zeberdee24 04.07.06, 23:33 :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielbiciel-duzych-biustow1 Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 23:41 zawsze na imprezach kibicowałem po polsce-irlandii,danii-ich nie było więc czechom oni odpadli więc hiszpanom -odpali więc argentynie-odapdła.nie lubie niemców,anglii,szwedów,włochów i francuzów.zostają mi więc portugalczycy.bardzo się ciesze że niemcy nie wygrali.byłemw niemczech i wiem co o nas mówili-wręcz z agresją przed meczem z nami mówiono o zniszczeniu polski,wdpetaniu w ziemie a ballack po meczu mówił że on to sam mógł strzelić kilka bramek gdyby chciał z taką ironią.zresztą pokazał że że poza faulami i swoja gębą niczego nie prezentuje.VIVA MAKARONE:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.06, 23:44 Ja kibicuję każdej dobrej drużynie z wyjątkiem Niemców, nie lubię tego zarozumiałego narodu hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
pezzonovante Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 00:07 Bardzo dobrze, że Niemcy nie dotarli do finału. Tylko mogli odpaść jeden mecz wcześniej, bo Albicelestes trochę żal. Buhaha, 2 bramki w ciągu 2 minut:) Mam nadzieję, że mecz o trzecie miejsce też przegrają. Forza Italia! Odpowiedz Link Zgłoś
onx1 Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 00:18 Ale mecz!! Bardzo dobrze, że odpadli Niemcy. Włosi pokazali klasę zwłaszcza na początku dogrywki. Generalnie ja kibicuję Portugalii. Odpowiedz Link Zgłoś
moniarb Re: squadra azzurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.07.06, 15:46 Nie znam sie na tych drużynach, ale Włosi sa tacy śliczni. I tacy sympatyczni. Ciao Bella - jak to ładnie brzmi.Więc bardzo sie ciesze ze wygrali ... Odpowiedz Link Zgłoś