Gość: robi Re: Meskie perfumy IP: 212.160.236.* 02.03.02, 17:40 Issey Miyake na dzien, Givenchy Xeryus Rouche na wieczor a na lato Aqua di Gio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOS Re: Meskie perfumy IP: *.polkomtel.com.pl 20.04.02, 11:37 CZY KTOŚ JESZCZE PAMIĘTA ARAMIS'A ESTEE'L LAUDER ? GDZIE MOŻNA "TANIEJ" KUPIĆ POLO LAURENA ? A XS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student WIEC TAK ..... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.04.02, 18:31 nie czytam calosci bo mi sie nie chce, ale osobiscie uzywam: ZINO DAVIDOFF GUCCI envy DAVIDOFF COOL WATER i na koncu Blue Jeans VERSACE pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoja Re: Meskie perfumy IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 18:51 Gość portalu: Artur napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoja Re: Meskie perfumy IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 19:06 Przepraszam,moj post wyslal sie pusty:)) Nikt chyba(bo nie przejrzalam wszystkich odp) nie wsomnial o BOUCHERON (francuskie),zapach wspanialy,typowo meski..Givenchy "PI"(nowy nabytek dla mego partnera), oraz Dolce&Gabbana...no ale tak jak ktos wspomnial przede mna wody toaletowe tak jak i perfumy damskie sa indywidualna sprawa czlowieka..kazdy z nas wydziela inny zapach,wspaniale perfumy kolezanki nie musza byc wspanialymi gdy my sie nimi oblejemy..a ponadto na mezczyznie wysokim,postawnym (brunecie) wody na bazie owocowej pachna brzydko,za slodko...no i najwazniejsze panowie!..inna woda na dzien ,inna na wieczor,inna do biura,inna na budowe..o plazy nie wspomne bo chyba kazdy z was wie ,ze wtedy uzywa sie tylko wody po goleniu a nie ciezkich wod toaletowych:))) I tym milym akcentem koncze moj wywodzik.... pozdrawiam...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Meskie perfumy IP: 213.25.197.* 23.04.02, 19:41 Gość portalu: atoja napisał(a): > Przepraszam,moj post wyslal sie pusty:)) > Nikt chyba(bo nie przejrzalam wszystkich odp) nie wsomnial o BOUCHERON > (francuskie),zapach wspanialy,typowo meski.. dostałem próbkę... ale jakoś nie utkwiła mi w pamięci szczegóonie mocno Givenchy "PI"(nowy nabytek dla mego > > partnera), oraz Dolce&Gabbana...no ale tak jak ktos wspomnial przede mna wody > toaletowe tak jak i perfumy damskie sa indywidualna sprawa czlowieka..kazdy z > nas wydziela inny zapach,wspaniale perfumy kolezanki nie musza byc wspanialymi > gdy my sie nimi oblejemy.. no tak. Nie wiem czy to ma z tym związek, ale ja uwielbiam Polo, lubię jak na mnie to pachnie, a wiele osób mówi, że pachnę kamforą, szpitalem... > inna woda na dzien ,inna na wieczor,inna do biura,inna na budowe..o Z tym sie nie zgodzę. Uważam, że trzeba używać zawsze tej samej wody, a nie mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
tais Re: Meskie perfumy 23.04.02, 23:37 Jestem kobieta, mam bardzo czuly wech( bo czuje zapachy wtedy, kiedy wiekszosc nie czuje). Lubie poczuc od mezczyzny lekki zapach czystosci, swiezosci, doprawionego wyszukana wonia zmyslowych drogich perfum.... Ale.... gdy ten Pan jest raczej partnerem w interesach, agentem ubezpieczeniowym, doradca i t.p/ Ale do lozka- perfumy na facecie rozpraszaja, dodaja mu "babskosci", slabosci, wole mezczyzn z ich naturalnym zapachem swiezego potu, podniecenia, hormonow, i tej calej chemii ciala, co zakreca w glowach./.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrest AGUA BRAVA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 10:07 hiszpanska AGUA BRAVA najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: AGUA BRAVA IP: *.teleaudio.com.pl 12.05.02, 17:35 Gość portalu: agrest napisał(a): > hiszpanska AGUA BRAVA najlepsza! Używałem jej lata temu, jest niezła. Tylko, że chyba już nie można jej nigdzie (w Polsce) kupić, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
iki69 Re: Meskie perfumy 15.05.02, 13:41 SONIA RYKIEL , TAKA BUTLA W KSTALCIE KOSZULKI, albo emporio wszystko bez alkoholu na lato. chrom dwa late temu, ale troche tandetny, a poza tym na lato lepiej nie przesadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmn Re: Meskie perfumy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 10:43 Atoja napisała Boucheron - MASZ ABSOLUTNĄ RACJĘ!!! To jest zapach, na dzień proponuję Boucheron (woda ma nazwę firmy), a na wieczór Jaipur też firmy Boucheron, ale Eau de Parfum (nie toaletową!) Trochę kosztuje ale warto! Jak ktoś woli łagodniejsze zapachy to proponuję Etienne Aigner numery od I do III Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Meskie perfumy-mydelko bobas IP: *.wifak.uni-wuerzburg.de 16.05.02, 13:11 mydlo bobas!laski w przedszkolu ustawiaja sie w kolejce aby moc powachac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka-M Re: Meskie perfumy IP: *.pbks.pl 18.06.02, 14:48 Declaration by Cartier. Kwintesencja faceta z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Meskie perfumy IP: 62.233.169.* 18.06.02, 21:00 A co myślicie o DRAKKAR NOIR? Słyszałem, że ma wielu przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś