Dodaj do ulubionych

geje / milosc?

IP: *.tnt14.stk3.swe.da.uu.net 09.03.03, 02:56
Ogolnie jest za uznane, ze homoseksualisci zmieniaja b. szybko i czesto partnerow. O wiele czesciej
niz hetero. Ze ich poszukiwania sa potrzebami czysto sexualnymi, ze nie ma tam uczucia. Czy
homosexualny mezczyzna odczuwa takie samo uczucie milosci jak heterosex. Czy tez teskni, czeka na
telefon, jest zazdrosny, niepewny, po prostu zakochany? Dlaczego tak szybko zmieniaja partnerow?
Jakie jest ich stosunek do matek i siostr? czy ich kochaja? czy widza w nich tylko nieciekawe kobiety a
czesto moze nawet im to przeszkadza ze sa kobietami, gdyz nie umieja ich kochac? Czy ktos moglby
mi na to odpowiedziec? Mam w bliskim kregu znajomego homoseksualiste i chcialabym miec jakies
o nim wyobrazenie. Nigdy wczesniej nie mialam do czynienia z gejami. Nie mam wogole o nich
zadnego zdania ani wyobrazenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: !!! Re: geje / milosc? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 14:53
      TAK! geje to kosmici , chcą się tylko stukać i wszystkich nienawidzą ... głupia
      kobieto - wyobrażenia kretynki!
    • sloggi Re: geje / milosc? 09.03.03, 19:45
      Pamiętaj, że nie ma żadnej reguły z tą zmianą partnerów.
      Wolny, heteroseksualny mężczyzna ma porównywalną liczbę partnerek co gej
      pozostający poza stałym związkiem.
    • Gość: homero Re: geje / milosc? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 22:33
      nie wiem jak odczuwają miłość heteroseksualni mężczyźni bo jestem gejem ale
      miłość to miłość jest pewnie tak samo słodka gdy rozkwita i tak samo boli gdy
      gaśnie lub jest odrzucana , czasem pewnie tak samo zamienia się w nienawiść.
      co do zmian partnerów gdy człowiek jest samotny - a nie tylko my tacy jestesmy
      po prostu szuka i tyle choć to szukanie czasem boli i już.
      jeden z moich hetero znajomych ma narzeczoną , kochankę i od czasu do czasu
      jeździ jeszcze do Białegostoku bo podobno tam łatwo - więc nie wiem kto
      częściej zmienia partnerów , my geje , czy nasi znajomi hetero - gdyby ich nie
      krepowały konwenanse to pewnie robiliby to jeszcze częściej niż teraz.
      uczucie jest uczuciem nie ważne czy mój partner ma czy nie ma penisa - miłość
      jest jedna niezaleznie od płci.

• anahella Re: geje / milosc? 10.03.03, 02:09
      Gość portalu: weronika napisał(a):

> Ogolnie jest za uznane, ze homoseksualisci zmieniaja b. szybko i czesto
      partne
      > row.

Czego nie mozna powiedziec o heteroseksualnych mezczyznach i kobietach.
      Wystarczy pojsc do pierwszego lepszego klubu - tam ludzie sie schodza tylko i
      wylacznie w celu patrzenia sobie w oczy i zlowienia meza/zony, z ktorymi zycie
      seksualne rozpoczyna sie dopiero po slubie:> (dla niedoinofmowanych - emotiokon
      na koncu zdania oznacza usmiech szyderczy)

Wyrazenie "ogolnie jest za uznane" to tylko powtarzanie plotek. Tak samo jak
      ogolnie jest uznane ze blondynki sa glupie, rude wredne, a Zydowki maja w
      poprzek. Na szczescie nie czuje sie byc ogolem.
      z powazaniem, choc mocno niepowazna i calkowicie heteroseksualna
      Anahella
    • ka2 Re: geje / milosc? 10.03.03, 13:15
      wbrew pazurom i wnioskom nasuwającym się po lekturze ( większości )tego forum ,
      nie kazdy gej jest mizoginem
    • Gość: krakgej Re: geje / milosc? IP: 213.134.139.* 10.03.03, 17:24
      kurcze co za głupie pytania zadajecie!!!!!!jak długo jeszcze ludzie nie będą
      rozumiec że uczucia i wszystkie inne zwiazane z egzystencja sprawy nie róznia
      się tak de facto niczym istotnym.róznica co najwyżej jest tylko w szczegółach i
      w tym iż pragniemy zamiast kobiet innych meżczyzn.a opinie o tym iż geje
      częściej zmieniają partnerów jest wyssana z palca.myślę że jakby statystycznie
      to szystko wyliczyć to róznic w sprawach uczuciowych praktycznie nie ma a jesli
      są to znów niewielkie.bo przecież nikt mi nie powie że ludzie heteroseksualni
      nie spotykają sie na dyskotekach nie raz tylko po to by spedzic z soba noc i
      zapomnieć.knajp i dyskotek gejowskich jest dużo mniej dlatego może wydaje sie
      wszystkim że jest inaczej....pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka