johanita 02.11.06, 16:03 wlasnie WASZ ideal kobiecej urody to??? blondynka brunetka dlugie krotkie wlosy.......szczupła ??? oj jzu jestem ciekawa tej listy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpower86 Re: Wasz ideał kobiety..? 02.11.06, 16:16 Musi miec w sobie to coś.. Wnetrze to podstawa;) a wyglad?? no cóż..nie ma ideałów wiec i takich nikt nie szuka. Duze niebieskie oczy :] Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
seiw83 Re: Wasz ideał kobiety..? 02.11.06, 19:11 heeh to cos kurde to jest wielka tajemnica nasze jmatki natury juz ci podpowiadam. tak naprawde to cos to jest nasze przeznaczenie gatunku podswiadomie wybierasz partnerki partnera o mozliwie najszerszym wahlarzu genow - zapewni to przetrwanie twoim potomkom pozatym beda one silniejsze i bardziej atrakcyjne dla innych samic samcow i beda mialy to cos (tak w maksymalnym skrocie) po takim czyms uswiadomilem sobie pewne rzeczy. tak ze dla mnie jako ciemnego blondyna z szarymi oczetasmi krecace sa wszytkie panienki co maja czarne wlosy i brazowe oczy. reszta to tylko ulamkowe fakty pomiedzy ktorymi mozna wybierac jak w spozywczaku kazdy je co lubi. wydaje mi sie ze taka jest generalnie zasad po przeczytaniu tony smieci o psycholgi przewertowaniu troche watkow z tad i innad itp. a dla mnie idealem kobiety jest to jak na dyskotece po 2 spojrzeniach i bez slowa hiulam sobie z nia po parkiecie zapatrzony jak w obrazek. a pozniej to juz standard. bo po co mam sie meczyc z jakas niesmiala co ja trzeba rozgrzewac itp. narazie starczy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wasz ideał kobiety..? 02.11.06, 19:18 taka ktora potrafi korzystac z wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
indyck Re: Wasz ideał kobiety..? 02.11.06, 20:05 duża babka, szeroka w ramionach, umięśniona sportsmenka taki typ babo-chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: Wasz ideał kobiety..? 02.11.06, 22:06 a ja powiem, że mająca proste plecy. Najfajniej jakby za młodości rodzice przymuszali ją do gry na pianinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wasz ideał kobiety..? 02.11.06, 22:10 to ja;] ale ja nie musialam ich cwiczyc..mam tak juz uwarunkowane ze sa proste jak cholera;] nawet smieli sie ze mnie w dziecinstwie ze chodze jakbym zapomniala wyjac wieszak z ubrania albo tez slyszalam ze zadzieram nosa debilizm kompeltny..jak ktos nie ma takiej ulomnosci jak wiekszosc to trzeba sie z tego smiac Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: Wasz ideał kobiety..? 03.11.06, 09:07 No świetnie będizemy flirtować przez literki? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Wasz ideał kobiety..? 03.11.06, 13:08 no proste;] oprocz prostych plecow mam tez piekne prosciutkie zeby jesli Cie to interesuje;] Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: Wasz ideał kobiety..? 03.11.06, 13:35 więc na zasadzie takich skojarzeń działa Twój umysł. Chwilę mi zajęło, aby dojść co ma piernik do wiatraka. Bardziej mnie interesuje czy na nartach jeździsz Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Wasz ideał kobiety..? 03.11.06, 13:42 zdrowa jak rzepa glupia jak but z optymistycznym nastawieniem najmniej klopotu z takimi pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Wasz ideał kobiety..? 03.11.06, 14:19 a jakim pozytku myslisz z pasozytow najbardziej pozyteczny jest soliter mozesz jesc do woli i trzymac figure pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sand80 Re: Wasz ideał kobiety..? 03.11.06, 14:26 myślę o pożytku intelektualnym - taki motywujący czynnik Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Wasz ideał kobiety..? 03.11.06, 15:38 no dobra przekonalas mnie ale intelektualistka nie dluzej jak 3h w tygodniu jak masz rodzine dzieci dom w budowie tylko na tyle cie stac reszte wypelnia solidny zakres obowiazkow i nie mozna sobie pozwolic na glupie dyskusje trzeba dzialac w miare mozliwosci wyreczac partnera wtedy moze znajdzie sie wiecej czasu :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś