Gość: mlody IP: uroczysko:* / 10.140.82.* 20.02.03, 18:53 chyba mam :( jak sie to leczy? zalamany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarp49 Re: stulejka 20.02.03, 18:57 Gość portalu: mlody napisał(a): > chyba mam :( jak sie to leczy? > > zalamany Kolega na kilku forach rownoczesnie :) Warto nim zada sie pytanie poszukac w archiwum - bylo juz kilka watkow na ten temat. A na szybkiego po wpisaniu w google (Twoj przyjaciel na zawsze :)) wyskoczylo mi min www.stulejka.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vacek Re: stulejka IP: *.wspiz.edu.pl 20.02.03, 19:24 Do wrzątku, albo chociaż do bardzo gorącej wody włóż swego żołądzia i rączką ciągnij skórkę tak długo aż uwolnisz (tego żołądzia) z okowów napletka. U mnie to zadziałało! Jeśli to nie zda jednak egzaminu czeka Cię "skalpelkowanie" u lekarza, który natnie Ci skórkę i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: stulejka 20.02.03, 19:37 A urósł ci już członek? Jak dopiero rośnie, to poczekaj, najpewniej samo minie. Chyba że Ci śpieszno do kutaszenia, hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: stulejka IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 01:55 Chirurgicznie przewaznie. Albo dokonuje sie naciecia napletka, albo w najgorszym wypadku obrzezania. Czasami napletek ulega mechanicznemu rozciagnieciu, co niweluje stulejke - w przypadku czestej i intensywnej masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gooself Re: stulejka 02.03.03, 01:59 Też to kiedyś miałem, byłem załamany, aż tu nagle pewnego pięknego dnia waląc konia po raz tysięczny okazało się że wszystko ze mną w porządku! Byłem w zszokowany. Odpowiedz Link Zgłoś