27.07.06, 19:01
W zwiazku z tym, ze mamy zalew bezsensownych pytan od bab, tak jak ladnie zostalo to tutaj opisane:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=45913131&a=45923529
proponuje nie odpowiadac na nie i ignorowac je, to moze sobie pojda i nie beda nam truly dupy :-)
Obserwuj wątek
    • marvika Re: Panowie! 27.07.06, 19:07
      Bo gdybyście byli sensowni, to my nie zadawałbyśmy bezsensownych pytań.
      • voker Re: Panowie! 27.07.06, 19:12
        a po co mamy odpowiadac senownie na bezsensowne pytania... :-)
        • marvika Re: Panowie! 27.07.06, 19:16
          Dlatego, że skoro jesteście bezsensowni to chociaż spróbujcie wyjaśnić nam,
          kobietom, dlaczego tacy jesteście. I jak mamy z wami postępować?
          • asiunia311 Re: Panowie! 27.07.06, 19:26
            A czemu zakładasz, że wszyscy mężczyźni są bezsensowni??? To tak, jakby
            założyć, że wszystkie kobiety są sensowne....
            • zeberdee24 Re: Panowie! 27.07.06, 19:47
              No niektóre są całkiem sensowne jak się porządnie opalą i zarzucą "mejk-ap":))
              • asiunia311 Re: Panowie! 27.07.06, 19:49
                No właśnie, NIEKTÓRE, a nie WSZYSTKIE;-)) Taka mała gra słów;-)))
                • zeberdee24 Re: Panowie! 27.07.06, 19:59
                  Ale to w sumie bez sensu - no bo popatrz: niektóre kobiety są sensowne, więc
                  pewnie niektórzy faceci są sensowni, skoro tak to są małe statystycznie szanse
                  że się sensowni ludzie spotkają i będą mieli dzieci, co prowadzi do dylematu -
                  no bo jak gen bezsensowności jest dominujący to kiedyś wszyscy będą bezsensowni,
                  a gdyby dominował gen sensowności to już dawno wszyscy byliby sensowni i
                  wszystko miałoby sens, a tak to kicha i nie wiadomo jak to jest...
                  • asiunia311 Re: Panowie! 27.07.06, 20:27
                    Tak to jest BEZ SENSU poukładane, niestety... Sensowny spotyka bezsensowną
                    ( w oczach całego świata, ale nie jego ), sensowna marzy o bezsensownym ( bo
                    i takie też są ), a nad tym wszystkim unosi się fatum dominującego genu
                    bezsensowności;-))) Pozostaje mieć nadzieję, że jednak okaże się on recesywny...
    • asiunia311 Re: Panowie! 27.07.06, 19:08
      Nie martw się, jak wątek będzie za bardzo "rozpustny", to i tak szanowny Admin
      weźmie sprawy w swoje ręce;-))) Grunt to kontrola!!;-)))

• typowy_kark Re: Panowie! 27.07.06, 19:44
      eee tam, szkoda wogole rozwazac to w kategoriach zdychania. kolejne miejsce w necie. jak nie to - to inne, rozrywki mozna szukac wszedzie.

a prawda jest taka, ze jakby kobiety tu nic nie pisaly to dawno by tu wialo pustkami, a cichy glosik zawodzilby "memento mori". taka natura kobiet - lubia pogadac - i to zawsze, a faceci to raczej z rzadka i polslowkami.

dobry przyklad :
      bibainfo.pl/pub/194.150.99.130/2006/06/23/010617/6422/roar62.gif
    • swawolny.diabel Re: Panowie! 27.07.06, 20:17
      w czasach gdy ty na muchy mówiłes bepty wystosowałem na ytym forum apel do
      gupich bab by dały sobie spokój z durnymi pytaniami. apel nie poskutkował , a
      wątk został usunięty z archiwum.
    • buraque Re: Panowie! 27.07.06, 20:42
      voker napisał:

> proponuje nie odpowiadac na nie i ignorowac je, to moze sobie pojda i nie
      beda
      > nam truly dupy :-)

dodatkowo klikajmy w czerwony kosz, może opiekun forum się obudzi
    • nata82 Re: Panowie! Zobaczycie jak będziecie stękać jak 27.07.06, 22:12
      Wam kobiety z forum uciekną :)))
      Prawda jest taka, że tak jak my nie potrafimy życ bez Was , tak i Wy bez nas
      sobie życia nie wyobrażacie.
      • zeberdee24 Re: Panowie! Zobaczycie jak będziecie stękać jak 27.07.06, 22:18
        Ale my nie chcemy kobiet stąd wyganiać, tylko zafrasowaliśmy się brakiem dobrych
        wątków.
        • nata82 Re: Panowie! Zobaczycie jak będziecie stękać jak 27.07.06, 22:21
          co za problem - zakładajcie swoje(ciekawe, interesujące, mądre, intrygujące... -
          ja chętnie poczytam takowe). A, że pewnie Wam się nie chce - to juz inna sprawa :)
          • nata82 Re: Panowie! Zobaczycie jak będziecie stękać jak 27.07.06, 22:23
            w pierwszym poście było napisane "to moze sobie pojda i nie beda nam truly dupy
            :-)" - a co to jest? Zobaczycie, że kiedyś się zbuntujemy ;P
            • poprioniony Re: Panowie! Zobaczycie jak będziecie stękać jak 27.07.06, 22:30
              > Zobaczycie, że kiedyś się zbuntujemy ;P

Wiec zrob to i wypie..j z forum.
              • nata82 Re: Panowie! Zobaczycie jak będziecie stękać jak 27.07.06, 22:31
                żebyś miał satysfakcję - NIGDY :)
          • zeberdee24 Re: Panowie! Zobaczycie jak będziecie stękać jak 27.07.06, 22:26
            Ja myślę że raczej nie bardzo jest o czym rozmawiać na forum pt. mężczyzna, no
            bo o czym tu gadać ? Od piłki jest forum sport, od piwa forum kuchnia, od kompów
            komputery, od samochodów auto-moto, od polityki jest kilka forów, i w ogóle -
            przecież nie będziemy tu o maszynkach do golenia, modzie męskiej i o tym że nam
            baba szpary nie popuszcza nawijać. Jedyne zastosowanie tego forum to jak dla
            mnie robienie off-topiców o niczym z jakiegoś losowo wybranego wątku:)
    • ania.downar Re: Panowie! 27.07.06, 23:55
      voker napisał:

> W zwiazku z tym, ze mamy zalew bezsensownych pytan od bab, tak jak ladnie
      zosta
      > lo to tutaj opisane:
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=45913131&a=45923529
      > proponuje nie odpowiadac na nie i ignorowac je, to moze sobie pojda i nie
      beda
      > nam truly dupy :-)

Jest mi, voker, szczerze mowiac troche przykro. Bo zakladajac watek mialam
      raczej inne podejscie. W sensie solidarnosci z Wami. Pascal jest po prostu
      obiektywnie rzecz biorac zbyt surowy.
      Nie bede strzelac focha, ale jesli uwazacie, ze najbardziej na tym forum
      przeszkadzaja Wam kobiety to sobie wroce do biernych odwiedzin. Tylko co to,
      kurcze, zmieni to nie bardzo wiem. Trzymajcie sie dzielnie.
      • jaremax Re: Panowie! 28.07.06, 00:05
        Mimo rozlicznych wad lubię,kocham TE HALABARDY :-))).
      • forumowicz_pospolity Re: Panowie! 28.07.06, 00:15
        ania.downar napisała:

> voker napisał:
        >
        > > W zwiazku z tym, ze mamy zalew bezsensownych pytan od bab, tak jak ladnie
        >
        > zosta
        > > lo to tutaj opisane:
        > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=45913131&a=45923529
        > > proponuje nie odpowiadac na nie i ignorowac je, to moze sobie pojda i nie
        >
        > beda
        > > nam truly dupy :-)
        >
        > Jest mi, voker, szczerze mowiac troche przykro. Bo zakladajac watek mialam
        > raczej inne podejscie. W sensie solidarnosci z Wami. Pascal jest po prostu
        > obiektywnie rzecz biorac zbyt surowy.

obiektywnie rzecz biorąc to ta ocena admina jest zbyt łagodna
        rozumiem jakieś wulgarne wątki wystrzeliwać w kosmos
        ale niedawno pofrunął wątek w którym było słowo seks w tytule
        a w treści nic z tym związanego
        no i ten wąteczek bogu ducha winny też poleciał w przestrzeń

mam wrażenie że za sterami siedzi jakiś 16-letni ministrant
        i tnie nadgorliwie

co się dziwić ze tu pustki, ludzie wolą na prywatnych siedzieć
        i się sami kontrolować:)

> Nie bede strzelac focha, ale jesli uwazacie, ze najbardziej na tym forum
        > przeszkadzaja Wam kobiety to sobie wroce do biernych odwiedzin. Tylko co to,
        > kurcze, zmieni to nie bardzo wiem. Trzymajcie sie dzielnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka