Dodaj do ulubionych

jak sie odkochać?

06.06.05, 22:41
jak sie odkochać w facecie?? macie jakeiś spradzone sposoby... wątpie zeby
jakieś istniały ale moze jednak...? i pliska bez głupich komentarzy
Obserwuj wątek
    • inezz86 Re: jak sie odkochać? 06.06.05, 22:46
      innej recepty oprócz czasu nie znam:(( Przykro mi..nie chce Cię załamywać bo
      pewnie i tak Ci ciężko:( Mówią,że najlepszą receptą na skończoną miłość jest
      inna miłość! Najpierw może wykasuj poprostu wszystko co jest związane z nim:
      tel,gg,WSZYSTKO..zrób coś dla siebie, coś nowego..zacznij żyć od nowa bez
      niego! Chociaż spróbuj...trzymam kciuki!
      • gohs Re: jak sie odkochać? 06.06.05, 22:50
        dzięki inezz za ciepłe słowa... wszystko skasować... juz prubowałam ale zawsze
        odnajduje gdzieś zapisane... nawet moze mogłabym to zrobić ale znów powracają
        wspomnienia i to jest najgorsze... Masz rację ze pomóc tu moze nowa miłosć...
        ale trudno mi sobie nawet wyobrazić zeby ktos mógł jeszcze we mnie takie uczucie
        wzbudzić... Nie pozostało mi nic jak czekać cierpliwie :) Dzięki
    • 444a Re: jak sie odkochać? 06.06.05, 23:22
      Dlaczego chcesz się odkochac?
      • gohs Re: jak sie odkochać? 06.06.05, 23:43
        Bo zakochałam sie w dobrym koledze... dobrym koledze który nie odwzajemnia moich
        uczuć
    • more.words Re: jak sie odkochać? 07.06.05, 00:11
      hmm...poprostu znajdz sobie odskocznie..tak jak mowiła inezz !! zajmij sie
      soba, znajdz jakiegos miłego faceta <jak trafisz na takiego> i dawaj...jejQ
      ...poza tym...co sie przejmujesz...nie pierwszy i nie ostatni...trzeba jakas
      taktyke sobie wypracowac :P
    • mamba8 Re: jak sie odkochać? 07.06.05, 00:28
      Hej jak będziesz znała jakąś uniwersalną receptę to i mnie wtajemnicz :)
      A tak serio oni mają rację może najlepiej wyjechać gdzieś w jakąś podróż i
      odpocząć psychicznie-ja tak zamierzam. Trzymam kciuki
    • kingakunowska Re: jak sie odkochać? 07.06.05, 09:07
      A to nie takie trudne, tylko potrzeba dyscypliny: uczucie istnieje, gdy jest
      podkarmiane. Jesli nie - zanika. Trzeba wiec odciac doplyw pozywienia pt.
      kontakt z obiektem, obsesyjne mysli i analizy, fantazje rozdmuchujace
      nieistniejace relacje z obiektem etc.
      Przylapana na mysli o nieszczesnym tym czlowieku, szybko zmieniaj ich tor na
      inny. Nie wdawaj sie w przemysliwania. Druga opcja jest wlasnie doprowadzanie
      fantazji do ekstremum, czyli nawej jak chwilowo nie masz ochoty, zmuszasz sie
      do przesadnych rozmyslan; po jakims czasie na samo imie pieknego bedzie Ci sie
      rzygac chcialo.
      Szukaj w nim wad i je wyolbrzymiaj, a zalety jakos paskudnie nazwij. Jesli
      obiekt ma - dajmy na to - geste wlosy, w ktore wtulic chcialabys swoja dlon,
      nie waz sie inaczej ich nazywac w glowie jak "baranie futro". Po jakims czasie
      i sam obiekt zacznie przypominac Ci barana. Mysl o nim jak o idiocie, czepiaj
      sie, tak sie zmeczysz mentalnie, ze chec na amory sama Ci przejdzie.
      Jest to proste, naprawde, zadna sztuka. Jedynym problemem jest fakt, ze
      naprawde czlowiek odkochac sie nie chce, bo lubi snuc slodkie rozwazania i
      takie tam. Otoz jak sie zrobi pierwszy ktok, potem bedzie juz latwiej. Nie
      radze wykasowywac z telefonu, tego sie nie da zrobic: to jak prosic alkoholika
      o wyrzucenie butelki wodki. Po prostu tak sobie go obrzydz, ze jak zobaczysz
      jego nazwisko na komorce, to az Cie skreci :-DDDDDDDD
      Powodzenia.
      • gohs Re: jak sie odkochać? 07.06.05, 11:34
        dzieki kinguś!!! czuje ze juz mi lepiej :))) stosowałam tą technikę aczkolwiek
        moze za mało drastycznie... jeszcze jak o tych włosach powiedziałaś... uhhh...
        no ale przecież to najgorszy baran swiata!!! i to jest właśnie okropne... :(
        Dalej będe sobie obrzydzać ile wlezie
      • hirondelle Re: jak sie odkochać? 07.06.05, 14:54
        Jak to się nie da wykasowac nru z komórki? To akurat przyszło mi najłatwiej-od
        razu po rozstaniu.Dużo trudniej było ten nr zapomnieć, tak wrył się w pamięć.
        Minął rok, a ja go wciąż pamiętam. Jedynym sposobem jest całkowity brak
        kontaktu- po jakimś czasie wspomnienia bledną.Masz na to moje słowo - rok temu
        zawalił mi się swiat, ale dziś znów życie mnie cieszy (choć nie zapomniałam,
        ale ból minął). Pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za jak najszybsze
        ozdrowienie :).
        • mr79 Re: jak sie odkochać? 09.06.05, 19:58
          Hej!
          Przeczytałam Wasze posty i też bardzo dziękuje! Moj swiat tez sie wali i niby
          wiem, ze jak nie ten to inny, ale rozsadek jedno a serce drugie. Ciezko mi sobie
          wyobrazic zycie bez niego.
    • tony82 Re: jak sie odkochać? 12.06.05, 15:29
      Pytasz sie o to na męskim forum... widzisz Boże i nie grzmisz.
      • gohs Re: jak sie odkochać? 12.06.05, 18:17
        pytam na męskim bo to dotyczy mężczyzny :) ale masz rację ze problem jest mój
        czyli kobiety... w każdym razie dostałam rady za które wielkie dzięki i sorry za
        zaśmiecanie waszego grona koledzy ;) ...z reszta facecie też mogą mieć jakieś
        sposoby na odkochanie... moze nawet bardziej skuteczne bo dziewczyny by na to
        nie wpadły ;)
    • gczern Re: jak sie odkochać? 13.06.05, 09:10
      Najlepiej się zakochać w innym ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka