Gość: gość IP: *.ds3.agh.edu.pl 28.11.04, 01:46 mam do was pytanie czy bardziej podobają sie wam faceci z krótkimi czy długimi włosami. To samo chciałbym sie zapytac odnośnie okularów(czy lepiej jak noszą czy nie)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arco.iris Re: do dziewczyn 28.11.04, 01:57 Jeśli chodzi o długość włosów i fakt noszenia, bądź nie, okularów, to nie ma tam "wolę, nie wolę", jak się spotka konkretną osobę, a w zasadzie - osobowość, to wtedy się woli tak jak on ma :-). Czyli tak naprawdę post factum :-) Pozdrawiam AGH :-) papa Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: do dziewczyn 28.11.04, 13:57 Hmmm...no tak...a czy kształ ramek w okularach ma kształt???:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 02:13 Bardzo trudne pytanie postawiłeś. No bo widzisz - wszystko zależy od tego, czego się szuka. Najpierw wiec przedstwię Ci dwie podstawowe prawdy: 1. Mądrej głowy włos się nie ima 2. Noszenie okularów jest silnie zwiazane z inteligencją. Wnioski? Jesli szuka się półgłówka, to znajduje się upodobanie w długowłosych- bezokularowych. Jeśli inteligentniaka - krótkowłosy okularnik. A jeśli jakąś ciapę ze środka to albo długowłosego okularnika, albo krótkowłosego- bezokularowego. Ufff... Dobrze, że interesują Cię tylko te dwa aspekty męskiego wygladu, bo jakbyś jeszcze dorzucił kolor oczu, włosów, kształt nosa itp., to pewnie bym Ci na tego posta nie odpowiedziała. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomylila forymy Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 07:44 Odpowiedz Link Zgłoś
meg_83 Re: do dziewczyn 28.11.04, 10:38 co do wlosow moga byc dlugie krotkie kazde, byle czyste i z nie porozdwajanymi koncowkami ( czyli nie takie zapuszczane przez 10 lat i ani razu nie podcinane) co do okularow, to jak ma wade wzroku to lepiej zeby nosil, bo nie ma nic gorszego w tym wzgledzie, niz jak taka osoba ciagle mruży oczy jak kret :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:42 absolutnie sie zgadzam z meg:) Jeśli włosy długie to zadbane,osobiście dorzuciłabym jeszcze ze nie lubię prostych,nie specjalnie gęstych "drutów";) A okulary?Sprawa indywidualna,ale oryginalne oprawki mogą zdziałać wiele na plus;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka again;) Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:48 ależ sie inteligentnie wypowiedziałam;) powinno być bez prostych,bo "druty" rozumie sie chyba samo przez się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 15:51 włosy -tylko krotkie okulary- bez znaczenia czy sa czy ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:22 jestesmy tacy jacy sie urodziliśmy, najlepiej siebie zaakceptowac. bywa tak, ze mamy włosy krótkie, lub długie, róznego koloru, balejaze i inne mozliwosci. odnosnie okularów, jest ich wieloraki wybór, mozna dopasowac oprawki do wygladu twarzy, bądź jak kto woli soczewki. akceptujac siebie akceptujemy innych. nie wyglad swiadczy o człowieku lecz jego wnetrze, bo jak mówia "miłosc jest ślepa", wiec majac najlepszy wzrok i najładniejsza fryzure mozna sie rozczarwoac co do człowieka. mówi sie "liczy sie to coś" i tak jest, ludzie spotykajacy sie na swej drodze, albo sie dogadaja albo nie. ktos kto nie akceptuje w pełni siebie, to nawet po najlepszych "przeróbkach" zewnetrznych nigdy nie bedzie soba, czuł sie dobrze w swoim ciele. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nonoa Re: do dziewczyn IP: *.ertel.com.pl 28.11.04, 17:35 A ja lubie krótkie włosy u chłopaków...Długie jakos kojarzam i sie z tłustymi, prostymi no i zadkimi(a jak widze te gumke, która jest owinieta jakimis starymi włosami to jużnie moge).Jesli chodzi o okulary, to jestem neutralna...ale musza byc dobrze dobrane, bo wtedy nawet najwiekszemu brzydactwu moga dodac to "coś". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:48 no, najlepsze są google spawalnicze , <lol> ;-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: do dziewczyn 28.11.04, 17:50 Gogle spawalnicze, średniej długości włosy i wyglądasz jak Harry Potter:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:19 ooo a Harry to jest dopiero meski typ, umie nieźle czarować ;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: do dziewczyn IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.04, 19:15 Nie ma reguly, jeden facet fajnie wyglada z dluzszymi wlosami a inny nie, jednemu okulray dodaja uroku, drugiemu dokladnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisska Re: do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 19:27 Generalnie powiem tak - nie ma regóły bo miłość nie wybiera. Wolisz wysokich brunetów a wychodzisz za mąż za niskiego blondyna bo go po prostu kochasz i cała reszta jest nieważna. A jeśli trzeba się wypowiedzieć, to wolę krótkie włosy a co do okularów, to jeśli ma wadę wzroku to lepiej żeby nosił a niżeli potykał się o każdą wystającą płytkę chodnikową ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: do dziewczyn IP: *.attu.pl 28.11.04, 21:52 aktualnie podobaja mi sie mrowki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: do dziewczyn IP: *.chello.pl 29.11.04, 05:20 Mnie nie kreca faceci z dlugimi wlosami:) Ale nie lubie tez takich ogolonych na 2mm. No chyba ze ktos ma tendencje do lysienia! Lubie jak facet dba o to co ma na glowie - oczywiscie z tym tez nie mozna przesadzac! Jak widze na ulicy goscia ktory ma na glowie sklejonych 10 stozkow, to chce mi sie smiac:) Przypomina mi to pamietny i 'modny' swego czasu alf u poniektorych dziewczyn:) Podobaja mi sie niektore 'awangardowe' fryzury, ale do tego trzeba miec gust i odpowiednio pasujacy ubior. Jesli chodzi o okulary to jak najbardziej. Faceci w okularach wydaja sie bardziej inteligentni:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: do dziewczyn 29.11.04, 08:34 dla mnie facet koniecznie musi miec króciutkie włosy z tyłu lekko podgolone, na górze troszkę może byc żelu , długie mnie obrzydzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: do dziewczyn IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.11.04, 13:12 Mi to obojętne.Może mieć włosy długie,półdługie,krótkie czy kręcone i nosic okulary albo i nie.Najważniejsze żeby był wysoki tak ok.190cm i dobrze zbudowaany,ale nie mięśniak.:))) Odpowiedz Link Zgłoś