Gość: onaiona_po_30 IP: proxy / 10.10.130.* 28.01.03, 08:27 mezczyzna z duzym ptaszkiem i potecja ( zeby mogl dluzej niz 5 min)i wyobraznia sexualna ( jakies male urozmaicenia by sie przydaly) no i zeby mozna bylo z nim pogadac po. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chetny Re: Pilnie poszukiwany IP: *.proxy.aol.com 28.01.03, 15:45 i tylko tyle ? Odpowiedz Link Zgłoś
ludgar.kruger Re: Pilnie poszukiwany 29.01.03, 10:54 rzeczywiscie kryteria bardzo lagodne, ale skoro wciaz poszukujesz to znaczy, ze dla dotychczasowych kandydatow poprzeczka byla zbyt wysoka - wspolczuje wiec... ...a ja po chetnie gadam, a najchetniej felach do stunowanej emy, wypasnych rpg, podkreconych prockach i rekordach w picu alku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_34 Re: Pilnie poszukiwany 29.01.03, 11:36 Oj panowie, panowie ale sie przechwalacie:) A jakos tlumow tu piszacych nie widze. Wiec chyba kryteria sa wysokie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.01.03, 12:03 nikt kar nie odsłania, bo temat jest mało poważny, także każdy zachowuje rezerwę i obserwuje co się będzie działo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_34 Re: Pilnie poszukiwany 29.01.03, 13:47 odwaznie mezczyzni wyginelii? a podobno do nich caly swiat nalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu Jak duzy??? 29.01.03, 15:19 Smiem podejrzewac, ze nikt tutaj nie ma duzego ptaszka:))) Ktore ptaki sa wystarczajaco wielkich rozmiarow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Jak duzy??? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.01.03, 15:43 anna_wu napisała: > Smiem podejrzewac, ze nikt tutaj nie ma duzego ptaszka:))) > Ktore ptaki sa wystarczajaco wielkich rozmiarow? no właśnie...duży ptak to pojęcie względne..dla jednej Pani to bedzie juz np. 15cm, a dla innej 25 cm (chodzi o długość), a wiec prosze o precyzyjne sformułowanie wymagań... Odpowiedz Link Zgłoś
lavazza Re: Jak duzy??? 29.01.03, 16:22 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > anna_wu napisała: > > > Smiem podejrzewac, ze nikt tutaj nie ma duzego ptaszka:))) > > Ktore ptaki sa wystarczajaco wielkich rozmiarow? > > no właśnie...duży ptak to pojęcie względne..dla jednej Pani to bedzie juz np. > 15cm, a dla innej 25 cm (chodzi o długość), a wiec prosze o precyzyjne > sformułowanie wymagań... Ta długość wcale nie jest taka frapująca. Mnie dobiło tych 5 min!!! Może jeszcze z rozbieraniem, grą wstępną i tą rozmową po? Chyba zrozumiałam pojęcie Szybki Lopez... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Jak duzy??? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.01.03, 16:29 pięć minut to zajmuje mi rozpięcie suwaka od spódnicy, zębami.... przy akopameńcie mruczenia.... i bzykania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Jak duzy??? IP: proxy / 10.10.130.* 30.01.03, 07:46 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > pięć minut to zajmuje mi rozpięcie suwaka od spódnicy, zębami.... przy > akopameńcie mruczenia.... i bzykania.... Gucwa - ty uwazaj bo sie lapiesz ;) - takie rozpinanie suwaka od spodnicy podpada pod kategorie wyrafinowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Jak duzy??? IP: proxy / 10.10.130.* 30.01.03, 07:50 co do wielkosci ptaszka - sadzac po jednym z topicow standard to 17/15 wiec wszystko powyzej to juz chyba duzy ;) co do rozmowy po - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Jak duzy??? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 30.01.03, 08:32 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > co do wielkosci ptaszka - sadzac po jednym z topicow standard to 17/15 wiec > wszystko powyzej to juz chyba duzy ;) > > co do rozmowy po - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Jak duzy??? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 30.01.03, 08:33 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > Gość portalu: Gucwa napisał(a): > > > pięć minut to zajmuje mi rozpięcie suwaka od spódnicy, zębami.... przy > > akopameńcie mruczenia.... i bzykania.... > > > Gucwa - ty uwazaj bo sie lapiesz ;) - takie rozpinanie suwaka od spodnicy > podpada pod kategorie wyrafinowanie ;) skoro się łapię to powinienem być dumny niczym paw skaryszewski :)))) a na marginesie czy ktoś już tak Tobie spódnicę próbował rozpinać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Jak duzy??? IP: proxy / 10.10.130.* 30.01.03, 09:37 Gucwa paw???? hm.....to taki sobie spory ptaszek ;)) wiesz spodnicy nie :((( gdybymmtakiego znala to nie byloby tego topicu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Jak duzy??? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 30.01.03, 11:47 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > Gucwa paw???? hm.....to taki sobie spory ptaszek ;)) > > wiesz spodnicy nie :((( gdybymmtakiego znala to nie byloby tego topicu ;))) no nie... tacy są, zapewniam Cię!!! nawet jeden ciągle z Tobą koresponduje ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.acn.waw.pl 30.01.03, 08:19 Duze ptaki to sa w Australi i wabia sie Strusie. Tyle ze pojezdzic na takim raczej trudno. 5 min jesli bedziesz ambitna,chetnie zobacze- bywa nieobliczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 30.01.03, 09:36 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > Duze ptaki to sa w Australi i wabia sie Strusie. Tyle ze pojezdzic na takim > raczej trudno. 5 min jesli bedziesz ambitna,chetnie zobacze- bywa > nieobliczalny. ciekaw jeeeeeeeej - jezdzilas juz tak??? - a swoja droga to widzialm w tv takie zawody w jezdzeniu na emu - tylko ze tam jezdzcami byli faceci ;) co do naszych wymagan to strusie sie nie lapia - slabo u nich z wyobraznia no i pogadac po nie mozna :( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Pilnie poszukiwany 30.01.03, 09:45 a może to nie problem z facetem jest ..tylko z Twoją osobą??? że tak zdesperowanie szukasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 30.01.03, 09:54 no tak - to juz sobie topicka z efektem babskich przemyslen napisac nie mozna bo ci powiedza ze zdesperowana jestes ech :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 30.01.03, 11:45 psy zaczęły szczekać....nie ma co isę przejmować, panie samowolny żeby każdy miał tylko takie desperacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 30.01.03, 14:05 Guciu - ja tam sie nie przejmuje :) ciekawe tylko czemu niektorzy faceci uwazaja ze to desperacja a nie pragmatyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia.kocia Re: Pilnie poszukiwany 30.01.03, 14:46 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > Guciu - ja tam sie nie przejmuje :) > > ciekawe tylko czemu niektorzy faceci uwazaja ze to desperacja a nie pragmatyzm. meskie kompleksy. nie przejmuj sie ;))) ps. ja tez szukam faceta, dla dziewczyny l.30, ale to musi byc chodzace cudo. ma byc wysoki (dziewczyna jest), przystojny (dziewczyna jest), superinteligentny (dziewczyna jest), zaradny (dziewczyna jest), moze byc bogaty (dziewczyna jest). no i co? i chce sie powiedziec... eh zycie. ;( pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraszan Re: Pilnie poszukiwany IP: *.nask.waw.pl 30.01.03, 16:23 kicia.kocia napisała: > ps. ja tez szukam faceta, dla dziewczyny l.30, ale to musi byc chodzace cudo. > ma byc wysoki (dziewczyna jest), przystojny (dziewczyna jest), > superinteligentny (dziewczyna jest), zaradny (dziewczyna jest), moze byc > bogaty (dziewczyna jest). > no i co? > > i chce sie powiedziec... > eh zycie. ;( > A jak wejdzie do wody to ma chodzić po falach, czy może się zanurzyć ?? I chce się powiedzieć: ech kobiece mniemanie o sobie.... Pozdrawiam Kraszan Odpowiedz Link Zgłoś
kicia.kocia Re: Pilnie poszukiwany 30.01.03, 16:30 Gość portalu: Kraszan napisał(a): > kicia.kocia napisała: > > > A jak wejdzie do wody to ma chodzić po falach, czy może się zanurzyć ?? > moze sie zanurzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_34 Re: Pilnie poszukiwany 30.01.03, 14:48 A moze to swietna zabawa albo jakas mala prowokacja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 30.01.03, 15:09 kto wie...moze to być i prowokacja...ale jeśli nie..to może być świetna zabawa, jeśli tylko dwoje chciałoby na raz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 31.01.03, 08:11 ech kicia-kocia ... a jeszcze jakby umial gotowac....i sie rozmarzylam no...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.01.03, 11:28 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > ech kicia-kocia ... > a jeszcze jakby umial gotowac....i sie rozmarzylam no...;) gotować każdy może :))) ale myślę że każdy facet powinien umieć coś upichcić, i nie pseudo żarcie z torebki, ale normalny posiłek np. schabowy albo mielony :)) że nie wspomnę o porannej jajecznicy.....mmmmm w tym jestem mistrzem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 31.01.03, 11:46 Gucio jak pragne zdrowia - ty mi sie coraz bardziej podobasz - A jakiego masz ptaszka? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.01.03, 12:50 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > Gucio jak pragne zdrowia - ty mi sie coraz bardziej podobasz - A jakiego masz > ptaszka? :))))) Czyżbym miał się publicznie obnażać??? Ale co mi tam...w okńcu latem na rowerku wodnym też na golaska pływałem i do jeziorka skakałem... ptaszek jest w porządku (pow. średniej ale dwójki z przodu nie ma), i rwie się do lotu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 31.01.03, 12:55 hehhehehehe Guciu to teraz mozesz wybierac - wolisz blondynki czy brunetki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Pilnie poszukiwany IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 13:07 przejrzalem ten post i jednak skomentuje zalosne biedne dziewczatko a i dyskutant nic nie wnosi poza pozorna elokwencja. W pelni zgadzam sie z samowolnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 31.01.03, 13:24 Gość portalu: mariusz napisał(a): > przejrzalem ten post i jednak skomentuje > zalosne biedne dziewczatko a i dyskutant nic nie wnosi poza pozorna elokwencja. > W pelni zgadzam sie z samowolnym uuuu mariuszku - a co cie natchlo do takiego komentarza? Gdybym tak jak ty sadzila po pozorach pozwolilabym sobie na pytanie - czyzby odezwal sie kompleks malego czlonka? Krepuja cie rozmowy na ten temat? A moze boisz sie kobiet ktore mowia czego chca? A dyskusja moj mily nie zawsze mosi cos wnosic - czasem moze byc po prostu zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.01.03, 13:55 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > Gość portalu: mariusz napisał(a): > > > przejrzalem ten post i jednak skomentuje > > zalosne biedne dziewczatko a i dyskutant nic nie wnosi poza pozorna > elokwencja. > > W pelni zgadzam sie z samowolnym > > uuuu mariuszku - a co cie natchlo do takiego komentarza? > Gdybym tak jak ty sadzila po pozorach pozwolilabym sobie na pytanie - czyzby > odezwal sie kompleks malego czlonka? Krepuja cie rozmowy na ten temat? A moze > boisz sie kobiet ktore mowia czego chca? > > A dyskusja moj mily nie zawsze mosi cos wnosic - czasem moze byc po prostu > zabawa. Otóż to....:))) pewnie takich obserwatorów jest wielu, a więc obserwujcie, może czegoś się nauczycie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.01.03, 13:58 wow!!! podarowano mi przywilej wyboru, brunetka czy blondynka...hmmm... najlepszy układ to obie jednocześnie, albo dwie w jednej ;)))) a czy w ogóle musze wybierać????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 31.01.03, 14:04 mariuszku to ma byc zabawa dla tych co rozmawiaja a nie dla tych co obserwuja - to nie teatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaiona_po_30 Re: Pilnie poszukiwany IP: proxy / 10.10.130.* 31.01.03, 14:05 mosisz :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 31.01.03, 14:12 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > mosisz :) :) :) :) :) brunetki są ogniste, ale....blondynki gorące jak słońce :)))) a ja uwielbiam słońce, z drugiej strony miło jest się wygrzać przy ognisku ;))))) powiem szczerze mam słabość....do blondynek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-k Re: Pilnie poszukiwany IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.02.03, 16:15 chyba zle wybrales, bo zamilkly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 04.02.03, 16:45 Gość portalu: ma-k napisał(a): > chyba zle wybrales, bo zamilkly:))) hi,hi,hi na to wyglada..albo zgłosiły się do tego konkretnego z partnerką...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-k Re: Pilnie poszukiwany IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.02.03, 22:34 moze ja bym sie skusila, no ale coz... tez brunetka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Pilnie poszukiwany IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 05.02.03, 08:22 Gość portalu: ma-k napisał(a): > moze ja bym sie skusila, no ale coz... tez brunetka. ognista? ciemna karnacja? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-k Re: Pilnie poszukiwany IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.02.03, 15:15 ognista? hm... raczej zimna, ale czekam, az ktos stopi lody i obudzi wszystkie zadze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jurniccy Re: Pilnie poszukiwany 31.01.03, 15:23 Gość portalu: onaiona_po_30 napisał(a): > mezczyzna z duzym ptaszkiem i potecja ( zeby mogl dluzej niz 5 min)i > wyobraznia sexualna ( jakies male urozmaicenia by sie przydaly) no i zeby > mozna bylo z nim pogadac po. 19-21 dlugosc (w zaleznosci od podniecenia), 15 cm obwodu, wiek 39. Razem z moja partnerka ktora moze byc aktywna lub bierna (w zaleznosci od twego upodobania). Pogadam przed, po i pomiedzy. Preferuje brunetki zdecydowanie. Pisz na e-mail o ile zainteresowana. Pozdrawiam > > Odpowiedz Link Zgłoś