Dodaj do ulubionych

nie chce pisac.

12.02.19, 17:20
na miescie, przypadkiem, poznalam chlopaka. rozmawialismy moze 20 minut. zapytal czy moze mi dac swoje kontakty, i czy odezwe sie do niego. po 3 miesiacach, faktycznie, napisalam. wymienilismy kilkansacie maili, wsrod ktorych on napisal rzeczy, na ktore ja chcialam dostac wyjasnienie. np. co znaczy -moja wada jest to, ze lubie kobiety, - lubie uzywac rzeczy nieuznawanych przez spoleczenstwo. chlopak sie zacial i odmowil odpowiedzi. napisal, ze wg niego pisanie to dziecinada. ze na wszystkie pytania odpowie mi jesli sie z nim spotkam. w ktoryms wczesniejszym mailu, na moja informacje, ze tam gdzie sie spotkamy musza byc wygodne sofy, bo lubie wygodnie siedziec, rozplynal sie w wizjach, ze cos jest w moich oczach, czy moze sciac wlosy, ze sie postara o wygodna sofe, ze ma rzeczy, ktorych mozna uzywac z wyobraznia etc. kiedy powtorzylam, ze chodzilo o lokal z wygodnymi sofami, napisal tak: Hah to taka pulapka skojarzeniowa ... przez mail to nie to samo... ja mam wiele wad plytki nie jestem😀
Dobra to ja zabiorę Ciebie tramwajem do fajnej klubokawiarni al potem Ty cos polecisz?? Nie spiesze sie ale wiesz zycie krotkie wiekszosc ludzi jest ..... nudna i przewidywalna... ja przez to powili sam sie taki stane wiec tym milej ze Ciebie spotkalem.

kiedy napislam, ze skoro ignoruje moje pytania i stawia mi ultimatum, nie mam ochoty sie z nim spotykac, napisal,
-nie stawiam ultimatum nie bede odpowiadal na pytania przez mail
nie chcesz sie spotkać nasza strata i to ty postawilas ultimatum :(

jak go odbieracie?
Obserwuj wątek
    • obrotowy normalnie: - zartownis. 15.02.19, 01:36
      ale i realista.
      w pewnym momencie trzeba przejsc od Virtualu do Realu - albo i NIE.

- to Ty nie chcialas.

PS. virtual - to nie biuro matrymonialne - gdzie uzgadnia sie wszelkie watpliwosci przed realnym spotkaniem.

• auroradudevant Re: normalnie: - zartownis. 16.02.19, 18:57
        nie widzisz nic dziwnego w jego zachowaniu?
        • auroradudevant Re: normalnie: - zartownis. 16.02.19, 18:58
          bo ja mam wrazenie, ze ona szuka zabawki.
          • obrotowy niewykluczone. 17.02.19, 06:43
            auroradudevant napisała:
            > bo ja mam wrazenie, ze on szuka zabawki.

niewykluczone.
            ale na "wrazeniu" (internetowym) nie buduje sie zycia.
            spotkasz 1-2 razy i wtedy REALNIE ocenisz.
            • auroradudevant Re: niewykluczone. 22.02.19, 14:55
              a jesli to jest jakis ostry psychol? ktory zaplanuje cos czego ja nie przewidze. i nawet spotkanie w publicznym miejscu nie pomoze?

co jest takiego niewykonalnego w odpowiedzi na moje pytania?
              poza tym, ludzie czasem pisza 50 maili zanim sie zdecyduja spotkac. dla mnie 20 min przypadkowej rozmowy i nawet kilkanascie 2 zdaniowych maili, to za malo, zeby zdecydowac o spotkaniu. w tym przypadku.
              • auroradudevant Re: niewykluczone. 22.02.19, 15:03
                a. i sa osoby, z ktorymi spotkalam sie nawet po 10min rozmowie. w tym przypadku, nie czuje, ze moge i chce tak zrobic w tych okolicznosciach.
    • tapatik Re: nie chce pisac. 17.02.19, 18:09
      Jako osobę, która dąży do spotkania.
      Natomiast Ciebie odbieram jako osobę, która nie wie czego chce.
      • auroradudevant Re: nie chce pisac. 22.02.19, 14:57
        ok. tylko czemu ma taki problem zeby odpowiedziec na 2 proste pytania.
        nie wiem czego chce bo chce wiedziec co znacza niektore teksty od niego?
    • jogimis Re: nie chce pisac. 18.02.19, 21:55
      poj*na jesteś
    • mariuszg2 Re: nie chce pisac. 19.02.19, 15:55
      Podejrzany i natarczywy typ.
      • auroradudevant Re: nie chce pisac. 22.02.19, 14:59
        zaczynam tak myslec tez. bo co innego mozna. przy takim zachowaniu.
    • auroradudevant Re: nie chce pisac. 22.02.19, 15:01
      zapomnialam dodac, ze robi tajemnice z miejsca gdzie pracuje. twierdzi, ze ma duzo wolnego czasu. ktory zapelnia alkoholem. z nudow.
      • mariuszg2 Re: nie chce pisac. 22.02.19, 16:52
        auroradudevant napisała:

> uzo wolnego czasu. ktory zapelnia alkoholem. z nudow.

to chory i niebezpieczny człowiek. Jeślo chcesz być siostrą miłosierdzia bierzesz odpowiedzialność za niego.
        • auroradudevant Re: nie chce pisac. 22.02.19, 17:02
          nie mam takich planow. ale myslisz, ze ten caly obraz, tyle wlasnie mowi?
          gdybys go zobaczyl w realu, zatkaloby cie. twarz prawie cherubina, usmiech czysty jak u chlopca z domku na prerii, wypowiada sie tak ladnym i starannym polskim, po, jak twierdzi 17 latach nieobecnosci w Pl. robi wrazenie bardzo zrownowazonego i delikatnego czlowieka.
          jak on to laczy?
          • mariuszg2 Re: nie chce pisac. 22.02.19, 18:04
            nie gustuję w facetach ale mam złe doświadczenia z pięknymi fizycznie kobietami.... są narcystyczne, samolubne i nic nie warte. Myślę, że z facetami też tak jest.
            • auroradudevant Re: nie chce pisac. 22.02.19, 18:15
              ok. wiem, ze to sie czesto zdarza. pozorne piekno fizyczne i paskudny charakter. ale jak moze byc niebezpiecznym popaprancem /w sumie sama obstawiam, ze jest/ i miec taki czysty usmiech. i taka finezyjna ekspresje. TAK ??????? umie grac??????? %-]
              • auroradudevant Re: nie chce pisac. 22.02.19, 18:16
                albo, czy ja jestem taka slepa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka