Dodaj do ulubionych

Facetow samcze ego..

26.01.14, 13:34
Witajcie...dlaczego faceci tak maja ze musza kontrolowac swoje byle kobiety nawet gdy juz sami ich nie chca?
Dlaczego maz przejawia checi kontroli bylej zony,kochanej bylej kochanki ,facet bylej dziewczyny?
Skad taka chec skoro i tak ma tak naprawde wy...e na cale jej zycie?
Obserwuj wątek
    • ines.de Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 15:10
      wcale tak nie jest
      musza? to chyba jakis wyjatek o ktorym piszesz i od razu uogolniasz
      • kikula79 Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 15:51
        znam Nie jeden a kilka,fakt moze nie wszyscy ale wielu...
        • six_a Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 16:07
          wystarczy nie podtrzymywać kontaktu, to żadnego kontrolowania nie będzie.
          chyba że nie mówisz o kontrolowaniu, tylko o prześladowaniu.
          • wszedlem Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 18:18
            twoj maz regularnie dzwoni do swojej bylej, a tobie wmawia, ze mezczyzni "tak maja" i lubia wiedziec co sie u ekspartnerek dzieje? w dodatku, na potwierdzenie swojej teorii, podal ci kilka przykladow swoich kolegow, ktorzy rzekomo czynia podobnie... zabawne.
            • six_a Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 18:36
              w zasadzie to nie.
              • wszedlem Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 18:45
                jego zachowanie nie, ale jej latwowiernosc jak najbardziej.
                • six_a Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 19:14
                  akurat odpowiadałam na to: twoj maz regularnie dzwoni do swojej bylej
                  • wszedlem Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 22:58
                    ha! pisze!

inna sprawa, ze mamy tu do czynienia z jakas szerzej zakrojona akcja swingerska. albo spotkajcie sie wszyscy w parku jak sie ociepli. bedzie dogging.
                    • six_a Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 23:06
                      weź no się dopisuj we właściwym miejscu, bo tylko zawodzisz me nadzieje na mistyczny dialog egzystencjalno-eschatologiczny.
            • kikula79 Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 21:14
              moj maz dzwoni do bylej, moj brat ma kontakt z byla zona, moj byly facet pisze do mnie ,byly mojej bratowej pisze do niej, byly chlopak mojej przyjaciolki pisze do niej...itp itd

• sibeliuss Re: Facetow samcze ego.. 27.01.14, 11:37
                Mają wspólne potomstwo?
              • engine8 Re: Facetow samcze ego.. 27.01.14, 20:25
                kikula79 napisała:

> moj maz dzwoni do bylej, moj brat ma kontakt z byla zona, moj byly facet pisze do mnie ,byly mojej bratowej pisze do niej, byly chlopak mojej przyjaciolki pisze do niej...itp itd >

dlatege ze te byle lacznie z Toba zachecaja a moze prowokuje czy tez oczekuje takiego zachownia poprzez reagowanie i odpowiadanie na pisanie, dzwonienie , itd...
                Zaloze sie ze w 99.99995 kontakty by ustaly gdyby te byle nie odpwiadaly...
                A wiec nie jest to jedynie samcze ego - a takze zacheta czy przyzwolenie ze strony samiczek..
                • kikula79 Re: Facetow samcze ego.. 27.01.14, 23:19
                  Pomysl czy jest sens aby calkowicie zrywac z bylym parnerem??MoJA BRATOWA LEPIEJ SIE DOGADUJE Z MOIM BRATEM GDY SA JAKO KOLEGA KOLEZANKA NIZ JAKO MALZENSTWO::CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE ON SIE PYTAL MNIE CZY ONA SIE Z KIMS WIDUJE...
                  nikt nikogo nie prowokuje po prostu faceci zadaja glupie pytania na ktore niekoniecznie my kobiety musimy odpowiadac
                  • engine8 Re: Facetow samcze ego.. 28.01.14, 01:54
                    No ale odpowiadacie na te glupie pytania skoro komunikacja kwitnie? I w takim razie dlaczego psioczysz na facetow samcze ego?
                    A w ogole to ludzie kotrzy sie zenia i nie moga sie z soba dogadac wiec sie rozwodza a potem sa dobrymi kumplami powinni sie nad soba ciezko zastanowic? Czym sie rozni zwiazek od ukladow kolezenskich? Na pewno w zwiazku trwalym jest mniej miejsca na egoizm....

Ja nie znam nikogo w swoim kregu w takiej sytuacji jak Ty opisujesz wiec chyba cos w tym Twoim srodowisku jest nie tak z podejmowaniem doroslych i odpowiedzilanych decyzji bo chyba w tym jest problem?
    • corgan1 zapytaj kobiety które kontrolują facetów 26.01.14, 20:30
      dlaczego to robią. Wtedy może uzyskasz info dlaczego robią to niektórzy faceci? właściwie to jakiś promil facetów...
    • neojeriomina Re: Facetow samcze ego.. 26.01.14, 23:34
      Nie potwierdzam. Kobiety, do ktorych pisza eksowie po prostu tego widocznie chca. Podtrzymuja kontakt. I takie sa potem skutki.
      • stokrotka_a Re: Facetow samcze ego.. 28.01.14, 11:05
        neojeriomina napisała:

> Nie potwierdzam. Kobiety, do ktorych pisza eksowie po prostu tego widocznie chc
        > a. Podtrzymuja kontakt. I takie sa potem skutki.

Naprawdę? A na jakiej podstawie nie potwierdzasz? I kobiety znów są winne, że ex nie chce ich zostawić w spokoju? Sądzisz, że taki nękający czy kontrolujący facet ma przyzwolenie kobiety na pisanie, inwigilowanie za pomocą sieci lub inne formy nękania?
        • neojeriomina Re: Facetow samcze ego.. 28.01.14, 11:11
          W wątku nie ma mowy o stalkingu, tylko o głupich zapędach do kontrolowania "byłego terenu".
          Stokrotka, nie wkraczaj na grunt, o którym nie możesz mieć żadnego pojęcia... :)
          • stokrotka_a Re: Facetow samcze ego.. 28.01.14, 11:49
            neojeriomina napisała:

> W wątku nie ma mowy o stalkingu, tylko o głupich zapędach do kontrolowania "był
            > ego terenu".

Zapędy fo kontrolowania "byłego terenu" to właśnie element stalkingu, a autorka pyta "Dlaczego maz przejawia checi kontroli bylej zony,kochanej bylej kochanki ,facet bylej dziewczyny?". Twoim zdaniem chęć i działania związane z kontrolowaniem byłej (nie terenu tylko osoby) są zawinione przez kobiety???

> Stokrotka, nie wkraczaj na grunt, o którym nie możesz mieć żadnego pojęcia... :
            > )

Och, ten argument mnie powala... Jestem pod wrażeniem twojego pojęcia, jero! ;-)
            • neojeriomina Re: Facetow samcze ego.. 28.01.14, 13:25
              Moim zdaniem akurat w przypadku autorki taki kontakt jest zawiniony, ona się tym wyraźnie podnieca. Ona nie pisze wystraszona, z pytaniem, co zrobić. Zresztą temat jest tak nagłośniony obecnie, że wiadomo, co należy zrobić. Policja itd.
              A tak, argument o Twoim braku pojęcia akurat jest trafiony i niepotrzebnie to wyśmiewasz. Ale nie chce mi się w to wgłębiać. Ty zresztą doskonale sobie zdajesz sprawę z tego, że o relacjach męsko-damskich nie masz żadnego praktycznego pojęcia. A ciągniesz tę rozmowę jak zwykle z tych samych powodów... gołąbku :) pif-paf! :)
              • stokrotka_a Re: Facetow samcze ego.. 28.01.14, 13:50
                neojeriomina napisała:

> Moim zdaniem akurat w przypadku autorki taki kontakt jest zawiniony, ona się ty
                > m wyraźnie podnieca. Ona nie pisze wystraszona, z pytaniem, co zrobić. Zresztą
                > temat jest tak nagłośniony obecnie, że wiadomo, co należy zrobić. Policja itd.

Nie wiem, skąd to twoje zdanie. Może znasz autorkę na tyle dobrze, że kilka zdań wystarczy ci, żeby ocenić całą sytuację. Ale nie o to chodzi - chodzi o twoją ogólną uwagę "Nie potwierdzam. Kobiety, do ktorych pisza eksowie po prostu tego widocznie chca.". To jest po prostu nieprawda.

> A tak, argument o Twoim braku pojęcia akurat jest trafiony i niepotrzebnie to w
                > yśmiewasz. Ale nie chce mi się w to wgłębiać. Ty zresztą doskonale sobie zdajes
                > z sprawę z tego, że o relacjach męsko-damskich nie masz żadnego praktycznego po
                > jęcia.

Sugerujesz, że relacje damsko-męskie to coś takiego szczególnego, że trzeba mieć w tym doświadczenie własne, żeby cokolwiek powiedzieć? Sugerujesz, że relacje damsko-damskie to zupełnie inna para kaloszy? Dlaczego? Dlatego, że kobieta to nie człowiek? Gdyby warunkiem zabierania głosu w dowolnej sprawie było doświadczenie własne, to zakres wypowiedzi byłby dość ograniczony.

> A ciągniesz tę rozmowę jak zwykle z tych samych powodów... gołąbku :) pi
                > f-paf! :)

A ty ciągniesz tę rozmowę z innych niż zwykle powodów? Pif-paf, sroczko! ;-) I buziaki, kochana :* :-)
                • neojeriomina Re: Facetow samcze ego.. 28.01.14, 13:59
                  Nie, Ty jednak jesteś nieprzemakalna. EOT.
                  • stokrotka_a Re: Facetow samcze ego.. 28.01.14, 14:03
                    Pozdrawaim cię i przesyłam jeszcze więcej buziaków. :-*** Mam nadzieję, że krytyk nie będzie zazdrosny. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka