Dodaj do ulubionych

Coś mi tu nie gra

26.11.04, 13:35
U nas na FM by taki wątek nie przeszedł.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=14879227&a=14879227
Obserwuj wątek
    • Gość: c.kapturek Re: Coś mi tu nie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:42
      buhahaha czego to ludziska nie wymysla, no cóż swieta tuż tuż, <lol> ;-)
      ciekawe czy przeszedł by czy nie ten watek haha
      • diastema Re: Coś mi tu nie gra 27.11.04, 11:04
        kochani swieczka to jeszcze nic, w pogotowiu ciagle maja ubaw z takich
        roznistych przypadkow a to wiecznie przywoza panie polaczone z psem, albo
        kobitki z zakretkami o dezodorantow lub zlamana parowka w wiadomym
        miejscu.panowie co sobie chcileli usztywnis i sobie swieczke wlozyli tylko
        potem wylesc bez pomocy lekarza nie chciala ;)
    • w_cat Re: Coś mi tu nie gra 26.11.04, 13:48
      ROTFL, niezłe te panie :)
      Swoją drogą musiała być gorąca :)))

A tak w temacie. Wystarczy popatrzeć na poziom prasy "kobiecej". Toż załamka
      totalna. Więc czego się spodziewać po takiej CosmoGirl? Bogom i partii dzięki za
      nie należące do tego klanu :)))
    • wadera3 Re: Coś mi tu nie gra 26.11.04, 14:12
      pewnie Pascal nie grzeszy ;)
      • Gość: c.kapturek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: c.kapturek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: c.kapturek ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:14
            nie pojmuje, za co hahaha ;-)
        • Gość: Max Czerwony Kapturku jak moglas!!!! IP: *.dyn.optonline.net 26.11.04, 23:25
          hehehe nie wiem co tam bylo ale na pewno nic. Uzylas jakies niedozwolone slowo?
          Takie jak: Piersi, sperma, orgazm lub nie daj boze seks??
          • Gość: c.kapturek Re: Czerwony Kapturku jak moglas!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:40
            widziałeś Max, 'kruca twarz' wkleiłam tylko linki galeri zdjeć, i mnie
            wyciachali, ani piersi, ani spermy itp. przeginaja za same linki 'kurka', ja
            juz nic nie rozumiem z tym regulaminem :(((((
    • Gość: Max U nas istnieje taki zakaz: IP: *.dyn.optonline.net 26.11.04, 17:26
      Uwaga: jeśli chcesz dyskutować o seksie, zapraszamy na fora tylko dla dorosłych

A na FK go nie ma. Juz kidys sie pytalem dlaczego, na forum o forum, ale nie
      dostalem prawdziwej odpowiedzi. Na dodatek mamy kosiarke marki Pascal ktora nie
      ma pojecia co to jest dyskusja o seksie:-(
    • Gość: ppp Re: Coś mi tu nie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:45
      Czytalem kiedys w CKMie wywiad z proktologiem ktory wyjmowal z odbytu zarowno
      Pan jak i panow rozne rzeczy: olowki, dlugopisy, srubokrety, swieczki, kawalki
      szkla,
      • Gość: c.kapturek Re: Coś mi tu nie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:50
        cholera, rzem sie z zawodami pomylila ;)))))))))))))))))))))))))
      • wadera3 Re: Coś mi tu nie gra 26.11.04, 20:54
        Gość portalu: ppp napisał(a):

> Czytalem kiedys w CKMie wywiad z proktologiem ktory wyjmowal z odbytu zarowno
        > Pan jak i panow rozne rzeczy: olowki, dlugopisy, srubokrety, swieczki, kawalki
        > szkla,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka