Gość: forA27 IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:07 prosze mnie pocieszyc z okazji urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramona_snarska Re: trzydziesci lat 20.11.04, 14:29 Gość portalu: forA27 napisał(a): > prosze mnie pocieszyc z okazji urodzin. Nie wiem czy płeć męską czy żeńską mam pocieszać ale pamiętaj co najlepsze to terac przed Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: trzydziesci lat IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 20.11.04, 17:22 Niniejszym Cię pocieszam, choc tak naprawde to nie ma po co.To co najlepsze w życiu właśnie przed Tobą. Postaraj się to na maxa wykorzystać, bo drugi raz trzydziestka Ci nie stuknie. No , to tyle na razie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: trzydziesci lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:48 trzydzieści lat minęło, jak jeden dzień, już bliżej jest niż dalej, o tym wiesz trzydziesci lat minęło odeszło w cień i nigdy już nie wróci, rób co chcesz. A świat w krag roztacza uroki swe i prosi żeby brać. Na karuzeli życia pokręcisz się, byleby tylko nie za wcześnie spaść. I chociaż czas pogania, śmiej się z tego drania, Ciebie na wiele jeszcze stać Bo tak mówiac szczerze, w życiu jak w pokerze jest zasada: " karta - stół " więc nie wbijaj w głowę, żes przeżył połowę, ale że dopiero pół. trzydziesci lat minęło to piękny wiek, trzydzieści lat i nawet jeden dzień. Na drugie tyle teraz przygotuj się, a może i na trzecie, któż to wie ? Bo świat tak ci podsuwa uroki swe, że pełne garście brać. Na karuzeli życia pokręcisz się, bylebys tylko nie za wczesnie spadł. A gdy cię czas pogania, przodem puszczaj drania bo masz trzydzieści nowych, bo masz 30 nowych, bo masz 30 nowych lat. hip hip hura wszystkiego naj!!!!!!!!!!!! ;-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: trzydziesci lat IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.11.04, 18:06 Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażen i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego ...zgadnij kto..JA ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Toast ;) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.11.04, 18:43 Rodzice jedynaka wyprawiali mu wesele, a że miał licznych przyjaciół i ich postanowiono zaprosić. Syn dał ojcu listę swych gości. Kiedy wreszcie nadszedł dzień wesela, stawili się wszyscy krewni, ale nie było żadnego z przyjaciół pana młodego. Zdziwiony chłopak spytał ojca, czy uwzględnił jego listę. - Oczywiście, synu. Ale do każdego, zamiast zaproszenia na wesele, napisałem, ze potrzebujesz jego pomocy... Wypijmy za prawdziwych przyjaciół! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam więcej Re: trzydziesci lat IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 20.11.04, 19:38 Mam 52.Skończone. Wystarczy na pocieszenie? cmok Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g sto lat,sto lat ..... 20.11.04, 19:56 niech zyje ,zyje nam.... spełnienia marzen i duzo szczescia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubka Re: trzydziesci lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:33 ja tez skończyłam, miesiąc temu i żyję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: trzydziesci lat 21.11.04, 19:42 33 w tym tygodniu mi pękło, wątek jeszcze się gdzies w czeluściach forum poniewiera. Moje najszczersze kondolencje :-( I... polewaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka_32 Re: trzydziesci lat IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 21:25 No właśnie - za chwilkę stuknie mi 32 latka i nie jestem jakoś straszliwie tym zmartwiona. Coś już przeżyłam, wiele jeszcze przede mną - życie jest jedno i trzeba się cieszyć każdą chwilą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
scorpionek_gosia Re: trzydziesci lat 22.11.04, 22:40 Za 3 lata mnie dogonisz;-)) Ciesz się, bo to piękny wiek;-) Najlepszego;-) Odpowiedz Link Zgłoś