Gość: nadja IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 22:46 dawno nas nie bylo :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: marzenia... :-) 18.01.02, 23:05 ....nas , to prawda. Marzenia byly zawsze... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia... :-) IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:06 Pewnie masz racje ... n. ps wiem, ze mialam tu o tym nie pisac, ale wracaja mi listy wyslane do Ciebie. Np dzis zdjecia z balu ... :-) Masz inny adres? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia... :-) 18.01.02, 23:12 .....musialas cos przeoczyc w procedurze. Ja nic nie zmienialem. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia... :-) IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:16 Ach, wiem, ze nie jestem znawczynia komputerow, ale potrafie wyslac maila ;-) Zaraz sie okaze :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia... :-) IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:25 Trzeci raz wrocilo :-( Wysle na adres gazetowy ... n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: marzenia... :-) IP: 10.0.4.* 18.01.02, 23:18 Przepraszam Was za wtręt. Prosiłaś mnie Nadju o adres i napisałem go. W ferworze zdarzeń ten wątek zniknął i mogłaś nie czytać odpowiedzi. A byłoby mi bardzo miło, gdybyś rzeczywiście napisała :))) Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru! wrew wrew@atj.pl (to lepszy adres!) wrew@poczta. gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia... :-) IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:25 > Przepraszam Was za wtręt. to wolny watek :-) Prosiłaś mnie Nadju o adres i napisałem go. W > ferworze zdarzeń ten wątek zniknął i mogłaś nie czytać odpowiedzi. A byłoby mi > bardzo miło, gdybyś rzeczywiście napisała :))) Pozdrawiam i życzę miłego > wieczoru! > Napisze. Rzeczywiscie tamten watek umknal mi ... > > wrew@atj.pl (to lepszy adres!) > wrew@poczta. gazeta.pl :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia... :-) 18.01.02, 23:27 ...<wrew>, a Ty nie mialbys ochoty pomarzyc z nami? Zostan z nami, wiem ze jestes takim samym marzycielem jak my :) o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia... :-) IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:29 Wlasnie :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia... :-) 18.01.02, 23:36 ...i jedno slowo... Nieskonczonosc...... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia... :-) IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:37 gdzies, tu, czy wszedzie...? :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Do nadji IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:38 I wlasnie o to chodzi :-) Jedno slowo i Twoj usmiech. :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do o+o-o IP: 10.0.4.* 18.01.02, 23:36 Dziękuję za zaproszenie. Jest mi bardzo miło :))) Niestety nie mogę dzisiaj. Muszę iść spać, bo jutro od samego rana mam zajęcia. Jeszcze tylko trochę czytam tu i... Dobranoc! wrew PS. Od kilku dni zbieram się, aby napisać do Ciebie, ale to forum ostatnio coś za bardzo mnie wciągnęło. Napiszę jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Do o+o-o 18.01.02, 23:39 Wrew ;)))) Pozdrawiam i życzę marzeń nie tylko w snach. trzeba żyć... trzeba śnić...trzeba być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Do o+o-o IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:41 ...i tanczyc :-) ON to wie :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Do Laury. 18.01.02, 23:52 laura! napisał(a): > > Wrew ;)))) Pozdrawiam i życzę marzeń nie tylko w snach. > trzeba żyć... trzeba śnić...trzeba być To nie odchodz przypadkiem, Lauro. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Do <wrew> 18.01.02, 23:43 Zgoda, bede czekac na Twoj list i Ciebie w naszym watku. Dobranoc. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 18.01.02, 23:50 Teraz sie udalo. Dziekuje. Czy w tancu potrafisz wyrazic nieskonczonosc? o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.wave.net.pl 18.01.02, 23:53 Mam wrazenie, ze w nim mozna wyrazic wszystko ... :) n. ps taka rozesmiana bywam rzadko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 19.01.02, 00:00 Taniec potrafi odebrac dusze i serce..... podobno o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.wave.net.pl 19.01.02, 00:03 A moze raczej cos im dodac? :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 19.01.02, 00:12 ....i tu jest zawarte moje rozumienie pojecia... harmonia gdzies pomiedzy dawaniem i braniem ....miedzy niebem, a ziemia zamykam oczy O:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 19.01.02, 00:13 taniec jest moją pasją... w ten sposób potrafię rozmawiac sama ze sobą ... bez słów tymczasme ide tańczyc w snach ;)))) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 19.01.02, 00:22 Zazdroszcze Ci Twoich snow, Lauro! Dobranoc. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: marzenia 19.01.02, 16:21 laura, kurwa , wybacz, jak mozna sama z soba tanczyc??? moja stara byla bylazawodowa tancerka i obrzydzila mi do reszty te ruchy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 19.01.02, 17:36 mario2 napisał(a): > laura, kurwa , wybacz, jak mozna sama z soba tanczyc??? moja stara byla > bylazawodowa tancerka i obrzydzila mi do reszty te ruchy!!!!!!!! ....a kobieta tańcząca przy rurze albo stripteaserka, nie mów mi że Ciebie jako mężczyznę nie pobudza to do refleksji ;))))) oczywiście nie mam nic wspólnego z powyższymi zawodami, jestem amatorką , hobbystka meskich spojrzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 20.01.02, 23:38 ........tanczacy laur w zwiewnej sukience ......spojrzenia o:) Odpowiedz Link Zgłoś