pch-com 20.01.06, 17:40 Zastanawia mie jedna mysl!!Gdzie jest wiecej tzw. "blachar"!!W duzych miastach czy w miejszych lub wioskach!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lublinianka05 Re: Blachary!! 20.01.06, 17:43 A jak wyglądają blachary??? chyba nią nie jestem skoro nie wiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: Blachary!! 20.01.06, 17:47 w wioskach, bo tam extra samochod to rzadkosc i nadaje szpanu. w miastach kobiety sie juz nauczyly ze nie warto byc blacharą, chociaz wyjatki sie zdarzają...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pch-com Re: Blachary!! 20.01.06, 17:50 renatulka napisała: > w wioskach, bo tam extra samochod to rzadkosc i nadaje szpanu. > w miastach kobiety sie juz nauczyly ze nie warto byc blacharą, chociaz wyjatki > sie zdarzają...:/ > co za piękna odpowiedz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
pch-com Re: Blachary!! 20.01.06, 17:53 Blachara!!Kobieta zazwyczaj bardza pociagająca z urody!!Lubiocą panów z ekstra wózkami i skasą!Posiadających full wypas biżuterie na sobie itd.Odajaca sie jagby za faceta posiadającego sztuczna obloczke atrakcyjnosci itd Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: Blachary!! 20.01.06, 17:56 W mieście. Na wsi nie ma solariów, a blachara bez zaawansowanej solariozy to nie blachara... Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: Blachary!! 20.01.06, 18:07 mysle ze termin "blachara" jak sama nazwa wskazuje dotyczy glownie pociągu tychze osobniczek do samochodów (blachy;)) Blachara to dziewczyna, ktora wsiada facetowi do samochodu, mimo ze ten jej nawet nie otworzyl drzwi, wsiada tylko dlatego, bo fajnie sie pokazac w takim stuningowanym aucie, no i bedzie miala co opowiadac kolezankom... Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: Blachary!! 20.01.06, 18:19 Ale stereotyp blachary jest powiązany też z ubiorem. Włosy blond, białe kozaczki, mini do pasa, kilo tynku na twarzy i skóra, która w wieku 30 lat zejdzie sama od zbyt częstych wizyt w solarium. I charakterystyczny grzechot przy poruszaniu się - jedyna szara komórka obija się o ścianki mózgu. Do tego blacharze potrzebny jest facet. Taki, który łyka tablety na bicepsy, ubrany w fachowe adasie. Reszta ubioru zależy od tego, czy jest to typ miastowy, czy wiejski. Wiejski ma spodnie-dresy z paskami na bokach i krzykliwy t-shirt. Miejski czasem zamiast adasiów ma dobre skórzane buty, dżinsy i różową koszulę rozpiętą na klacie żeby lepiej było widać zarost na klacie i złoty łańcuch. Do tego dużo, dużo żelu, który sprawia, że fryzura jest tak twarda, że z powodzeniem mógłby głową cegły i pustaki rozbijać. Parka zgrabnie pomyka w bmw, rzadziej jednośladem (jesli moto, to koniecznie przecinak). Odpowiedz Link Zgłoś
takamala8 Re: Blachary!! 20.01.06, 18:21 no to juz wiem ktore to blachary ;) ja na takie panny mowię platiki, ze względu na kiczowate, plastikowe ubranka... Odpowiedz Link Zgłoś
lilekk Re: Blachary!! 20.01.06, 18:23 :):):) Nic dodać nic ujać... Opis trafiony w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 18:40 na extra fure to każda leci ( nie jest wazne czy to auto czy inny atrybut podkreślajacy zamożnośc właściciela). Blachara na 15 letnie bmw lub inego oklejonego golfa. te bystrzejsze to nauczyłu sie juz taksować wartośc samochodu lepiej od eurotaksu :) i na nich stare zechy nie robia wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilekk Re: Blachary!! 20.01.06, 18:09 Na niektórych wsiach są solaria;) Myślę, ze na to nie ma reguły czy wiecej jest "blachar" na wsi czy w mieście. Wydaje mi się, ze takich dziewczyn jest coraz mniej. Teraz liczą sie dla nich inne priorytety niż "skóra, fura i komóra". Takie jest moje zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 18:10 Teraz liczą sie dla nich > inne priorytety niż "skóra, fura i komóra". Takie jest moje zdanie:) Chyba się jednak niestety mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 18:53 > Chyba się jednak niestety mylisz. No i masz racje. Zawsze tak było że baby leciały na kasiastych. Tak było jest i będzie. Nie wiem tylko dlaczego on sie myli "niestety". Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:17 Nie na kasę tylko na zaradność. Kasa się kojarzy z zaradnością. Czemu? Bo musiał wykazać jakieś umiejętności żeby je zarobić. No ale bywa i tak że to kasa nie osiągnięta dzięki umiejetnościom co nie przeszkadza własnie blacharom. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 19:37 modrooka napisała: >Nie na kasę tylko na zaradność. Kasa się kojarzy z zaradnością. Czemu? Bo >musiał wykazać jakieś umiejętności żeby je zarobić. No ale bywa i tak że to >kasa nie osiągnięta dzięki umiejetnościom co nie przeszkadza własnie blacharom. Ja tam pisze co widze. kobiety lecą na kasiastych i już. A teks ze chodzi o zaradnośc a nie o kase sama w sobie jest mocn naciagany. jezeli by tak było jak piszesz to wiekszość arystokratów i innych facetów dziedziczacych fortuny było by tylko w kręgu zainteresowania blachar Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:43 No dobra masz rację, ale mądra kobieta nie koniecznie leci od razu na kasiastego ale na zaradnego bo ten jeszcze może się dorobić. Blachary tego nie biorą pod uwagę i lecą jedynie na kasiastych Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 19:46 modrooka napisała: >No dobra masz rację, ale mądra kobieta nie koniecznie leci od razu na >kasiastego ale na zaradnego bo ten jeszcze może się dorobić. Blachary tego nie >biorą pod uwagę i lecą jedynie na kasiastych A z tego tylko wynika to że "mądra kobieta" nie jest tak krótkowzroczna jak blachara. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:50 no i temu uwazam ze jestem glupia...bo ja zawsze lece na golodupcow...ale za to jakich slodkich i uroczych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:51 > no i temu uwazam ze jestem glupia...bo ja zawsze lece na golodupcow...ale za to > > jakich slodkich i uroczych:)) Kurcze, ja niestety też :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:52 nooo...a ja sobie tak niedawno doszlma do wniosku ze w zwiazku z niezwykla glupota i naiwnoscia to ja bede musiala sie dorobic:)) ktos w zwiazku wkonu musi zarabiac:)) wznosze wobec tego o podniesienie tematu blacharzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:54 Niestety wygląda na to że jest to jedyny dobry sposób żeby nie przymierać głodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:57 moze i dobrze ze takie blachary istnieja...przymajmniej tych zaradnych i uroczych chlopakow jest wiecej dla naiwnych:)) ciekawe kto potem tylko bedzie plakal... Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 19:55 całe to wasze pisanie to tylko babska PROPAGANDA. taka sama jak ta że kobiety lubią sex :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:58 a nie lubia?? pokaz mi taka ktora nie lubi!! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:02 to idz na jakąkolwiek impreze czy innego baru to zobaczysz że jest tam całe mnóstwo chętnych facetów a chętne babki to rarytas ( nie biore pod uwage tych co sa na godzine) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:04 no ale napisales ze to ze "kobiety lubia sex" to propaganda....nie jest to propaganga bo lubia... Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:07 > no ale napisales ze to ze "kobiety lubia sex" to propaganda....nie jest to > propaganga bo lubia... w 90% to jest propaganda do pozostałych 10% zalicza se takze te które pasje połączył z profesją Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:15 pokaz mi te 90% kobiet ktore nie lubia sexu....no pokaz to, ze Ci nie daja to nie znaczy ze nie lubia tylko ze z Toba jest problem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:18 > to, ze Ci nie daja to nie znaczy ze nie lubia tylko ze z Toba jest problem:)) tak i pewnie dlatego mam tak duża konkurencje że z tymi pozostałymi facetami w barze tez jest cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:21 bo widzisz....miedzy kobietami a mezczyznami jest taka roznica ze my nie stukamy sie z kim popadnie byle sie tyo cos ruszalo.... lubimy i to bardzo...ale tylko w facetami ktorzy na to zasluguja i jak widac to my wygrywamy w naturze...bo wy skaczecie na "wszystko" a my z tego waszego oglupienia spochnietyi jadrami mamy ogromny wybor temu wlansie kiedy najlepsi faceci bzykaja w domu z chetnymi kobietami to reszta siedzi w barze i wzdycha nad tym, ze kobiety leca na kase Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:23 piszac najlepszi masz na myśli tych jakbardziej kasiastych oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:24 nie...w moim przypadku to tych najbardziej slodziutkich i uroczych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:27 prawda...gardze zelami a pierwszym tematem na jaki po pijaku sprawdzam faceta jest literatura...az sama sie smieje z tego jakie mam kryteria doboru:)) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:36 czyli ma być słodziutki i uroczy i znac literature. a jakim jest kochankiem to nie sprawdzasz bo to mało istotna sprawa .... przecież sex nie jest najwazniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 21:30 no jak dojde do wniosku ze facet jest ciekawy i da sie z nim pogadac i fajny jest i jakis taki "zeswirowany" i nie jest nudny (paradoxalnie tylko przy "zeswirowanych" facetach potrafie sie uspokoic..inni mnie tylko pobudzaja do "psocenia" z nudow) to zaczynam sie nim interesowac "blizej" ale widzisz...od samego sexu jako czynnosci wsuwania i usuwania:) wazniejszy jest dotyk i wyczucie co kiedy i czym Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 21:39 > ale widzisz...od samego sexu jako czynnosci wsuwania i usuwania:) wazniejszy > jest dotyk i wyczucie co kiedy i czym no to teraz pozostake ci juz tylko przekonać do tego facetów Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 22:59 aj niektorzy albo o tym wiedza albo maja naturalnie to wrodzone...ale to sie czuje czy to doswiadczenie czy naturalne...naprawde sie czuje a ja trafilam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 14:42 ja myśle że diabeł mówi troszeczke o czyms innym. Brakuje kobiet wiedzionych tylko i wyłącznie chucią. Ale sami jesteście sobie winni panowie. Bo nie daj boshe taka sie ujawni to zaraz jej łatke puszczalskiej przypinacie, a ona zwyczajnie...lubi seks. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 21.01.06, 17:49 teqilaa napisała: > ja myśle że diabeł mówi troszeczke o czyms innym. Brakuje kobiet wiedzionych > tylko i wyłącznie chucią. Ale sami jesteście sobie winni panowie. Bo nie daj > boshe taka sie ujawni to zaraz jej łatke puszczalskiej przypinacie, a ona > zwyczajnie...lubi seks. w przyczepianiu takich łatet to kobiety sa mistrzyniami. Nawet niedwno był tu taki watek babki co w twarz dostała od faceta bo nazwała jego kobietę suką co ja wszyscy mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 21.01.06, 18:00 > ja myśle że diabeł mówi troszeczke o czyms innym. Brakuje kobiet wiedzionych > tylko i wyłącznie chucią. i jeszcze dodam że właśnie to mialem na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:04 swawolny.diabel napisał: > > ja myśle że diabeł mówi troszeczke o czyms innym. Brakuje kobiet wiedzion > ych > > tylko i wyłącznie chucią. > i jeszcze dodam że właśnie to mialem na mysli. a w ogole co to za text ze "brakuje kobiet wiedzionych tylko chucia"... a co jakies badania byly i wyszlo ze jest zapotrzebowanie :) cholera no tak juz w zyiu jest ze baby chca domu, dzieci, meza, stabilizacji, nie wszystkie oczywiscie, ale z facetami jest tak samo, duz aich czesc tez pragnie tych cieplych kapci... wiec moim zdaniem niczego nie brakuje. Jest AKURAT. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 18:19 Asiulka bądźmy dorośli do dobrego seksu nie jest mi osobiście potrzebny wyciąg z jego konta i pierścionek zaręczynowy. O tym własnie mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:24 teqilaa napisała: > Asiulka bądźmy dorośli do dobrego seksu nie jest mi osobiście potrzebny wyciąg > z jego konta i pierścionek zaręczynowy. O tym własnie mowa. alez ja doskonale o tym wiem. pisalam o tym z reszta w innym watku. tylko zastanawialam sie nad co napisalas o tym, ze jest brak kobiet palajacych chucia. to zabrzmialo jakby na prawde bylo ich BRAK i jakby stan obecny ( czyli to iz wiekszoscia sa kobiety pragnace raczej stabilizacji ) byl niepozadany. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 18:46 asiulka81 napisała: > tylko zastanawialam sie nad co napisalas o tym, ze jest brak kobiet palajacych > chucia. kierujących sie chucią, tzn że zwyczajnie mają ochote na seks a nie potrzebe godzinnego wykładu kadzenia jakie to sa piękne i mądre, bo to same doskonale wiedzą. to zabrzmialo jakby na prawde bylo ich BRAK i jakby stan obecny ( czyli > > to iz wiekszoscia sa kobiety pragnace raczej stabilizacji ) byl niepozadany. Wyciągasz zbyt pochopne wnioski, próbujesz zrobic z tego jakąs grubsza teorie csałkiem niepotrzbnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: Blachary!! 21.01.06, 18:57 Jest cos w tym , ze czesto w stalym zwiazku kobieta daje swojemu facetowi tyko po wyplacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 20:03 dr.rocco napisał: > Jest cos w tym , ze czesto w stalym zwiazku kobieta daje swojemu facetowi tyko > po wyplacie :) swojej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:57 teqilaa napisała: > kierujących sie chucią, tzn że zwyczajnie mają ochote na seks a nie potrzebe > godzinnego wykładu kadzenia jakie to sa piękne i mądre, bo to same doskonale > wiedzą. po tym co napisalas wiem juz ze nie czytasz moich postow, a potem wypowiadasz sie przypisujac mi opinie z którymi kompletnie sie nie zgadzam > Wyciągasz zbyt pochopne wnioski, próbujesz zrobic z tego jakąs grubsza teorie > csałkiem niepotrzbnie. ok. po prostu tak sobie tylko to napisalas, nie mialas nic na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 19:26 asiulka81 napisała: > > po tym co napisalas wiem juz ze nie czytasz moich postow, a potem wypowiadasz > sie przypisujac mi opinie z którymi kompletnie sie nie zgadzam czy musze przeczytac wszystkie Twoje posty żeby dyskutować na tym konkretnym wątku? odniosłam sie do Twojej konkretnej wypowiedzi, to wszystko. > > ok. po prostu tak sobie tylko to napisalas, nie mialas nic na mysli. czasem szukanie drugigo dna jest całkowicie zbyteczne. > Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 21.01.06, 18:25 > a w ogole co to za text ze "brakuje kobiet wiedzionych tylko chucia"... > a co jakies badania byly i wyszlo ze jest zapotrzebowanie :) tak ja takie badania przeprowadziem. zreszta pewnie wiekszośc facetów ma takie same jak moje wyniki badan. > cholera no tak juz w zyiu jest ze baby chca domu, dzieci, meza, stabilizacji, > nie wszystkie oczywiscie, ale z facetami jest tak samo, duz aich czesc tez > pragnie tych cieplych kapci... wiec moim zdaniem niczego nie brakuje. Jest > AKURAT. duża część z tych facetów o których piszesz wybiera mniejsze zło. to jeszcze nie oznacza że tego chcą. A wybór jest raczej marny miedzy: uanianie sie za laseczkami i wciskaniem im kitu burdele rodzina i apie..na nią do usranej śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:30 swawolny.diabel napisał: > tak ja takie badania przeprowadziem. zreszta pewnie wiekszośc facetów ma takie > same jak moje wyniki badan. a próba aby reprezentatywna była??? :) > duża część z tych facetów o których piszesz wybiera mniejsze zło. to jeszcze > nie oznacza że tego chcą. A wybór jest raczej marny miedzy: > uanianie sie za laseczkami i wciskaniem im kitu > burdele > rodzina i apie..na nią do usranej śmierci a za to zajebiscie jest siedziec samemu w domu, nie majac do kogo geby otworzyc i charowac zeby sobie kupic np nowy model jakies fury... no super atrakcja normalnie... a jak czlowiek umrze w domu to moze znajda jego zwloki za miesiac jak juz zgnija bo pies z kulawa noga zainteresuje sie starym samotnym kawalerem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Blachary!! 21.01.06, 18:42 ale tak bedzie jak dotrwasz np do 50, bedziesz sobie moze mieszkal w luksusowym domu albo mieszkaniu ( no bo bedziesz charowal przeciezs tylko na siebie- to powinno Cie byc stac ), moze bedziesz mial super auto.... i tak naprawde bedziesz mial malo radosci z zycia... wszyscy naokolo beda miec rodziny, zapomna o Tobie, a Ty bedziesz sfrustrowany i samotny... a starosc jest nieubłagana i bedziesz coraz gorzej radzil sobie z czynnosciami dnia codziennego... az pewnego dnia umrzesz sam. ja tam wierze w to ze czlowiek to istota spoleczna, potrzebuje rodziny, milosci i ciepla najblizszych osob i wcale nie pieprze! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Blachary!! 21.01.06, 18:50 Asiulka moralizujesz, każdy ma sposób na życie. Jak umrze niezauważony to tak naprawde co ma to z Toba wspólnego? daj możliwosc wyboru innym, a nie zarzucaj że źle postepuje. Ja akurat tez uważam że samotnośc czy tez stan cywilny singiel nic dobrego nie przynosi ale nikomu nie bede z tego pwodu suszyc głowy i prawic morałów. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 moja Droga teqilo! 21.01.06, 18:55 nikogo nie moralizuje, nikomu nie susze głowy, ani nie wciskam swojej wizji zycia, napisalam tylko to co ja sadze i pogdybalam sobie o przyszlosci samotnego faceta... poza tym nie mam prawa nikomu narzucac rodzinnego zycia, napisalam ze takowe jest lepsze bo tak uwazam, co wcale nie znaczy ze takie prowadze. wiec odpusc sobie i sama zejdz z moralizatorskiego tonu ktorym mnie obdarzylas. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 19:46 napisałas co sadzisz o samotnej przyszłości swawolnego.diabła a nie jakiegos tam faceta. Twój ton wypowiedzi był nakazujący i nie dopuszczający innej wersji zdarzeń i to mnie uderzyło. Czy zwrócenie uwagi to moralizowanie? ja Ci nie narzucam swoich poglądów, pozwalam sie z nimi nie zgadzac. Ale co mam sobie odpuścić? to forum, tutaj sie dyskutuje, nie rozumiem Twojego zdenerwowania. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 19:51 teqilaa napisała: > napisałas co sadzisz o samotnej przyszłości swawolnego.diabła a nie jakiegos > tam faceta. pisałam ogolnie o samotnych facetach odwolujac sie do przykladu diabelka ( ku scislosci) > Twój ton wypowiedzi był nakazujący i nie dopuszczający innej wersji zdarzeń i > to mnie uderzyło. Czy ten ton wypoiwiedzi jest nakazujący : "moze mieszkal w luksusowym domu albo mieszkaniu ( no bo bedziesz charowal przeciezs tylko na siebie- to powinno Cie byc stac ), moze bedziesz mial super auto" ??? Brawa dla teqili za nowatorska interpretacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 20:02 jakiego przykładu? co ty o nim wiesz żeby brac go za przykład? nie można brac na przykład cos co sie jeszcze nie zdarzyło a być może nigdy nie zdarzy. wyrywanie z kontekstu, w dodatku swoich wypowiedzi, jest dla mnie typowym przykładem braku argumentów. A jaka interpretacja jest jedynie słuszna? Twoja? o wybacz żem sie z nia nie zgodziła. Nie podburzaj, bo jeszcze ktos zaklaszcze i bedziesz zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 20:07 teqilaa napisała: > jakiego przykładu? co ty o nim wiesz żeby brac go za przykład? nie można brac > na przykład cos co sie jeszcze nie zdarzyło a być może nigdy nie zdarzy. Kobieto nie bierz wszystkiego na swoja modłe, to było gdybanie! dotarło??? tryb był przypuszczający! Uczyłas sie chyba polskiego, co? > A jaka interpretacja jest jedynie słuszna? Twoja? o wybacz żem sie z nia nie > zgodziła. jeszcze raz powtarzam , to było zwykłe gdybanie na temat samotnosci ( meskiej, ale i w pewnym sensie kobiecej bo i ja mam szanse umrzec sama w swoim pieknym mieszkanku ) > Nie podburzaj, bo jeszcze ktos zaklaszcze i bedziesz zazdrosna. A tego zdania kompletnie nie rozumiem. Bralas cos, ze Cie tak nosi??? Przeinaczasz fakty i manipulujesz nimi dostosowujac je do swojej chorej imaginacji. nie odpisuj bo juz nie mam ochoty z Toba dyskutowac. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa [...] 21.01.06, 20:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: moja Droga teqilo! 21.01.06, 20:18 teqilaa napisała: > Ostatnie Twoje zdanie potwierdza wszystko co wyżej napisałam ha ha ha ha z trudem powstrzymuje sie od tego aby Tobie ublizyc ha ha ha ha jakie to smieszne...... bye Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa a to juz przegiecie 22.01.06, 12:12 Admin wyciał mój post choc napisałam dokładnie to samo co Asiulka w ostatnim zdaniu swojego posta. Sa równi i równiejsi?. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: a to juz przegiecie 22.01.06, 12:14 "Bez odbioru" dokładnie chodziło mi o to, żeby nie było niedomówien. Odpowiedz Link Zgłoś
sofitel sa dawacze i wciskacze 22.01.06, 12:17 do ktorej grupy nalezy nasza kochana Asiulka?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: a to juz przegiecie 22.01.06, 12:18 Wątpliwości wyjaśniam mailowo, skargi też przyjmuję tylko tą drogą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: a to juz przegiecie 22.01.06, 12:19 to ja poprosze o szczegółowe wyjasnienie dlaczego moje posty zostały usuniete. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: Blachary!! 21.01.06, 20:20 Niestety ale masz rację. Taki scenarusz pojawiał się i w mojej głowie. Ale ja widzę bardziej optymistyczny. Rozpierdulę się na motorze tak koło 30-tki. Tak, że nawet nie będzie czego sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: ale kto ma racje??? 21.01.06, 20:24 Niestety Ty :( W każdym bądź razie nie pozwolę żeby mnie pies kuter-noga podgryzał. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: ale kto ma racje??? 21.01.06, 20:27 agent_towarzyski napisała: > W każdym bądź razie nie pozwolę żeby mnie pies kuter-noga podgryzał. :))) bardzo łądnie napisane :))) działaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: ale kto ma racje??? 21.01.06, 20:33 Irytuje mnie to, ze w treści jest: "agent towarzyski napisala" tak jakbym był babą :/ Ale sam sobie przez nieuwagę ten los zgotowałem.) Niemniej działam, bo zgrzybieć w samotności nie zamierzam. Ostatnio nawet na kursy salsy chodzę :) Przy okazji patrzenia na uwodzicielsko poruszające się panie zgłebiam tajniki tańca towarzyskiego, czyli łączę przyjemne z pożytecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
pch-com [...] 21.01.06, 22:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 20:01 Tja, my kobiety nie lubimy seksu, zakupów, mężczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=35336209&a=35344161 Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 20:07 Ale czy to wg Ciebie oznacza że kobiety nie lubią seksu? No proszę, przecież jesteś inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:10 modrooka napisała: > Ale czy to wg Ciebie oznacza że kobiety nie lubią seksu? No proszę, przecież > jesteś inteligentny tak to dokładnie to oznacza. I nie trzeba być geniuszeb by wiedzieć ze jak ktoś dla pżykładu lubi pływać to chodzi na basec , inny lubi czkolade to ją je. Natomiast kobiety lubią sex tylko we własnej propagandzie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:16 no no...to skad sie biora dzieci skoro kobiety nie lubia sexu i nie uzywaja sobie??? eeee Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:18 no i inne pyatnie...skoro kobiety nie robia tego (bo przeciez jak sie lubi plywac to sie chodzi na basen!) to z kim robi to 90%facetow ktory lubia sex???? Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:19 tygrysio_misio napisała: > no i inne pyatnie...skoro kobiety nie robia tego (bo przeciez jak sie lubi > plywac to sie chodzi na basen!) to z kim robi to 90%facetow ktory lubia sex???? wielu z pozostalypi 10% po 100zł/h Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 20:21 pierdxolisz jak potluczony i dokladnie wiesze ze nie masz racji.... Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:25 tygrysio_misio napisała: > pierdxolisz jak potluczony i dokladnie wiesze ze nie masz racji.... jasne nie mam racji a burdele sa w każdym wiekszym miasteczu .... Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 20:22 > no no...to skad sie biora dzieci skoro kobiety nie lubia sexu i nie uzywaja > sobie??? raz na rok to i kura pierdzi. :) poza tym co to za lubienie? sexszą sie bo chcą mieć dziecko. Potem rola faceta to utrzymanie rodziny i sex jak sie dobrze wywiąże z tego zadnia Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka BZDURY BZDURY BZDURYYYY!!!! 21.01.06, 18:56 Jesssssu, ale bzdury pleciesz. To że jakaś kobieta nie robi toego z byle kim i byle gdzie to nie znaczy że nie lubi seksu. Kobieta może chcieć uprawiać seks kilkanaście razy dziennie ale z jednym partnere. Czy to tak trudno Ci zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: BZDURY BZDURY BZDURYYYY!!!! 21.01.06, 21:05 a seks grupowy? kobiety tez to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Blachary!! 20.01.06, 18:49 > Myślę, ze na to nie ma reguły czy wiecej jest "blachar" ..... > Teraz liczą sie dla nich > inne priorytety niż "skóra, fura i komóra". Takie jest moje zdanie:) to ja chyba czegos nie rozumiem dla mnie okreslenie "blachara" pochodzi od umiłowania do blaszanych wehikułów. Kto to jest w końcu blachara ? Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 18:51 wzrok mi sie cos miesza i jak tu nie wierzyć pojebańcom co twierdza ze narkotyki szkodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:18 A ty jeszcze masz z tym wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:32 modrooka napisała: > A ty jeszcze masz z tym wątpliwości? poszukaj artykułu w serwisie nauka w archiwum o tytule gandzia leczy Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:33 To akurat wiem, tak jak wino. A wiadomo w nadmiarze ja księ wino wypije to głóka boli Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:39 dlategpo trzeba zachować umiar w tej kwestii akurat , bo w innych dziedzinach to jestem za rozpasaminem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 19:43 w tych których nazwy nie można wypowiadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: sorki żle przeczytałem. 20.01.06, 21:41 swawolny.diabel napisał: > poszukaj artykułu w serwisie nauka w archiwum o tytule gandzia leczy jaaaaaasne............ ha ha.... a przy okazji zwieksza łakomstwo i człek sie swiniowaty robi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sofitel [...] 21.01.06, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Blachary!! 20.01.06, 19:48 no to inny gadżet..inna nazwa....ale zjawisko to samo Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 18:09 Też mi się tak wydaje. Niestety w i w dużych miastach też występują :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: Blachary!! 20.01.06, 18:55 ja wiem czy "niestety" idealne na jeffersona, potrafia go robic lepiej niz panie z zawodu :P Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Blachary!! 20.01.06, 19:15 Jak tak na to patrzeć to odwołuję "niestety" :P Odpowiedz Link Zgłoś
lenore13 Re: Blachary!! 20.01.06, 19:11 To nie zależy od liczby mieszkańców w miejscowości, tylko od mniej lub bardziej tradycyjnego wychowania. Jak komuś wpojono, że miejsce kobiety, że rola kobiety i nie patrz córeczko na gołodupców, bo chłopa seks kręci, a babę poczucie bezpieczeństwa podnieca, to będzie lecieć na "poczucie bezpieczeństwa". A jak której wbiją do głowy idealistyczne wartości i że kurna studia trzeba skończyć i wspólne zainteresowania, itd. to co najwyżej singlem zostanie, chyba, że z mózgu głupia i naśladuje głupie koleżanki, albo w ogóle nie trzyma pionu moralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: one sa wszędzie i jest ich coraz więcej i wie 21.01.06, 18:34 Prawdziwa inwazja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: Blachary!! 21.01.06, 18:23 Nie wziales jeszcze pod uwage zakladow blacharskich umieszczonych w kompletnej dziczy. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Blachary!! 21.01.06, 20:26 Najwięcej blachar jest w lesie. Bo jest takie powiedzonko - "blachary poszły w las". Odpowiedz Link Zgłoś