krecilapka 11.12.05, 08:43 Ktore maja na was wieksze oddzialywanie? Zdarzylo sie wam kliknac powyzej na LOGO? Na staniczku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: Reklamy na forum 11.12.05, 10:16 Ja żadnych reklam nie widzę (FF + Adblock). Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Reklamy na forum 11.12.05, 12:12 markus, to gratuluje nowatorskiej wersji adblocka... znane mi wersje nie usuwaja reklamy, o ktorej mowa:) Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi tutaj zostało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Reklamy na forum 11.12.05, 13:06 a ja widze je i mam je w dupie chcialam wejsc na staniczka ale doszlam do wniosku ze lepiej bedzie jak pojde po takie rzeczy do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Reklamy na forum 11.12.05, 18:16 heart_of_ice napisała: > markus, to gratuluje nowatorskiej wersji adblocka... > znane mi wersje nie usuwaja reklamy, o ktorej mowa:) Usuwają, tylko trzeba kliknąć prawym przyciskiem i dać na "Adblokuj DIV". Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Reklamy na forum 11.12.05, 20:14 tak......dla mnie to taka najbardziej działa. A te które wyskakują i zasłaniają stronę, trzeba za nimi ganiać mychą i masz zagadkę typu gdzie jest to piiiiip x- a te x coraz sprytniej ukrywają. Takie mnie doprowadzają do szału. Odpowiedz Link Zgłoś