Dodaj do ulubionych

imrezowe dziewczyny

• Gość: Miszka Re: imrezowe dziewczyny IP: 80.51.229.* 15.02.05, 22:33
      Wiesz ja uwazam ze to nic zlego dobrze sie zabawic, ale nadmiar alkoholu
      wywoluje pewne nie kontrolowane reakcje i zachowania, dlatego trzeba uwazac z
      jego spozywaniem. Osobiscie lubie chodzic na imprezy ale nigdy nie pije
      alkoholu moze to smiesznie brzmi ale tak jest.Zle sie czuje po alkoholu.Ale
      mimo wszytsko zawsze lepiej sie bawie od tych co sa ostro nadzezowani. A co do
      takich dziewczyn, to mysle ze kobieta powinna sie szanowac, to nie facet,
      ktoremu wolno sie napic wiecej niz norma przewiduje.A kobieta to kobieta
      powinna miarkowac w slowach i alkoholu. Bron Boze! zebym byla jakas
      staroswiecka, mimo wszytsko nie podoba mi sie takie zachowanie.Staram sie
      zawsze miec tzw.Looz kontrolowany:)I wcale zle sie nie bawie, wrecz przeciwnie!
    • Gość: Karen Re: imrezowe dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:05
      Zarabiam miesięcznie 2,5 tysiąca + premia co daje jakieś 3-3,5! stać mnie na
      prawie wszystko, skończyłam studia ekonomiczne i obecnie moja jedyna rozrywką
      oprócz zakupów w drogich sklepach jest tzw. cllubing z kolezankami:) mam 26 lat
      i omijam facetów na kilometr, nie chce stabilnosci... chcę sie wyszaleć... pić
      kamikaze i tanczyć cała noc!!! czy jest w tym coś złego że wreszcie po tylu
      latach męki mogę wreszcie odpocząć i oddać się nocnej przyjemnosci???
    • Gość: ja Re: imrezowe dziewczyny IP: *.tygrys.com.pl 15.02.05, 23:25
      ja nic nie widze w tym zlego bo sama uwielbiam imprezki i to ze sie wypije i
      dobrze bawi to nie grzeh a jesli sie to komus nie podoba to jego problem
      przeciesz te kobietki nie robia ic zlego bo co pobawic ie nie wolno :D:D:D
    • Gość: czarny Re: imrezowe dziewczyny IP: *.sptelek.com.pl 15.02.05, 23:35
      mysle że są ok taki powinien być każdy ..............
    • Gość: mmm... Re: imrezowe dziewczyny IP: *.cuni.cz / *.ruk.cuni.cz 15.02.05, 23:41
      hej mlodziutka oby tak dalej!!! bardzo podoba mi sie to, co piszesz. wiekszosc
      ludzi ocenia innych po prozorach, nie wyjdziemy spoza tego kregu. ale wazne
      jest to, by znac poczucie wlasej wartosci - co zauwazylam u Ciebie i naprawde
      mi imponuje...
      sama czesto bywam na imprezach. uwielbiam sie bawic - po prostu - z radosci.
      nie myslalam, ze to moze byc powod do wewnetrzynch dylematow. z tym, ze (co
      moze niektorych dziwic) W OGOLE nie zalezy mi na seksie. nie wiem, moze cos ze
      mna nie tak - a poza po prostu ten rodzaj milosci traktuje zbyt powaznie, by
      laczyc go z dyskoteka.
      nie ukrywam, ze budza we mnie odraze "tapetowe" kobiety, zafarbowane na pseudo
      naturalny blond wlosy, dekolty wieksze niz dlugosc mini. ale kazdy ma swoj
      styl. ja tak wygladac nie musze.
      a co do dziewczyn z wawy... naprawde wspolczuje temu biednemu panu, musi byc
      zemczony - w koncu szukal tak dlugo :). wydaje mi sie, ze za bardzoa zadziera
      nos do gory, wtdety trudno zauwazyc nawet najjasniej swiecacy klejnot :)
    • blueflower Re: imrezowe dziewczyny 15.02.05, 23:41
      pogarda? szok? dziewczyno na wszystko jest miejsce i czas na zabawę w
      szczególności. Po co np miałabym chodzić na imprezy jeżeli nie tanczyłabym do
      rana - posiedzieć mogę sobie w domu. Trzeba tylko umiec dopasować się do
      okolicznosci - są imprezy i imprezy. U cioci na imieninach czy na firmowym
      party nie pijesz tyle i nie spiewasz tak głosno jak na bibce ze starymi
      przyjaciółmi i nikogo nie zaszokujesz - proste. Jak nie lubisz imprez to na
      nie nie chodź i nie bedziesz miała takich problemów.
    • sylwia175 Re: imrezowe dziewczyny 16.02.05, 11:17
      reansumujac imprezowych dziewczyn wcale nie jest tak malo jak myslalam...:-)
      • wadera3 Re: imrezowe dziewczyny 16.02.05, 12:14
        Sylwia,nie zawracaj sobie głowy,już Ci powiedziałam,jak masz ochotę,czas i
        możliwości ,to się baw.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka