Gość: A. IP: proxy / 204.48.22.* 21.01.03, 08:46 Chcę się z Tobą umówić. Co Ty na to ? Masz jakąś prywatną skrzynkę mailową ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vortex Re: Do Vortex'a 21.01.03, 18:38 Szczerze mówiąc zatkało mnie :P W jakim charakterze chcesz się umówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Do Vortex'a IP: *.acn.pl 21.01.03, 23:16 vortex napisał: > Szczerze mówiąc zatkało mnie :P > W jakim charakterze chcesz się umówić? Uważaj vortex, bo to może facet zaprosił Cię na randkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: Do Vortex'a 22.01.03, 00:17 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > vortex napisał: > > > Szczerze mówiąc zatkało mnie :P > > W jakim charakterze chcesz się umówić? > > > Uważaj vortex, bo to może facet zaprosił Cię na randkę :)) Jak facet to tym lepiej, coś nowego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Do Vortex'a IP: proxy / 204.48.22.* 22.01.03, 12:01 vortex napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > vortex napisał: > > > > > Szczerze mówiąc zatkało mnie :P > > > W jakim charakterze chcesz się umówić? > > > > > > Uważaj vortex, bo to może facet zaprosił Cię na randkę :)) > > Jak facet to tym lepiej, coś nowego :P Jestem dziewczyną. No cóż, szkoda że powiedziałeś, że jeśli to chłopak to tym lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Do Vortex'a IP: *.swic.dialup.inetia.pl 22.01.03, 16:32 Gość portalu: A. napisał(a): > > Jestem dziewczyną. > No cóż, szkoda że powiedziałeś, że jeśli to chłopak to tym lepiej... a moze troche poczucia humoru i dystansu do siebie?.. pzd Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: Do Vortex'a 22.01.03, 17:21 Gość portalu: Margaret napisał(a): > Gość portalu: A. napisał(a): > > > > > Jestem dziewczyną. > > No cóż, szkoda że powiedziałeś, że jeśli to chłopak to tym lepiej... > > a moze troche poczucia humoru i dystansu do siebie?.. > pzd > Właśnie :P to był żart :P Trzeba odreagować szarą codzienność prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Do Vortex'a IP: *.acn.pl 22.01.03, 22:57 vortex napisał: > Gość portalu: Margaret napisał(a): > > > Gość portalu: A. napisał(a): > > > > > > > > Jestem dziewczyną. > > > No cóż, szkoda że powiedziałeś, że jeśli to chłopak to tym lepiej... > > > > a moze troche poczucia humoru i dystansu do siebie?.. > > pzd > > > > Właśnie :P to był żart :P Trzeba odreagować szarą codzienność prawda? > > Pozdrawiam To ja nie wiedziałem, że Ty vortex z facetami... Miałem Cię za porządnego tranzwestytę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: Do Vortex'a 22.01.03, 23:37 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > vortex napisał: > > > Gość portalu: Margaret napisał(a): > > > > > Gość portalu: A. napisał(a): > > > > > > > > > > > Jestem dziewczyną. > > > > No cóż, szkoda że powiedziałeś, że jeśli to chłopak to tym lepie > j... > > > > > > a moze troche poczucia humoru i dystansu do siebie?.. > > > pzd > > > > > > > Właśnie :P to był żart :P Trzeba odreagować szarą codzienność prawda? > > > > Pozdrawiam > > > > To ja nie wiedziałem, że Ty vortex z facetami... Miałem Cię za porządnego > tranzwestytę :))) Hehe takie tam pozostałości :P Chyba "A" się onieśmieliła albo obraziła za dowcipy kiedy ona coś chciała powaznego powiedzieć. Jak z mojego nicku wynika jednen z moich emaili to vortex@gazeta.pl Xanatos, a ty jaki masz mail :P no wiesz tak czasem myśle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Do Vortex'a IP: *.acn.pl 23.01.03, 00:02 vortex napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > vortex napisał: > > > > > Gość portalu: Margaret napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: A. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Jestem dziewczyną. > > > > > No cóż, szkoda że powiedziałeś, że jeśli to chłopak to tym > lepie > > j... > > > > > > > > a moze troche poczucia humoru i dystansu do siebie?.. > > > > pzd > > > > > > > > > > Właśnie :P to był żart :P Trzeba odreagować szarą codzienność prawda? > > > > > > Pozdrawiam > > > > > > > > To ja nie wiedziałem, że Ty vortex z facetami... Miałem Cię za porządnego > > tranzwestytę :))) > > Hehe takie tam pozostałości :P > Chyba "A" się onieśmieliła albo obraziła za dowcipy kiedy ona coś chciała > powaznego powiedzieć. Jak z mojego nicku wynika jednen z moich emaili to > > vortex@gazeta.pl > > Xanatos, a ty jaki masz mail :P no wiesz tak czasem myśle... To nie myśl za dużo, bo się spocisz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_lilith Re: Do Vortex'a 24.01.03, 01:10 Vortex I love You! Twoja petitka hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś