damulka3 27.04.05, 21:38 Witam wszystkich Panów. Jak powinna ubierać się kobieta, aby się Wam podobać? Chodzi mi nie tylko o sam ubiór, ale także np. o makijaż czy styl fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajowymorus Re: Pytanie do Panów: 27.04.05, 21:43 nikogo nie interesują twoje problemy, najlepiej to się zapytaj swojego chłopa, a jak go nie masz to znaczy ze nie masz poczucia estetycznego i jako kobieta jesteś spalona zadając takie pytania; a jeżeli ci powiedzą ,że w mini bez majtek i ostra tapeta na twarzy to tak zrobisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Pytanie do Panów: 27.04.05, 21:44 napewno spodnica albo sukienka ;) a makijaz delikatny nie rozumiem czemu tyle tej tapety nakladacie??? czy nie widzicie ze to tragicznie wyglada??? Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: Pytanie do Panów: 27.04.05, 22:47 pewnie tapeta przesłania widoki na lustro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Pytanie do Panów: 27.04.05, 22:10 damulka3 napisała: > Witam wszystkich Panów. Witam Panią. > Jak powinna ubierać się kobieta, aby się Wam podobać? Chodzi mi nie tylko o > sam ubiór, ale także np. o makijaż czy styl fryzury. Wiesz to jest bardzo indywidualna sprawa, mi najbardziej podobają się kobiety w stroju Ewy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Pytanie do Panów: 27.04.05, 22:21 Przyznam ze lubie obcisłe jeansy na ładnej, zgrabnej pupci ... mniam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: Pytanie do Panów: 27.04.05, 23:03 Na pięknej kobiecie wszystko mi sie podoba nawet listek figowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
drak62 Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 10:02 Bardziej interesujące jest to jak się rozbiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyson Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 10:10 to ja odpowiem konkretniej, choc najpierw banal: Na atrakcyjnej dziewczynie wszystko ladnie wyglada a kazdy ma swoje gusta. Jesli o mnie chodzi to lubie spodniczki i sukienki, szpile, ogolnie elegancko ale bez bardzo wyzywajacego ubioru. Spodnie tez nie raz ladnie wygladaja ale powiedzmy ze raczej nie sztruksowe. Co mi sie nie podoba: dziewczyny wampy w glanach, sama czern oraz dziewczyny w butach takich w ksztalcie lodki (niski obcas, okragle bardzo czubki) uwazam ze te buty to pasuja tylko francuzkom po 40. Nie cierpie tez czegos takiego jak podkolanowki z dziurkami do tego szorty czy jakies takies krotkie spodnie - to jest tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 10:27 Zgadzam sie ogolnie, poza krytyka laczenia szortow+kabaretkowych podkolanowek. Widzialem takie zestawienia ktore mi sie nawet podobaly, choc jest to dosc nachalnie krzykliwe. Za to moja estetyka nie umie tego przelknac w wersji z rybaczkami ;). P.S. I jeszcze jeden drobiazg - nie raza mnie tez wyzywajace kobiece stroje. Odpowiedz Link Zgłoś
kjojik Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 10:20 Moja mama zawsze powtarza ze kobieta która ubiera sie dla faceta jest kobieta źle ubrana i myśle ze coś w tym jest, dlatego ubieraj sie dla siebie, a dla niego?? To tylko w sypialni. I wtedy bedzie zupełnie ok :D Odpowiedz Link Zgłoś
dyson Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 11:20 kjojik napisała: > Moja mama zawsze powtarza ze kobieta która ubiera sie dla faceta jest kobieta > źle ubrana i myśle ze coś w tym jest, dlatego ubieraj sie dla siebie, a dla > niego?? To tylko w sypialni. Twoja mama sie myli lub generalizuje. Dziewczyny, no przynajmniej moja :) , ubieraja sie takze dla swoich facetow. Wiedza w czym sie im podobaja najbardziej, co na nich dziala i jak chca osiagnac jakis cel, moga sie do tego odpowiednio ubrac :) Nie jestem w stanie ogarnac swoim umyslem o co tutaj tak naprawde chodzi ale cos w tym jest. Tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 12:24 No wiesz, jak Ty masz stonowany, i elegancki gust to nie rozumiesz o czym mowila Mama kjojik. Jakbys mial tak prostacki jak moj, to pojalbys jak wielka prawda tkwila w tym twierdzeniu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 12:51 to Twoja dziewczyna zeby osiagnac "jakis cel" musi sie odpowiednio ubrac??? ciekawe, istotnie ciekawe... jestem jak najbardziej za "graniem detalami" ale zeby "grac wedlug programu"... uuu la la Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam errata 28.04.05, 12:54 ech zbyt generalizuje, poza tym Twoja wypowiedz ma sens. przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 13:11 dyson napisał: > Dziewczyny, no przynajmniej moja :) , ubieraja sie takze dla swoich facetow. Nie rozumiem... Twoja dziewczyna ubiera się dla swoich facetów??? Odpowiedz Link Zgłoś
dyson Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 13:21 > Nie rozumiem... Twoja dziewczyna ubiera się dla swoich facetów??? Masz racje, nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.aluminiowy Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 13:16 Jeśli chodzi o fryzury to taki wąziutki paseczek po środku, a reszta zdepilowana Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Pytanie do Panów: 28.04.05, 14:19 Reszta bezwzględnie zdepilowana :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś