Dodaj do ulubionych

Nie ma mezczyzn wspanialych...

13.11.05, 20:33
Mam wrazenie ze nie ma mezczyzn - dla nas, kobiet ktorych nazwalabym -
wspanialych. A wiec - madrych, odwaznych, zaradnych, wrazliwych, wiernych,
pogodnych, meskich, czarujacych, pozadnych, ale i szalonych rownoczesnie,
ceniacych milosc, rodzine, dajacych kobiecie byc kobieta. Po prostu
wspanialych! A moze ja takiego po prostu jeszcze nie
znalazlam i sie dziwie...
Obserwuj wątek
    • jula09 Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:38
      Nie masz szczęścia w zyciu i dlatego jeszcze nie znalazłaś.
      Nie muszą posiadać wszystkich cech ktore wymieniłaś
      ale są wspaniali mężczyźni.
      Jest ich niewielu tak jak niewiele jest wspaniałych kobiet.
      • monis84 Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 20.11.05, 15:29
        bardzo mi przykro,ze tak myslisz.widocznie takiego nie spotkalas.Ja mam faceta
        ze wszystkimi wspanialymi cechami,ktore wymienilas:)Oczywiscie ma tez swoje
        wady,jak kazdy ale i tak jest baaardzo kochany!!!Zycze wam takiego
        faceta,jakiego mam ja:)
    • artemissss Zacytuję może słowa mądrej piosenki 13.11.05, 20:38
      Taki mężczyzna:
      "Jest gdzieś lecz niewiadomo gdzie..."
      ;)
    • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:38
      A moze bys tak ruszyla sie kiedys z tej wsi? ;)
      • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:49
        I może jeszcze żeby właśnie ciebie odszukała?
        • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:51
          To zależy czy ta wieś jest pelna pieknych kobiet i czy ona z tych białoglów najpiekniejsza :)
          • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:55
            No przecież masz jak byk w nicku "najpiękniejsza we wsi" ;)))
            • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:56
              Kobiecie wierzysz? ;)

Trzeba samemu towar obmacać, żeby się nie okazało że trefny.
              • vanhongen Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:01
                sprawca.wielu.ciaz napisał:

> Kobiecie wierzysz? ;)
                >
                > Trzeba samemu towar obmacać, żeby się nie okazało że trefny.
                kiedyś widziałem taki oto tekst:"towar macany należy do macanta" :)
                • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:06
                  > kiedyś widziałem taki oto tekst:"towar macany należy do macanta" :)

No i z ust mi to wyjołeś a tego nie lubię ;))))))
                  • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:09
                    To ja ci to spowrotem włożę.

"towar macany należy do macanta"

O proszę ;)))

• artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:15
                      No i co ja bym bez takiego gentelmena zrobiła :)))))
                      • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:17
                        Pewnie tylko siadła i płakała :)))
                        • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:23
                          He he, albo szukała nieskutecznie tego co mi z ust wypadło ;)))))
                          • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:25
                            Pewnie tak.

Facet zwiał z tym co wyjął z Twoich ust :P
                            • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:31
                              Taka już chyba męska natura ;)
                              • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:33
                                A mnie się zdaje, że faceci powinni na innm gruncie wymiękać :))
                                • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:43
                                  Faceci nie powinni wogóle ani mięknąć ani wymiękać :>
                                  • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:51
                                    Nie mów hop... :>

Silnik byś szybko zatarła. Nawet ze smarowaniem.
                                    • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 22:06
                                      Po to są sportowe samochody żeby jeździć nmi szybko i nie martwić się o
                                      zatarcie silnika
                                      • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 22:16
                                        Ale każdy silnik ma określoną żywotność :)
                                        A poza tym może pujść rozrusznik lub uskodzić
                                        się podczas ostrej jazdy zawieszenie.
                                        • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 22:21
                                          No to wtedy do warsztatu i naprawa. Trzeba mieć na względzie że jeśli chce się
                                          urzywać dobrze samochodu kiedyś się zacznie psuć.
              • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:02
                > Kobiecie wierzysz? ;)

Hmmm jestem kobietą więc chyba pownnam...:>

> Trzeba samemu towar obmacać, żeby się nie okazało że trefny.
                A wiesz że towar macany należy do macanta?

• sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:05
                  Ooo... To od dzisiaj muszę uważać kogo macam :P
                  • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:08
                    > Ooo... To od dzisiaj muszę uważać kogo macam :P

No właśnie, ty lepiej uważaj z tym macankiem bo możesz się natknąć na towar
                    nieświerzy i co wtedy?
                    • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:12
                      Dlatego zanim dotknę to zawsze uważnie oglądam ze wszystkich stron :)
                      • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:20
                        Ale tak bez poznania organoleptyczniego to dobrze nie zobaczysz czy towar
                        świerzutki. Zawsze jesteś narażeny na jakieś zgniłki, jeśli się opierasz tylko
                        na obserwacji
                        • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:24
                          W wątpliwych sytuacjach zdaje się na mój czuły zmysł powonienia.
                          • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:37
                            Podchodzisz do nieznanej kobitki i zaczynasz ją namiętnie obwąchiwać? A była
                            taka co nie uciekła z kszykiem?
                            • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:39
                              > Podchodzisz do nieznanej kobitki i zaczynasz ją namiętnie obwąchiwać?

Nieee.

Puszczam przodem swojego psa :P
                              • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:45
                                Aaaa no tak, podryw na psa. Wiadomo, kobitki lubią milusie piesiećki
                                • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 21:53
                                  Lepszy byłby podryw na dziecko, ale nigdzie nie mogłem takowego znaleźć :)
                                  A potem jak się już nie chce to nagle się znajduje.
                                  • artemissss Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 22:08
                                    To przynajmniej na przyszłe podrywy będzie ;)
                                    • sprawca.wielu.ciaz Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 22:18
                                      Nooo... :)

Dobranoc
    • vanhongen Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:41
      życzę ci jak najlepiej,ale takiego kandydata spełniajacego wszystkie twoje
      wymagania dłuuugo bedziesz szukała,co nie oznacza że nie znajdziesz,tylko jak
      sie poznasz na człowieku jeżeli nie przezyjesz z nim razem radosnych,ale też i
      trudnych chwil
      • najladniejsza_we_wsi Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:44
        Z kazdej tych cech po troszeczku... :-)
        • vanhongen Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 13.11.05, 20:49
          jak bedzie miał po troszeczku każdej z opisanych przez ciebie cech to bedzie po
          prostu zwykłym facetem a nie księciem z bajki,i co wtedy?
          • najladniejsza_we_wsi Nie chcem zadnego ksiecia! 13.11.05, 21:03
            Zadnego ksiecia z bajki, tylko prawdziwego faceta z krwi i kosci. Z jajami, a
            nie z groszkiem...
            A pozatym, zeby wszyscy zwykli faceci mieli po trochu z kazdych cech - kazdy z
            nich bylby facetem wspanialym! :-)
    • krecilapka Ano nie ma mezczyzn wspanialych, a co gorsza 13.11.05, 20:49
      dla nas tez nie ma kobiet az tak wspanialych. Wiec moze wybierajmy z tego co
      sie placze?
      • artemissss Re: Ano nie ma mezczyzn wspanialych, a co gorsza 13.11.05, 20:52
        Jak to nie ma?? Ja jestem!! Tylko nikt mnie jeszcze nie odkrył ;)))))
      • vanhongen Re: Ano nie ma mezczyzn wspanialych, a co gorsza 13.11.05, 20:52
        łapka jak zwykle samą esencję zagadniena trafnie w dwa słowa ubiera
        szukaj wśród tego tłumu zwykłych facetów,z całą masa wad,może coś dobierzesz
      • najladniejsza_we_wsi Biedni Wy... 13.11.05, 21:10
        Domyslam sie, a wogule to wiem ze tak jest i choc sama jestem kobieta -
        czasami sie nie dziwie czemu faceci stali sie tacy niewspaniali. Konkretnie
        rzecz biorac - niektore z nas
        sa po prostu beznadziejne...
    • valentino_g właśnie mnie znalazłaś n/t 13.11.05, 21:00
      • najladniejsza_we_wsi Nareszcie!!! 13.11.05, 21:01
        :-)))
        • valentino_g Re: Nareszcie!!! 13.11.05, 21:49
          jak będę sam to przypomne sobie ten wątek :) narazie o żadnej innej nie myślę :)
          • najladniejsza_we_wsi Do tej pory sklonowano owce dolly... 13.11.05, 21:59
            Kiedys w przyszlosci beda klonowac i ludzi... ;-)
            • krecilapka Na to nie licz, 14.11.05, 06:48
              gdy klon dorosnie, na tyle by byc w odpowiednim wieku, Twoim najwiekszym
              wieczornym eskcesem bedzie remik w domu siwego wlosa.
    • tony82 Kobieto, sama nie wiesz, czego chcesz... 13.11.05, 21:04
      ...i to jest rozwiązanie Twojego problemu.

Poza tym jest jakaś kobieta, która wie czego chce?:DDDD
      • najladniejsza_we_wsi W tym sek... 13.11.05, 21:08
        W tym sek, ze ja dokladnie wiem czego chcem. O czym Ty piszesz? Tylko znalezc
        takiego mezczyzne, to jak wygrac w totolotka!
    • homologiczny Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 14.11.05, 10:43
      ja nim jestem, mądry piękny i z pomysłami na zycie.
      I.... mnie też nikt nie chce !
    • fajnaret A skad ta pewnośc? 14.11.05, 14:29
      • homologiczny Re: A skad ta pewnośc? 14.11.05, 18:22
        podtawa to pewnosc siebie
        a reszta
        do sprawdzenia
        • fajnaret Re: A skad ta pewnośc? 14.11.05, 21:52
          To jeszcze zalezy w jakim przypadku
    • jacyntus Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 16.11.05, 09:44
      Wspaniali mężczyźni są dla wspaniałych kobiet.
    • asiax18 Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 16.11.05, 12:22
      nie znalazłas wiec szukaj Ja znalazlam choc nie szukalam i MAM tego JEDYNEGO
    • tony82 Za wszystkich innych zapłacisz kartą MasterC 16.11.05, 12:57
      :P
    • sulivia Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 17.11.05, 10:56
      NIe ma takich mężczyzn:( kiedyś myslałam że są, i nawetzwiązałam się z kimś
      myśląc że on własnie taki jest.... no cóż.... zawiodłam się...
      • krecilapka Dla mnie bomba :) 17.11.05, 11:24
        A jakbys na nim sie nie zawiodla, toby sie okazalo, ze inni faceci na swiecie sa wspaniali :). I przy takiej mocy sprawczej, wcale nie uwazasz sie za centrum wszechswiata. Pogratulowac skromnosci :D.
    • olaaprilka Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 17.11.05, 11:34
      Ależ są!!!
      ---
      Niemal każdy mężczyzna może być wspaniały dla jakieś kobiety, tylko trzeba.
      Najważniejsze żeby się odnaleźć, niektórym to się udaje.
    • plutoniczna są!!!! 17.11.05, 12:37
      ma co prawda również wiele wad, ale i tak nie mam zamiaru sie nim dzielić:PPP
    • rg83 Re: Nie ma mezczyzn wspanialych... 20.11.05, 19:22
      słyszałem że zachowaly sie jeszcze kilka egzemplarzy na wyspach Galapagos :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka