11.05.15, 17:35
Witam. Szukam prezentu dla męża na rocznice ślubu. Chodzi mi o jakiś oryginalny skórzany pasek albo portfel. Wiadomo, że markowy, w końcu na rocznice byle czego nie chcę kupić. Może macie sprawdzone sklepy z takimi gadżetami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariannnek Re: Prezent IP: *.strong-pc.com 12.05.15, 11:48
      Ja Ci polecam prezent taki jak jazda Ferrari czy Lambo. Każdy facet się z tego ucieszy, zobacz sama:prezent dla mężczyzny
      • elbrusss Re: Prezent 12.12.15, 19:07
        Ja myślę że każdy facet się ucieszy jak dostanie multitoola w kształcie branzoletki na ręke.
      • diabelskipomiot Re: Prezent 12.01.16, 19:43
        Albo czołgiem czy monster truckiem. Bodaj na wyjątkowym widziałem takie vouchery. Każdy facet się z czegoś takiego ucieszy :D
    • laza-nka Re: Prezent 22.05.15, 19:08
      Mój mąż ma firmę więc mam mniejszy problem z prezentem. jeśli nie umiem niczego wymyslić to kupuje coś dla firmy przydatnego. Teraz mam zamiar namówic męża na zmianę operatora komórkowego na takiego bardziej przystosowanego dla firm. Myslę o tym www.spikon.pl/dla-firmy/ . uważam że ich oferta jest najlepsza
      • jolerony Re: Prezent 23.06.15, 11:40
        A myślałaś o locie paralotnią? taakiprezent.pl/pl/o/Lot-paralotnia
        • miss_little_me Re: Prezent 24.08.15, 15:32
          Pasek to trochę w stylu skarpetek. Portfel już lepiej, zależy ile chcesz przeznaczyć. Ja z moim facetem mam dobrze, bo jego bardzo kręcą takie ekstremalne wypady w góry itd, raz trafiłam na fajny sklep pod tym kątem- cqb się nazywa i już przy nich zostałam, bo kuopwałam na ostatnią chwilę i zamówienie przyszło w jednen dzień, więc mnie nie zawiedli. Patrz pod kątem jego zainteresowań to prezent będzie bardziej osobisty.
    • tomko00789 Re: Prezent 14.07.15, 15:55
      Jeśli ma być markowy, to zajrzyj po prostu na stronę interesującego Cię producenta, będziesz mieć przy okazji pewność, że jest oryginalny.
    • wios-na14 Re: Prezent 20.07.15, 05:39
      Ciekawy wybór propozycji na prezent znajdziesz na stronce electro.pl . Sama korzystam z niej namietnie.
    • Gość: Magdall1983 Re: Prezent IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.15, 16:04
      Ja ostatnio kupuję większość na AliExpress. Dla tych co nie słyszeli polecam artykuł "9 Powodów Dla Których Warto Kupować na AliExpress" na www.aliexpressopinie.pl/
    • donek112 Re: Prezent 26.08.15, 11:53
      Może zamiast szukać na siłę w sklepach z jakimiś gadżetami wybierz się do sklepu, gdzie możesz znaleźć rzeczy różnych dobrych marek. Może zamiast paska upatrzysz marynarkę czy jakąś dobrą męską torbę... No i przede wszystkim tam będziesz miała duży wybór.
    • just_krk Re: Prezent 30.08.15, 21:05
      bardzo podobają mi się zegarki Junkers. Klasyczne, eleganckie, do gajera na pewno pasują. Sprawdziłam ceny w sklepie militaria..pl i zmieścisz się.
    • just_krk Re: Prezent 28.09.15, 23:35
      ja nie lubię takich sklepów, wciskają na siłę pierdoły takie przekonując, że to dobry prezent, albo maja takie propozycje głupie, że aż żal... już wolę na forum poprosić o podpowiedzi.
    • aniela_asnyk Re: Prezent 06.11.15, 10:18
      może to trochę pomoże- ja od swojego dostałam iPhone 6s . Oboje lubimy apple a co było śmieszniejsze ja mu kupiłam Apple Watcha otwieram swój prezent a tam iPhone:)
      • just_krk Re: Prezent 10.11.15, 22:43
        mało kogo stać na takie prezenty
      • aniela_asnyk Re: Prezent 17.11.15, 21:00
        przypomniało mi się że apple wypusciło też dobre słuchawki teraz. To prezent mega praktyczny, one zawsze się gubią a pewnie mąż z nich korzysta albo w drodze do pracy albo jeżeli uprawia jakiś sport. Beats by dr dre się nazywają. Osobiście ich nie mam , testowała, jedynie w salonie ale są super , miałam na uszach te większe takie zakładane " na głowę " nie od uszu i są super, naprawdę sama bym się cieszyła z takiego prezentu :)
    • Gość: dorota Re: Prezent IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.12.15, 14:25
      hej! ja kupiłam prezent w formie vouchera na jazdę szybkim autem po torze :) Mąż był naprawdę zadowolony i bardzo podobała mu się jazdaaaa! :)
      Ja Voucher znalazłam na stronie www.devil-cars.pl
      • just_krk Re: Prezent 10.12.15, 19:42
        dla meża na rocznicę to zdecydowanie lepiej zegarek niż telefon czy jakieś bzdurne gokarty!
        • Gość: dorota Re: Prezent IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.15, 09:27
          Dokładnie :) Mojemu mężowi znudziły się już zegarki, portfele i inne pierdoły a jak kupię mu jakiś Voucher to naprawdę się bardzo cieszy! :)
          Najlepiej kierować się upodobaniami mężczyzny i szukać tematycznie takich bonów ;)
          Ja mam ułatwioną sprawę, mój ukochany uwielbia szybkie auta :P Klik, zamówione i radochaaa :)
    • robertpolanski Re: Prezent 11.12.15, 10:22
      Ja uważam, że prezent dla faceta musi być także praktyczny. Ja uwielbiam majsterkować więc najbardziej cieszę się z prezentu typu wiertarka, wkrętarka, narzędzia.
      • just_krk Re: Prezent 17.12.15, 16:21
        no to może dla Ciebie multitool;) jak znalazł:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka