Dodaj do ulubionych

squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04.07.06, 23:33
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • wielbiciel-duzych-biustow1 Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 23:41
      zawsze na imprezach kibicowałem po polsce-irlandii,danii-ich nie było więc
      czechom oni odpadli więc hiszpanom -odpali więc argentynie-odapdła.nie lubie
      niemców,anglii,szwedów,włochów i francuzów.zostają mi więc portugalczycy.bardzo
      się ciesze że niemcy nie wygrali.byłemw niemczech i wiem co o nas mówili-wręcz
      z agresją przed meczem z nami mówiono o zniszczeniu polski,wdpetaniu w ziemie a
      ballack po meczu mówił że on to sam mógł strzelić kilka bramek gdyby chciał z
      taką ironią.zresztą pokazał że że poza faulami i swoja gębą niczego nie
      prezentuje.VIVA MAKARONE:)
      • zeberdee24 Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 23:44
        Ja kibicuję każdej dobrej drużynie z wyjątkiem Niemców, nie lubię tego
        zarozumiałego narodu hipokrytów.
    • pezzonovante Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 00:07
      Bardzo dobrze, że Niemcy nie dotarli do finału. Tylko mogli odpaść jeden mecz
      wcześniej, bo Albicelestes trochę żal.

Buhaha, 2 bramki w ciągu 2 minut:) Mam nadzieję, że mecz o trzecie miejsce też
      przegrają.

Forza Italia!
      • onx1 Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 00:18
        Ale mecz!! Bardzo dobrze, że odpadli Niemcy. Włosi pokazali klasę zwłaszcza na
        początku dogrywki. Generalnie ja kibicuję Portugalii.
        • moniarb Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 15:46
          Nie znam sie na tych drużynach, ale Włosi sa tacy śliczni. I tacy sympatyczni.
          Ciao Bella - jak to ładnie brzmi.Więc bardzo sie ciesze ze wygrali ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka