Dodaj do ulubionych

jestem zmęczona

IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.09.04, 23:23
tą cholerną robotą. Wakacje dopiero się skończyły a ja już mam dość! Nie
wyrabiam się ze wszystkim, wracam po nocy, brudno w domu, pusta lodówka,
jakoś nie mogę się zorganizować...śpiąca jestem. Tyle fajnych książek czeka a
jak zaczynam czytać to budzę się rano z zapaloną lampką i ksiązką otwartą na
pierszej stronie. A jeszcze chłopa sobie miałam szukać..... kiedy? chcę
wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kolop Re: jestem zmęczona 13.09.04, 23:31
      nie przejmuj sie.
      A ile ma sloneczko latek?
      • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.09.04, 23:32
        27 a czy to coś zmienia?
        • diastema Re: jestem zmęczona 13.09.04, 23:37
          lady spoko to pewnie jakies przesilenie jesienne czy co.wiesz musisz wpasc
          znowu w rytm po wakacjach zorganizujesz sie szybciej niz myslisz ja tam w
          ciebie wierze.
        • kolop Re: jestem zmęczona 13.09.04, 23:39
          no wsumie troche zmienia.
          Znaczy ze jestes juz dojrzala piekna kobietka co to pracuje i nie wie, ze mozna
          przeczytac ksiazke w autobusie jezdzac codziennie do pracy w dwie strony. Sam
          jezdzilem metrem badz tramwajem i czytalem ksiazki, wiec wiem cos o tym. Poza
          tym to musisz chodzic na imprezy, bawic sie, tanczyc i spotykac z ludzmi.
          Najważniejsze jest to azeby nie wmawiac sobie ze jestem juz zmeczona, nie che
          mi sie, nie dam rady, juz nie moge, chce wakacji. Takie podejscie do zycia na
          codzien tylko meczy i zle nastawia czlowieka. Albo np. Boze dzis dopiero wtorek
          a jeszcze sroda czwartek piatek prede mna.
          Mow sobie ze za trzy dni pojdziesz na impreze do jakiejs fajnej dyskoteki i
          postarasz sie zainteresowac soba jakies upatrzonego facewta. aapoluj na niego.
          Patrza na niego, mysl pozytywnie a wszystko bedzie wporzadku.
          PS. wrazie jakis pytan wal poki jeszcze jestem :))
          • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.09.04, 23:48
            jak tu mysleć o weekendzie jak mam wyjazd służbowy?
            • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.09.04, 23:51
              nie mogę czytać w autobusie bo jeżdżę smochodem...:(
              • diastema Re: jestem zmęczona 13.09.04, 23:52
                ostatnio widzialam pana na pasie obok co czytal gazete co swiatla to moze
                jednak sie da ale wiesz co ja probowac nie bebe bo to chyba treningu wymaga;)
                • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.09.04, 23:57
                  noooooooo ja też tak robię, ale z książkami jest trudniej bo się zamykają no i
                  jak jakiś ciekawy wątek to trudno się oderwać a Ci z tyłu trąąąbią!!!!!!!! że
                  aż nerwicy się można nabawić (chociaż na naszych ulicach to i bez tego można:)
                  • diastema Re: jestem zmęczona 14.09.04, 00:00
                    no coz ja tez nie lubie jak ktos sie zagapi na zielonym a dzieje sie to czesto
                    i cholera mnie bierze bo w tym kraj to na zielonym sie stoi a na czerwonym
                    jedzie ale tylko metr a czemu to wszystko plynnie isc nie moze.....
                    • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 14.09.04, 00:03
                      dlatego tylko gazetki z krótkimi newsami wchodzą w grę. Ja tez nie lubię stać
                      na zielonym więc kierując się zasadą nie czyń drugiemu,... staram się nie
                      zaczytywac na śmierć
                      • diastema Re: jestem zmęczona 14.09.04, 00:04
                        no ja tez nie czytam i inne zeby nie wyszlo ze sama trabie a robie to samo.
            • diastema Re: jestem zmęczona 13.09.04, 23:51
              no a co na takich wyjazdach wieczorkiem to imprezek nie ma??lady no na bank
              musza byc ;)))a swoaja droga to ja tez mam pustka lodowke cholera jak czlowiek
              jest sam to mu sie nie chce dla siebie nawet jesc robic co nie:D
              • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.09.04, 23:55
                jest imprezka ale to ciągle Ci sami ludzie którymi już jestem zmęczona...
                No o jedzeniu to ja nawet nie mam czasu pomyśleć, o zakupach nie mówiąc i
                gotowaniu nie wspominając...:(((
                • diastema Re: jestem zmęczona 13.09.04, 23:58
                  e tam a moze trafi sie ktos nowy nigdy nic nie wiadomo ;))
                  • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 14.09.04, 00:01
                    no może, będę się rozglądać:)
                    W tej sytuacji idę spać o jutro znowu pobudeczka o 6 i powrót do domku po 22...
                    sen mi się przyda.
                    • diastema Re: jestem zmęczona 14.09.04, 00:02
                      nie martw sie ja tez wstaje o 6bo mnie pies budzi i potem probuje sie do tej
                      9dobudzic bo nie wiem jak sie nazywam.....dobranoc;)
                      • kolop Re: jestem zmęczona 14.09.04, 00:04
                        ja wstane o 6:10 ale jak widze ze wymiekacie... no coz moze i ja powinienem
                        spac juz isc?
                        Spijcie slodko moje malutkie pracusie:)) - powiedzial ten co niby nie pracuje :P
                    • kolop Re: jestem zmęczona 14.09.04, 00:03
                      a jakim to miasdteczku lady tak pracujesz?
                      • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 14.09.04, 00:05
                        tam gdzie największe korki i najbardziej dziurawe ulice
                        • kolop Re: jestem zmęczona 14.09.04, 00:05
                          a tam gdzies to metro jezdzi? :))
                          • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 14.09.04, 00:08
                            ano pomyka:)
          • Gość: burunduk Re: jestem zmęczona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:40
            a ja nie moge czytać w srodkach lokomocji, bo mi sie we łbie zaczyna krecić i
            muli... chyba coś z błędnikiem :( a chciałabym, oj chciała...
            a moze ona samochodkiem jeździ, he?
    • diastema Re: jestem zmęczona 14.09.04, 00:08
      Dobranoc:))))))))))
      • Gość: lady Re: jestem zmęczona IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 14.09.04, 00:09
        dobranoc!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka