Dodaj do ulubionych

do dziewczyn

IP: *.ds3.agh.edu.pl 28.11.04, 01:46
mam do was pytanie czy bardziej podobają sie wam faceci z krótkimi czy
długimi włosami. To samo chciałbym sie zapytac odnośnie okularów(czy lepiej
jak noszą czy nie)?
Obserwuj wątek
    • arco.iris Re: do dziewczyn 28.11.04, 01:57
      Jeśli chodzi o długość włosów i fakt noszenia, bądź nie, okularów, to nie ma
      tam "wolę, nie wolę", jak się spotka konkretną osobę, a w zasadzie - osobowość,
      to wtedy się woli tak jak on ma :-). Czyli tak naprawdę post factum :-)
      Pozdrawiam AGH :-) papa
      • tony82 Re: do dziewczyn 28.11.04, 13:57
        Hmmm...no tak...a czy kształ ramek w okularach ma kształt???:))))))
        • tony82 Re: do dziewczyn 28.11.04, 14:00
          Ma znaczenie:))))))))))))
    • Gość: psycho Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 02:13
      Bardzo trudne pytanie postawiłeś. No bo widzisz - wszystko zależy od tego,
      czego się szuka.
      Najpierw wiec przedstwię Ci dwie podstawowe prawdy:
      1. Mądrej głowy włos się nie ima
      2. Noszenie okularów jest silnie zwiazane z inteligencją.
      Wnioski? Jesli szuka się półgłówka, to znajduje się upodobanie w długowłosych-
      bezokularowych. Jeśli inteligentniaka - krótkowłosy okularnik. A jeśli jakąś
      ciapę ze środka to albo długowłosego okularnika, albo krótkowłosego-
      bezokularowego.
      Ufff... Dobrze, że interesują Cię tylko te dwa aspekty męskiego wygladu, bo
      jakbyś jeszcze dorzucił kolor oczu, włosów, kształt nosa itp., to pewnie bym Ci
      na tego posta nie odpowiedziała.
      Pozdrawiam!
    • Gość: pomylila forymy Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 07:44
      • meg_83 Re: do dziewczyn 28.11.04, 10:38
        co do wlosow moga byc dlugie krotkie kazde, byle czyste i z nie porozdwajanymi
        koncowkami ( czyli nie takie zapuszczane przez 10 lat i ani razu nie podcinane)

co do okularow, to jak ma wade wzroku to lepiej zeby nosil, bo nie ma nic
        gorszego w tym wzgledzie, niz jak taka osoba ciagle mruży oczy jak kret :)

pozdrawiam
        • Gość: julka Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:42
          absolutnie sie zgadzam z meg:)
          Jeśli włosy długie to zadbane,osobiście dorzuciłabym jeszcze ze nie lubię
          prostych,nie specjalnie gęstych "drutów";)
          A okulary?Sprawa indywidualna,ale oryginalne oprawki mogą zdziałać wiele na
          plus;)
          • Gość: julka again;) Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:48
            ależ sie inteligentnie wypowiedziałam;)
            powinno być bez prostych,bo "druty" rozumie sie chyba samo przez się;)
    • Gość: mala Re: do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 15:51
      włosy -tylko krotkie
      okulary- bez znaczenia czy sa czy ich nie ma
    • Gość: c.kapturek Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:22
      jestesmy tacy jacy sie urodziliśmy, najlepiej siebie zaakceptowac. bywa tak, ze
      mamy włosy krótkie, lub długie, róznego koloru, balejaze i inne mozliwosci.
      odnosnie okularów, jest ich wieloraki wybór, mozna dopasowac oprawki do wygladu
      twarzy, bądź jak kto woli soczewki. akceptujac siebie akceptujemy innych. nie
      wyglad swiadczy o człowieku lecz jego wnetrze, bo jak mówia "miłosc jest
      ślepa", wiec majac najlepszy wzrok i najładniejsza fryzure mozna sie
      rozczarwoac co do człowieka. mówi sie "liczy sie to coś" i tak jest, ludzie
      spotykajacy sie na swej drodze, albo sie dogadaja albo nie.
      ktos kto nie akceptuje w pełni siebie, to nawet po najlepszych "przeróbkach"
      zewnetrznych nigdy nie bedzie soba, czuł sie dobrze w swoim ciele. :))
    • Gość: Nonoa Re: do dziewczyn IP: *.ertel.com.pl 28.11.04, 17:35
      A ja lubie krótkie włosy u chłopaków...Długie jakos kojarzam i sie z tłustymi,
      prostymi no i zadkimi(a jak widze te gumke, która jest owinieta jakimis starymi
      włosami to jużnie moge).Jesli chodzi o okulary, to jestem neutralna...ale musza
      byc dobrze dobrane, bo wtedy nawet najwiekszemu brzydactwu moga dodac to "coś".
      • Gość: c.kapturek Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:48
        no, najlepsze są google spawalnicze , <lol> ;-))))))))))))))))))))))))
        • tony82 Re: do dziewczyn 28.11.04, 17:50
          Gogle spawalnicze, średniej długości włosy i wyglądasz jak Harry
          Potter:)))))))))))))))))))
          • Gość: c.kapturek Re: do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:19
            ooo a Harry to jest dopiero meski typ, umie nieźle czarować ;))))))))))))))))))
    • Gość: Woman28 Re: do dziewczyn IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.04, 19:15
      Nie ma reguly, jeden facet fajnie wyglada z dluzszymi wlosami a inny nie,
      jednemu okulray dodaja uroku, drugiemu dokladnie odwrotnie.
      • Gość: kisska Re: do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 19:27
        Generalnie powiem tak - nie ma regóły bo miłość nie wybiera. Wolisz wysokich
        brunetów a wychodzisz za mąż za niskiego blondyna bo go po prostu kochasz i
        cała reszta jest nieważna.
        A jeśli trzeba się wypowiedzieć, to wolę krótkie włosy a co do okularów, to
        jeśli ma wadę wzroku to lepiej żeby nosił a niżeli potykał się o każdą
        wystającą płytkę chodnikową ;-)))
    • Gość: katinka Re: do dziewczyn IP: *.attu.pl 28.11.04, 21:52
      aktualnie podobaja mi sie mrowki ;-)

• Gość: me Re: do dziewczyn IP: *.chello.pl 29.11.04, 05:20
      Mnie nie kreca faceci z dlugimi wlosami:) Ale nie lubie tez takich ogolonych
      na 2mm. No chyba ze ktos ma tendencje do lysienia! Lubie jak facet dba o to co
      ma na glowie - oczywiscie z tym tez nie mozna przesadzac! Jak widze na ulicy
      goscia ktory ma na glowie sklejonych 10 stozkow, to chce mi sie smiac:)
      Przypomina mi to pamietny i 'modny' swego czasu alf u poniektorych dziewczyn:)
      Podobaja mi sie niektore 'awangardowe' fryzury, ale do tego trzeba miec gust i
      odpowiednio pasujacy ubior.

Jesli chodzi o okulary to jak najbardziej. Faceci w okularach wydaja sie
      bardziej inteligentni:)

pozdrawiam.
      • laurka-1 Re: do dziewczyn 29.11.04, 08:34
        dla mnie facet koniecznie musi miec króciutkie włosy z tyłu lekko podgolone, na
        górze troszkę może byc żelu , długie mnie obrzydzają
        • Gość: mimi Re: do dziewczyn IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.11.04, 13:12
          Mi to obojętne.Może mieć włosy długie,półdługie,krótkie czy kręcone i nosic
          okulary albo i nie.Najważniejsze żeby był wysoki tak ok.190cm i dobrze
          zbudowaany,ale nie mięśniak.:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka