod znaku Osla IP: *.acn.waw.pl 29.07.04, 08:24 > Podaj pare tych nowszych zrodel, ktore znasz. Chetnie po nie siegne. Sugerujesz ze nie ma nowszych? Jesli tak, to znaczy, ze mowimy o jakis reliktach a nie o wspolczesnej nauce. ps. A wyszukiwarki to nie laska uzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totempotem Re: Ludzie spod znaku Osla IP: *.zywiec.plusnet.pl 30.07.04, 14:53 Jestem mocno zdziwiona tym co piszesz, sam sobie zaprzeczasz... Twierdzisz, że układ planet i inne jakies czary mary mają wpływ na człowieka, wszystko zależy jak to było poukładane w chwili jego narodzin - zgadzam się z tym i jestem w stanie w to uwierzyć... Chętnie z ciekawości chciałabym aby ktoś mi taki horoskop sporządził - wtedy miałabym okazję się przekonać ile w tym jest prawdy. Zakładam, że jesteś świadom co piszesz i dlatego dziwi mnie, że tak namiętnie bronisz osoby, która twierdzi, że osoba spod konkretnego znaku jest jakaś tam i napewno taka a nie inna....jeżeli decyduje chwila narodzin, to mogę się zgodzić, że dwie osoby urodzone w tym samym momencie mają jakieś wspólne cechy, wynikające z ukłądu planet... Zastanawiam się tylko na jakiej liczbie osób były przeprowadzane badania na podstawie których określano, że osoby urodzone w jakimś tam przedziale są takie to a takie - jak wszyscy wiemy, testy, badania, ankiety zawsze mają jakiś współczynnik błędu...no bo przecież człowiek musiał przyporządkować okreslone cechy charakteru i postępowania, do okreslonych znaków zodiaku, nie dostał tej informacji z kosmosu :))) Dlatego dla mnie pytanie o to, czy ktoś spod znaku Barana jest dobrym partnerem dla Strzelca jest conajmniej dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:11 Ja już w nic nie wierzę, a co do facetów - tak, na mój widok uciekają...haha Pobawię się nimi i rzucam bez skrupułów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.amt.com.br 28.07.04, 23:58 Zaloze sie ze z ciebie stara baba bez rodziny, bez faceta. Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:10 Niestety nie, skarbie...mam rodzinę: dzieci, partnera... Zdziwko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: 5.5.* / 80.58.14.* 29.07.04, 00:33 Watpie, Gdzies przed chwila czytalem twoj post w ktorym napisalas ze zmieniasz czesto partnerow, czy masz ich wielu czy cos takiego, nie chce mi sie szukac. Zreszta trudno wykapowac o co ci chodzi bo jak odpowiadasz to nie odpowiadasz na post na ktory odpowiadasz. Na przyklad ten wlasnie post wpisalas jak odpowiedz do Czarownika a to oczywiscie nie bylo do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Strzelec, Waga i Baran. 29.07.04, 08:49 Gość portalu: Czarownik napisał(a): > Drogie kobiety nie potrzebujemy dowodow ze jest wsrod was wiele blondynek. > Moze jakies inne forum Abra Kadabra dla czarownic i czarnych kotow? > > A KYSZ glupie babsztyle! jestem blondynka i co z tego?sam zyjesz steoretypami a innym zabraniasz o nich pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.acn.waw.pl 29.07.04, 09:04 Bo wszystkie blondyny sa potwornie glupie, faceci to skurwysyny, kobiety strzelce sa niezalezne, murzyni smierdza i kradna, polacy to alkoholicy a amerykanie to debile. I tak trzymac! ps. Jaki bedzie zodiak dziecka Wagi i Barana? Waran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerze zdziwiony Re: Strzelec, Waga i Baran. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 23:18 Na tym forum widać tylko samych zawiedzionych życiem z Baranem, Wagą i Strzelcem... A co z innymi znakami ? Ja to Wodnik...czemu nikt mnie nie nienawidzi? ...PLEASE :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś