Dodaj do ulubionych

kocham facetow!!!!

IP: *.uk.uudial.com 25.08.01, 22:25
NAPRAWDE!!!!WYDAJA MI SIE O WIELE BARDZIEJ INTERESUJACY NIZ KOBIETY!!I PRZEDE
WSZYSTYKIM MAJA LEPSZE POCZUCIE HUMORU CO DLA MNIE BARDZO WAZNE!!!CZY JEST TAM
GDZIES JAKIS COOL FACET?CHETNIE Z TOBA POGADAM.O WSZYSTKIM I O NICZYM .JESTEM
OTWARTA NA POMYSLY......A PO ZA TYM TO STRASZNA SMIESZKA JESTEM.MOZE ZNACIE
JAKIES FAJKNE KAWALY?DLA NAJLEPSZEGO 1000000 BUZAKOW!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mol Re: kocham facetow!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 25.08.01, 22:40
      To mile :-)
      • Gość: MARGIT Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 25.08.01, 22:45
        D;LA MNIE TO TEZ MILE.CO ROBISZ TERAZ?JA SIEDZE SAMA W WIELKIM DOMU I TROCHE
        SIE NUDZE....SKROBNIJ COS JESZCZE.
        • Gość: Mol Re: kocham facetow!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 25.08.01, 22:55
          za co dokladnie nas kochasz ?
          • Gość: MARGIT Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 25.08.01, 23:07
            MOL,
            NIE POTRAFIE TEGO SPRECYZOWAC DOKLADNIE ALE NAPISALAM DOKLADNIE TO CO
            ODCZUWAM.NIE POMYSL,ZE JESTEM JAKAS SFRUSTRWANA KTORA CHCE BYC MEZCZYZNA.WRECZ
            PRZECIWNIE.CZUJE SIE STUPROCENTOWA KOBIETA.MAM SPORE GROONO KOLEZANEK Z KTORYMI
            SPEDZAM MILO CZAS WOLNY.
            CENIE WAS ZA TO ZE JESTESCIE INNI I NIE CHODZI OCZYWISCIE O CECHY BIOLOGICZNE
            BO TO ZROZUMIALE ALE O TO COS W PSYCHICE CZEGO NAM BRAKUJE.
            • Gość: Mol Re: kocham facetow!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 25.08.01, 23:14
              ponownie : to mile.
              Albo jeszcze nie spotkalas kogos kto by zburzyl ten poglad, albo masz szczescie
              znac "odpowiednich" facetow. Ja za to kocham kobiety ...

• Gość: MARGIT Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 25.08.01, 23:28
                PRZYZNAJE SIE JESZCZE NIKT NIE ZBURZYL TEGO WIZERUNKU I MAM NADZIEJE ZE NIKT
                TEGO NIE ZROBI......
                A ZA CO NAS KOCHASZ?TYLKO SERIO PROSZE.CZY JESTESMY INTERESUJACE?CO WPLYWA NA
                NASZA ATRAKCYJNOSC?
                AHA ZASLUZYLES JUZ NA BUZAKI MOLO!
                • Gość: Mol Re: kocham facetow!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 25.08.01, 23:35
                  > PRZYZNAJE SIE JESZCZE NIKT NIE ZBURZYL TEGO WIZERUNKU I MAM NADZIEJE ZE NIKT
                  > TEGO NIE ZROBI......

Ja tez

> A ZA CO NAS KOCHASZ?TYLKO SERIO PROSZE.CZY JESTESMY INTERESUJACE?CO WPLYWA NA
                  > NASZA ATRAKCYJNOSC?

Kazda kobieta jest inna (ale to banalne). Spotkalem wiele interesujacych kobiet i
                  tylez samo nie wartych uwagi. To zalezy od osoby i nie nalezy generalizowac.
                  Kazdy bowiem szuka kogos(czegos - cechy) innego.
                  Atrakcyjnosc, powiadasz. I tu znow banalne (ale prawdziwe) stwierdzenie : kobieta
                  powinna byc kobieca.

> AHA ZASLUZYLES JUZ NA BUZAKI MOLO!
                  :-*

P.S.
                  Mol-u jesli wolno .... :-)
                  • Gość: Margit Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 25.08.01, 23:50
                    MOL-U,
                    TO NIE BANALNE,TO NORMALNE I PRAWDZIWE.
                    KAZDY Z NAS JEST INNY.....I DOBRZE.
                    JA TEZ UWAZAM ZE KOBIETY POWINNE BYC KOBIECE.TYLKO CO W ZASADZIE MASZ NA MYSLI?
                    MAM NADZIEJE,ZE NIE CHODZI TYLKO O SPOSOB UBIERANIA...
                    MNIE OSOBISCIE PRZERAZA TEN PED KOBIET DO JAK NAJWIERNIEJSZEGO DOROWNANIA
                    MEZCZYZNOM.TO CHYBA NIE O TO CHODZI W TYM ZIEMSKIM ZYCIU,CO
                    • Gość: Michal Re: kocham facetow!!!! IP: *.skane.se 26.08.01, 02:08
                      Margit czy Ty nie rozrozniasz malych i duzych liter?
                      Podejrzewam , ze w tym Londynie jestes gosposia
                      i siedzisz nz necie na koszt swoich pracodawcow.
                      Jezeli tak strasznie sie nudzisz to idz do pubu.
                      • Gość: MARGIT Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 26.08.01, 02:21
                        MIALES SIE NAPRAWDE DO CZEGO DOCZEPIC.......
                        WCALE NIE JESTEM GOSPOSIA TYLKO UCZE SIE TU ANGIELSKIEGO.....!
                        NUDZE SIE FAKTYCZNIE TYLKO DZISIAJ PONIEWAZ JESTEM CHORA I NIE MOGE NIGDZIE
                        WYCHODZIC?
                        A PROPONUJESZ COS INNEGO NA NUDE.PABY MI SIE JUZ ZNUDZILY!
                        POZDRAWIAM !
                        • Gość: MICHAL Re: kocham facetow!!!! IP: *.skane.se 26.08.01, 05:43
                          Stukajac w klawiature postaraj sie rozrozniac duze i male litery.
                          • Gość: MARGIT Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 26.08.01, 11:23
                            JEZU TAK CI TO PRZESZKADZA?POLONISTYKE STUDIUJESZ CZY CO?ZACZYNASZ MNIE WKURZA
                            FACET!
                            POWIEDZ CO W TYM ZLEGO ZE WSZYSTKIE MOJE LITERY TO CAPITAL LETTER?
                            • Gość: Mol Re: kocham facetow!!!! IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 26.08.01, 12:58
                              > POWIEDZ CO W TYM ZLEGO ZE WSZYSTKIE MOJE LITERY TO CAPITAL LETTER?

Przyjete jest, iz pisanie duzymi oznacza krzyk.
                              Mol-u
                              • Gość: MARGIT Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 26.08.01, 13:10
                                JAK MOWISZ CICHO TO NIKT CIE NIE USLUSZY!
                                • Gość: Janek Re: kocham facetow!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 13:40
                                  Trudno Ciebie nie usłyszeć, uszy puchną.

Pozdrowienia
                                  • Gość: MARGIT Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 26.08.01, 13:45
                                    JAK JUZ NAPISALAM WCZESNIEJ JESTEM CHORA I W ZASADZIE MAM PROBLEM Z
                                    USZAMI.ZATKALY SIE!!!MASZ NA NIE SPOSOB?
                                    CO WY SIE TAK CZEPIACIE TYCH DUZYCH LITER?
                                    CHYBA PRZESTANE WAS KOCHAC.....POWOLI ZMIENIAM ZDANIE O WAS!
                                    • Gość: MICHAL Re: kocham facetow!!!! IP: *.skane.se 26.08.01, 21:33
                                      Nerwowa jestes i swoim agresywnym sposobem bycia irytujesz otoczenie.
                                      Skonczysz samotnie.Juz wiecej do Ciebie nie napisze nerwosko.
                                      • Gość: MARGIT Re: kocham facetow!!!! IP: *.uk.uudial.com 26.08.01, 21:44
                                        A PSZEPRASZAM CIE MICHAL W CZYM CIE ZDENERWOWALAM?ZE CI PRAWDE POWIEDZIALAM?
                                        JESTES TCHORZEM BO NIE UMIESZ NAWET NORMALNIE PODYSKUTOWAC NA FORUM.
                                        lUDZIE KTO MA RACJE MICHAL CZY JA?
                                        A TY MICHAL ODEZWIJ SIE !!!!!!INACZEJ NIE BEDE CIE KOCHAC!!!!
                                        • Gość: MICHAL Re: kocham facetow!!!! IP: *.skane.se 27.08.01, 02:30
                                          Gość portalu: MARGIT napisał(a):

> A PSZEPRASZAM CIE MICHAL W CZYM CIE ZDENERWOWALAM?ZE CI PRAWDE POWIEDZIALAM?
                                          > JESTES TCHORZEM BO NIE UMIESZ NAWET NORMALNIE PODYSKUTOWAC NA FORUM.
                                          > lUDZIE KTO MA RACJE MICHAL CZY JA?
                                          > A TY MICHAL ODEZWIJ SIE !!!!!!INACZEJ NIE BEDE CIE KOCHAC!!!!

Wygralas
                                          Skoro nie jestes gniewalska to duzy plus.Wszyscy sie naokolo obrazaja.
                                          Podaj e-mail napisze.

moj e-mail

michalgerson@hotmail.com

Acha czy bylas w restauracji w Ognisku.Kiedys bylo tam super jedzenie.
                                          Dawno, dawno temu.........

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka