Dodaj do ulubionych

Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach?

• Gość: empe80 Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:06
      Całkowicie popieram pomysł chodzenia w damskich rajstopach. Jest zdecydowanie
      wygodniej niż w kalesonach. Poza tym można sobie dobrać odpowiednią grubość.
      Tylko najgorsze jest to, że rozmiarówka jest trochę za mała. Jak facet ma ponad
      180 cm to trochę ciężko mu znaleźć odpowiednie rajstopy. Już jedna firma w
      Polsce wyprodukowała męskie rajstopy, więc możemy mieć nadzieję, że za jej
      przykładem pójdą kolejne. Jestem pewien, że wszyscy Ci ( głównie mężczyźni ),
      którzy tak się oburzają, że rajstopy to ( delikatnie mówiąc ) damska rzecz sami
      pewnie nigdy nie próbowali ich założyć więc nie wiedzą co tracą. Jakby co to
      jesteśmy na dobrej drodze bo kiedyś spodnie na nogach kobiet czy kolczyk w uchu
      mężczyzny też wzbudzały oburzenie. A teraz? Nikt się tym nie przejmuje i każdy
      uważa to za normalne! Życzę więc Wam i sobie przetrwania wszelkich przeciwności
      i upowszechnienia rajstop na męskich nogach ( oczywiście pod spodniami ).
    • Gość: Riddick Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 207.44.180.* 29.01.05, 16:54
      bylem ostatnio przez kilka dni w Berlinie i oto moje obserwacje-kobiety nosza
      rajstopy coraz rzadziej, natomiast mezczyzni zaczynaja nosic je publicznie,
      najczesciej pod krotkie spodnie [np. podczas joggingu]. Oczywiscie przywiozlem
      sobie 2 nowe pary, drogie [po 14 euro], ale bardzo ladne, oczywiscie wool. Co
      zaobserwowalem- w sklepie spedzilem prawie pol godziny, ogladajac towar,
      przegladajac katalogi, porownujac ceny i co? okolo 60-70 % kupujacych to faceci !!!
      • Gość: toko Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 01:20
        Zawsze chcialem chodzić w rajstopach i spodenkach, jak tak chodzą w Niemczech
        to i do nas to może kiedyś dotrze.Pozdrawiam!
    • Gość: ruslan Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 29.01.05, 18:50
      ja tam uwazam że rajstopki są trendy, na pewno w przyszłym sezonie będzie to
      szał pindola w sklepach, moja zonka uwielbia zdejmować moje giejtry i uważa że
      są sexowne, pozdrawiam. Na wealentynki pewnie dostanę wypasione giejtry nowe.
      • Gość: Van Diesel [...] IP: 216.127.68.* 30.01.05, 16:31
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: dzingis teraz facet z klasa nosi ponczochy, nie rajstopy IP: *.adsl.hansenet.de 01.02.05, 15:08

rajstopy nie sa wcale az tak trendy. widze panowie, ze nie jestescie na
        bierzaco. teraz prawdziwa furore robia ponczochy samonosne. pelny odjazd. bo
        jak sie chcesz wysikac, to nie musisz zaraz sciagac 10
        warstw....wiecie...gacie, rajstopy. tylko normalnie gatki w dol, i heja. poza
        tym dobrze jest ogolic sobie nogi, aby efekt byl estetyczny, i elegancki. moja
        dziewczyna uwielbia mnie obmacywac, kiedy mam na sobie ponczochy. wiec oprocz
        tego, ze zima jest ci cieplej,i mozesz szybko wyciagnac fujarke, to dochodzi do
        tego wszystkiego heszcze fakt, ze ponczochy, to niezly afrodyzjak.
        • nowa100 Re: teraz facet z klasa nosi ponczochy, nie rajst 03.02.05, 23:03
          facet w rajstopach czy tez ponczochach? Wy chyba juz calkowicie macie zle w
          glowach. Wasze fantazje chyba sa pobudzone niezbyt wypelnionym zyciem
          seksualnym a przede wszystkim faktem, ze kobiety zrezygnowaly w wiekszej mierze
          z rajstpo czy tez ponczoch. primo: bez przesady, nie ma w naszych kregach juz
          takich zim, gdzie temperatura opada do ponad 20 stopni i trzeba sie tak cieplo
          ubierac. No chyba ze wszyscy tutaj sie wypowiadajacy z takim zachwytem na ten
          temat pracuja gdzies na budowach czy tez maja inne zajecia wielogodzinne
          outdoor.
          secundo: czy satanawialiscie sie juz nad wasza potencja?? Chyba przegrzane
          jajka niezbyt korzystnie wplywaja na reprodukcje?
          tercio: O jakich rajstopach dla facetow w niemieckich sklepach gadacie?
          Przeciez te wszystkie gadki dla facetow, ktore mozna spotkac w zachodnich
          sklepach sa sprzedawane z mysla o narciarzach. Zaden Niemiec nie nosi takich
          gatek na codzien idac do pracy! Niemcy, podobnie jak Polska to przeciez nie
          Alaska
          A odnosnie ponczoch i ogolonych nog - tu juz chyba w ogole panu wybujala
          fantazja?
          Nie wiem, ale dla mnie to eszystko to jakis glupi zart, panowie chca sobie po
          prostu pofantazjowac
          • girlfrompoland Re: teraz facet z klasa nosi ponczochy, nie rajst 15.02.05, 05:05
            jeden konkretny glos, a z reszty polalam ze smiechu.
          • polo161 Re: teraz facet z klasa nosi ponczochy, nie rajst 13.04.05, 09:37
            Szanowna Pani.

Jeżeli chce pani zobaczyć męskie rajstopy to proszę jechać do Berlina,
            jakie rozmiary i kolory.Zbyt mała u pani wyobrażnia na ten temat,ja mam
            żonę z Niemiec już 26 lat i wszystkie zakupy robię w Berlinie.Jeżeli pani
            sobie życzy to przywiozę dla pani męża 2 pary i zmieni pani zdanie,
            polskie kobiety są mocno zacofane pod względem mody na zachodzie.

Z poważaniem facet w rajsopach.
        • kisielt aaaaaaaaaaaa fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 01.03.05, 13:54
          nic dodać nic ująć
        • nadinka_nadinka Re: teraz facet z klasa nosi ponczochy, nie rajst 10.04.05, 20:38
          Gość portalu: dzingis napisał(a):

>
          >
          > rajstopy nie sa wcale az tak trendy. widze panowie, ze nie jestescie na
          > bierzaco. teraz prawdziwa furore robia ponczochy samonosne. pelny odjazd.

nie, nie :-) samonosne ponczochy sa juz passe. teraz koniecznie z pasem i
          koniecznie kabaretki. ol je bejbe. to jest dopiero seksi. sprobuj koniecznie.

a tak btw - to biezaco, a nie bierzaco.
    • diabel.tasmanski nie nie chodze :) 30.01.05, 16:33
      Zresztą, było by chyba trudno znaleźć odpowiednio długie
    • hrabia_dewalgo Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 01.02.05, 15:10
      Sa tez tacy, ktorzy nosza rajstopy nie tylko w zimie ale przede wszystkim latem.
    • mimo_toto Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 01.02.05, 15:13
      Z klinem czy bez ? ;)
      • Gość: misiek Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 80.51.230.* 01.02.05, 17:14
        a co to jest klin?
        • Gość: los Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 01.02.05, 19:32
          klin to 50 g gorzałki na kaca
          • Gość: Fbi Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.05, 19:31
            Ja nosze !!!

Czemu nie ???
            • tony82 Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 03.02.05, 19:36
              I chcesz żeby Ci zdjęcie zrobili?
    • Gość: kazio Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 200.49.160.* 07.02.05, 18:30
      W ostatnie mrozy to nawet w dwoch parach przelozonych bokserkami, a na wierzch
      welniane skarpety
      • Gość: KooKaDoo Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 207.44.180.* 13.02.05, 20:29
        Przede wszystkim rajstopy ładnie wygladają i sam je noszę za aprobatą żony. Żona
        sama zachęciła mnie do noszenia rajstop.
        • spidermann Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 10.04.05, 20:24
          jkuu ... ale macie problemy, faceci tez marzna, a czy nosza kalesony czy
          rajstopy co za róznica(?!?!!?), wazne ze jest im ciepło. A skoro jestescie tak
          przeciwko noszenia przez facetow rajstop, to moze kobiety niech zrezygnuja z
          noszenia spodni!!! przeciez to nie wypada- bo spodnie,były zarezerwowane tylko
          dla mezczyzn.
    • girlfrompoland Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 15.02.05, 05:07
      matko kochana, rajstopy i faceci. nigdy bym nie pomyslala. Ale ubaw mialam
      niezly. moj facet w rajtkach chodzil nie bedzie.
    • Gość: 2005 [...] IP: 216.127.82.* 15.02.05, 17:49
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: nie rozumiem Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.Zabrze.Net.pl 16.02.05, 00:51
      o matko! albo już jestem śpiaca, albo głupia, ale czegos tu nie rozumiem:
      dlaczego faceci mają w zimie nosić rajstopy??????????? przeciez noszą
      spodnie?????????? to co??? Szkoci????? Ja jestem kobieta, a nie nosze w
      zimie rajstop, bo jest na nie za zimno (w tegie mrozy oczywiscie) i nosze
      spodnie.
      • Gość: Village Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 05:22
        Dlaczego ma facet tego nie nosic ???

Nasi bohaterowie z filmow nosza przeciez
        www.spiderman.pl/spiderman.jpg
      • Gość: Gosc Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:02
        No tak bo jak sie D***e wozi samochodem, to w spodniach jest ciepło. Ale jak
        sie ma kilka km do przejscia o 7.00rano w sniezycy i -5 stopniach to same
        spodnie nie wiele dają....
    • krisek25 Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 01.03.05, 11:25
      a jak z sikaniem ??? czy trzeba wszystko zsuwać w dół??? czyli pisuary traca
      racje bytu....
      • Gość: bezpruderyjny Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:18
        No i trzeba zacząć golić nogi...
        • Gość: takijedn Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 08:09
          Ja chodzę ale nóg nie golę.
    • kisielt Rajstopy... nigdy !! 01.03.05, 12:32
      Rajstopy są przezroczyste, co oznacza, żeby to jakoś wyglądało trzeba by ogolić
      nogi... a fee!! Można normalnie kupić obcisłe geterki for man, wygodne, nie ma z
      nimi problemu jak z kalesonami (nie polecam pod nie luźnych bokserek) ale ciepło
      w jajka, a o jajka trzeba dbać.
      • Gość: gosc Re: Rajstopy... nigdy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:06
        rozejrzyj sie najpierw po sklepach jakie sa rajstopy a potem krytykuj. Nie
        mysl, ze sa tylko takie przezroczyste, ktore kobiety nosza do sukienek, ale tez
        sa takie grube ciepłe a do tego kolorowe.
        • nadinka_nadinka Re: Rajstopy... nigdy !! 10.04.05, 20:34
          >ale tez
          >
          > sa takie grube ciepłe a do tego kolorowe.

i takie sliczne np. w kaczuszki i motylki. tylko nie wiem jak z rozmiarowka...
          na 1,10 m. pasowalyby? ;D
          • adzient Re: Rajstopy... nigdy !! 07.08.16, 11:20
            Rajstopy zawsze były częścią męskiej garderoby.kilkaset lat przed tym ,jak zaczeły ubierac je kobiety.
            Kobiety same ubierają się w ciuchy męskie krytykując przy tym to ,że facet chce ubrać dano zapomnianą męską część garderoby jaką są rajstopy.
            Taki to jest charakter kobiety.
            kto w ogóle im dał tu prawo głosu na temat ubioru mężczyzny.
            nie podoba się to zamknij oczy.
            Rajstopy są dla mężczyzn i zawsze były.
            Kobiety próbują je nam skraść.
    • zbigraj Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 19.10.16, 11:49
      W latach 70 ubiegłego wieku były u nas męskie rajstopy. Miałem, chodziłem. Gdy zniknęły ze sklepów, zacząłem chodzić w damskich i tak już zostało :)
    • jantoni.jajcorz Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 20.10.16, 12:40
      Obetnij sobie jaja, bo cię będą uwierały :?
    • zbigraj Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 10.11.16, 23:37
      Ja wczoraj zacząłem sezon :)
    • janikkas Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 15.11.16, 17:37
      Osobiście raz założyłem na karnawał byłem przebrany za księcia, najlepsze to było to jak je kupowałem w sklepie prosząc o największe jakie są, babka w sklepie zgłupiała że to dla mnie. Nie wiem co sobie o mnie pomyślała, ja wiem tylko jedno masakra niewygodne jak dla mnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka