tony82 22.01.05, 22:01 Wstajecie sobie rano, przeciągacie się, sprawdzacie miękość kobiecego tyłeczka leżącego obok, słońce za oknem świeci i chce się wam od razu browara wypić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleble1 Re: Zdarza się wam? 22.01.05, 22:04 Wstaje rano bo musze;), przeciągam sie z 15 minut,NIE SPRAWDZAM CIAŁA LEŻACEGO OBOK BO GO NIE MA ,snieg pada,browara nie che sie pic za to trzba isc w gary i posprzatac chatę bo w tygodniu brak czasu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Zdarza się wam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:15 zdarza sie, że mam wrazenie znów rozdowjenia jaźni ;DDDDDDDDDDDDDDddddd Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Zdarza się wam? 22.01.05, 22:15 niestety....;( mój mężczyzna rano najbardziej lubi spać....za to ja,z przyjemnością wypiłabym browca po sprawdzeniu jędrności tyłeczka w/w :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armia5 Re: Zdarza się wam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 01:00 Tony82 ja mam ochote na browarek , ale wieczorkiem. A tyłeczek z rana bardzo miło mieć koło siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zdarza się wam? 23.01.05, 01:38 a ja jak sprawdze miekkosc mojego tyleczka to od razu chce zeby ktos inny go sprawdzil tez :) ps u nas sie sprawdza takze miekkosc piersi:) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: Zdarza się wam? 23.01.05, 01:48 Ja zacząlbym od napoczęcia miękkiego tyleczka a potem już tylko gorąca herbatka i śniadanko podane do łóżka przez dobrze obsłużoną właścicielkę pieknego tyłeczka Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zdarza się wam? 23.01.05, 02:01 no a potem masaz stop i plecow wlascicieliki tyleczka i wspolna kapiel... to jest to!! Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Zdarza się wam? 23.01.05, 11:21 no tak myslalam ze Misiek nie jest jedyny w takich pomyslach ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Zdarza się wam? 23.01.05, 16:00 Nigdy nie zdarzyło mi się i nie zdarzy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś