Dodaj do ulubionych

co zrobic ?

18.07.05, 13:41
co zrobic z facetem przylapanym na klamstwie?
Obserwuj wątek
    • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:41
      Także zacząć kłamać.
      • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:44
        ale to do niczego nie prowadzi, co z nim zrobic zeby nie klamal wiecej jak sie
        zachowac w takiej sytuacji
        • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:50
          Jak to co zrobić? Porozmawiać, a jak przyłapiesz jeszcze raz na kłamstwie to
          wyrzucić za drzwi!
          • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:51
            powiedzieć mu to tak po prostu?
            • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:52
              Czy mi się tylko wydaje, czy boisz się jego reakcji?
              • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:55
                nie boje sie ale zanm reakcje powie ze jak mi nei pasuje to juz sie moze wyprowadzic
                • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:55
                  a pasuje Ci tak jak jest?
                  • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:57
                    nie pasuje, a wszegolnosci zabawa w detektywa, tymbardziej ze klamstwo bylo
                    banalne! ale bylo! dlaczego faceci kalmia? mogl mi prawdę powiedzieć !
                    • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:58
                      Skoro Ci nie pasuje, i źle się z tym czujesz, czemu to ciągniesz?
                      • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:59
                        pewno dlatego ze kocham
                        • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 13:59
                          a on Ciebie?
                          • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:00
                            tez! najlepsze jest to ze jest to sprawa sprzed miesiecy , ja dopiero teraz
                            skojarzylam fakty,
                            • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:01
                              a czy to takie istotne? warte rozpamiętywania?
                              • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:04
                                mial spotkac sie z synem a spotkal z byla zoną , nie zroumiem facetow, ja mu nie
                                zabraniam jej widywać , po co klamal
                                • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:05
                                  Spokojna rozmowa dobra na wszystko - zaręczam. Ale spokojna.
                                  • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:06
                                    ja jestem spokojna , naprawde , nie rozumiem po co klamal?
                                    • wadi77 Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:09
                                      sie wtrące teraz to juz nie istotne po co czy tez dlaczego, wazniejsze w tym
                                      momencie jest zastanowienie sie nad ponownym zaufaniem
                                    • california_martini Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:12
                                      Tego sie juz nie dowiesz. Myśl o tym, co teraz.
                                • samowolny Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:09
                                  kleinee napisała:

> mial spotkac sie z synem a spotkal z byla zoną , nie zroumiem facetow, ja mu
                                  nie zabraniam jej widywać , po co klamal

to spytaj jego o to bo tu na forum ile wpisow to tyle bedziesz miała odpowiedzi,
                                  a moze umówil sie z synem ale on nie mógł a ta wiadomośc przekazała była żona?
                                  zreszta spytaj go to ci wyjasni sam najlepiej...i widze że wyznajesz pyslenie
                                  Dzierżyńskiego.."ufać ale kontrolować"...:)
                                  • kleinee Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:13
                                    ooo hej samowolny i nie bylo problemunie wiem czy pamietasz ale byl taki
                                    temacik o bylej zonie, cos podejrzewalam, i mam kobieca intuicja, spotkanie
                                    znia mial zaplanowane klamstwo bylo celowe, nie wiem dlaczego wczesneij tez sie
                                    z nia widywal
                                    • samowolny Re: co zrobic ? 18.07.05, 14:27
                                      kleinee napisała:

> nie wiem dlaczego wczesneij tez sie z nia widywal

może .."stara miłość nie rdzewieje"?:)
                                • krecilapka Re: co zrobic ? 18.07.05, 21:30
                                  > nie zroumiem facetow, ja mu nie zabraniam jej widywać , po co klamal

Bylem kiedys z dziewczynka ktorej nie przeszkadzalo (jak twierdzila) ze wybywam
                                  pograc w kosza z kolesiami. Ot, po prostu miala pozniej muchy w nosie. Ciesz
                                  sie, ze masz dobrego chlopa co broni Ciebie przed muchami. Wiesz na czym one
                                  potrafia siasc zanim wleca do kobiecego noska?
    • krecilapka fellatio 18.07.05, 14:19
      • kleinee Re: fellatio 18.07.05, 14:22
        swietny pomysł naprawdę :) moze jeszcze jakis medal mu dac
        • krecilapka Re: fellatio 18.07.05, 15:57
          No widzisz, masz zadatki na bycie wspaniala dziewczyna. Jeszcze troche a zaczne zazdroscic Twojemu chlopakowi :).
    • tony82 nic 18.07.05, 15:13

• caprissa Re: co zrobic ? 18.07.05, 19:23
      Kohacie się. Zatem nic. Zresztą to było dawno:)
    • 444a Re: co zrobic ? 18.07.05, 21:08
      A co zrobić z przyłapaną kobietą?

Zależy w czym kłamią.
      • caprissa Re: co zrobic ? 18.07.05, 21:32
        No własnie. A moze maja takie poczucie humoru. To faktycznie zależy od wielu
        rzeczy. Pisanie nie pokazuje mimiki twarzy, ale myslę, że to się okazuje potem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka