Gość: Lilyana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:39 Mam pytanko: Czy sprawdzacie swoim partnerom wiadomości w telefonie, sms, połączenia itd.np w celu doszukania sie czegoś...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rayback Re: Telefon IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 19.01.05, 21:58 negative Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Telefon IP: *.attu.pl 19.01.05, 22:00 NIE, NIE, NIE. poza tym BYLO JUZ, jejjj. Lilka, takie ladne imie masz, a takie pytania zadajesz. wstydz sie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: Telefon IP: .48.242.* / 80.51.176.* 19.01.05, 22:02 kto smie plamic to imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Telefon dla ciekawskich ;-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:50 fun.from.hell.pl/2002-08-07/org-calc.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamba Re: Telefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:13 A ja sprawdzam. Nie cały czas tylko od czasu do czasu. Nie umiem nikomu zaufać zwłaszcza jak już tyle razy się zawiodłam. Pytam czy moge przjerzeć jego smsy z nudów. To i tak nic nie da bo jak rzeczywiście coś ma na sumieniu to i tak to ukryje......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristy Re: Telefon IP: *.chello.pl 21.01.05, 12:19 żadnemu facetowi nie można ufać do końca...niestety sprawdzanie telefonu od czasu do czsu nie zaszkodzi, nie traćmy czujności! Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: Telefon 21.01.05, 12:21 Gość portalu: Lilyana napisał(a): > Mam pytanko: Czy sprawdzacie swoim partnerom wiadomości w telefonie, sms, > połączenia itd.np w celu doszukania sie czegoś...??? OCZYWISCIE nie mamy tajemnic przed soba i nawet sami czasem mowimy zeby przeczytac co za sms przyszedl, kiedy jestesmy zajeci. Pelne zaufanie Odpowiedz Link Zgłoś