pauli7 22.09.04, 19:31 lady, zdecydowalas sie na bardzo fajnego nicka:))) pzdr Pauli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lady Re: do be_lady IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 22.09.04, 21:53 jakoś nie jestem przekonana... przywiązałam się do mojej lady i głupio się czuję widząc to be na początku:( decyzja była szybka a teraz myslę że to zbyt dwuznaczne...:( Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: do be_lady 22.09.04, 22:58 zdecydowanie masz rację - może jednak wykorzystasz którąś z moich propozycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: do be_lady IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 22.09.04, 22:59 eeeeeeee już sama nie wiem:((((((( jakos mam słaby nastrój, pustkę w głowie, na razie zosatnę po prostu lady... Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: do be_lady 22.09.04, 23:38 spokojnie, nie musisz sie spieszyc... nie tylko my sie musimy przyzwyczaic do nowego nicka, samemu najtrudniej, toz to nowe imie przeciez! ale nowe imie to nowy image;) pouzywaj go pare dni i jak nadal nie bedziesz zadowolona, to zmienisz:) Odpowiedz Link Zgłoś