tony82 26.11.04, 13:35 U nas na FM by taki wątek nie przeszedł. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=14879227&a=14879227 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c.kapturek Re: Coś mi tu nie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:42 buhahaha czego to ludziska nie wymysla, no cóż swieta tuż tuż, <lol> ;-) ciekawe czy przeszedł by czy nie ten watek haha Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Coś mi tu nie gra 27.11.04, 11:04 kochani swieczka to jeszcze nic, w pogotowiu ciagle maja ubaw z takich roznistych przypadkow a to wiecznie przywoza panie polaczone z psem, albo kobitki z zakretkami o dezodorantow lub zlamana parowka w wiadomym miejscu.panowie co sobie chcileli usztywnis i sobie swieczke wlozyli tylko potem wylesc bez pomocy lekarza nie chciala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w_cat Re: Coś mi tu nie gra 26.11.04, 13:48 ROTFL, niezłe te panie :) Swoją drogą musiała być gorąca :))) A tak w temacie. Wystarczy popatrzeć na poziom prasy "kobiecej". Toż załamka totalna. Więc czego się spodziewać po takiej CosmoGirl? Bogom i partii dzięki za nie należące do tego klanu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:14 nie pojmuje, za co hahaha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Czerwony Kapturku jak moglas!!!! IP: *.dyn.optonline.net 26.11.04, 23:25 hehehe nie wiem co tam bylo ale na pewno nic. Uzylas jakies niedozwolone slowo? Takie jak: Piersi, sperma, orgazm lub nie daj boze seks?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Czerwony Kapturku jak moglas!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:40 widziałeś Max, 'kruca twarz' wkleiłam tylko linki galeri zdjeć, i mnie wyciachali, ani piersi, ani spermy itp. przeginaja za same linki 'kurka', ja juz nic nie rozumiem z tym regulaminem :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max U nas istnieje taki zakaz: IP: *.dyn.optonline.net 26.11.04, 17:26 Uwaga: jeśli chcesz dyskutować o seksie, zapraszamy na fora tylko dla dorosłych A na FK go nie ma. Juz kidys sie pytalem dlaczego, na forum o forum, ale nie dostalem prawdziwej odpowiedzi. Na dodatek mamy kosiarke marki Pascal ktora nie ma pojecia co to jest dyskusja o seksie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Coś mi tu nie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:45 Czytalem kiedys w CKMie wywiad z proktologiem ktory wyjmowal z odbytu zarowno Pan jak i panow rozne rzeczy: olowki, dlugopisy, srubokrety, swieczki, kawalki szkla, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Coś mi tu nie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:50 cholera, rzem sie z zawodami pomylila ;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Coś mi tu nie gra 26.11.04, 20:54 Gość portalu: ppp napisał(a): > Czytalem kiedys w CKMie wywiad z proktologiem ktory wyjmowal z odbytu zarowno > Pan jak i panow rozne rzeczy: olowki, dlugopisy, srubokrety, swieczki, kawalki > szkla, Odpowiedz Link Zgłoś