mrowka221 16.06.07, 20:34 Czy związalibyście się z kobietą, która ma dziecko z innego związku? Co wogóle o tym myślicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakarakamuchen Re: Czy? 16.06.07, 20:40 nie. hm chyba nawet bezcietna mnie nie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Czy? 16.06.07, 23:21 mrowka221 napisała: > Czy związalibyście się z kobietą, która ma dziecko z innego związku? Nie, nie zwiazalbym sie trwale. Co > wogóle o tym myślicie? Krotkotrwaly zwiazek - bez ryzyka: tak > > Pozdrawiam Wszystkiego dobrego. ----------- by gone days...... Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: Czy? 16.06.07, 23:29 Bez ryzyka? W tym przypadku głównie krótki Związek łączy się z ryzykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: Czy? 16.06.07, 23:27 Z jednym dzieckiem moglbym "zaryzykować" , tak. [bez mozliwości adopcji dziecka] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: Czy? 17.06.07, 22:15 dziadek53 napisał: > Z jednym dzieckiem moglbym "zaryzykować" , tak. [bez mozliwości adopcji dziecka > ] Ja dzieci nie mam, ale mnie możesz adoptować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.anna22 Re: Czy? 17.06.07, 21:10 Znam mezczyzne, ktory zaklinal sie,ze nigdy -przenigdy nie zwiaze sie z kobieta, ktora ma dziecko...2 tygodnie temu pobrali sie i spodziewaja sie dziecka (razem 2). Teorie nie zwsze sie sprawdzaja w zyciu.... mrowka221 napisała: > Czy związalibyście się z kobietą, która ma dziecko z innego związku? Co > wogóle o tym myślicie? > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
komandik Re: Czy? 17.06.07, 21:54 Ja osobiście mógłbym, bo niby w czym to mialoby mi przeszkadzać. Jest kwestia tylko zaakceptowania tego faktu i znalezienia wspolnego języka. Zasanawiam się z żoną nad adopcją. To po części podobna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
literka102 Re: Czy? 17.06.07, 22:57 Ja bardzo przepraszam, ale zdecydowanie muszę odmówić związywania się z kobietą - dziecko ewentualnie może być(o ile nie jest seksowną szesnastolatką;0)) Odpowiedz Link Zgłoś