Gość: prusak75 IP: 193.227.131.* 06.10.06, 08:18 W Olsztynie od projektu do realizacji to jak stąd do Kanzas:) ale mam nadziej ze to wypali, bo to na prawde fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sonar Artystyczna wizja koszar IP: *.gdynia.mm.pl 06.10.06, 09:16 Mieszkałem na Gietkowskiej w dzieciństwie. Dawne to czasy, ale pozostało we mnie poczucie niezwykłości tego miejsca... Jeśli idea artystycznego centrum ma szanse realizacji, całym sercem ją popieram. Być może będzie to przykładowe rozwiązanie dla innych kompleksów koszarowych w województwie. Do roboty zatem panowie urzędnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruczek Re: Artystyczna wizja koszar IP: 212.244.111.* 06.10.06, 11:00 jak sie ciesze ze znowu nikt nie pomyslal o sztuce filmwej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztyniak Re: Artystyczna wizja koszar IP: *.ols.vectranet.pl 06.10.06, 18:24 Nóż się w kieszeni otwiera jak czytam o "koszarach artylerii konnej" przy ul Gietkowskiej i Dąbrowskiego. Dziennikarze nie muszą znać historii, ale powinni choć trochę poczytać nim walną jakieś głupstwo! Koszary "artylerii konnej" znajdowały się na drugim brzegu Łyny przy ulicy Artyleryjskiej, przy Gietkowskiej były koszary dragonów ("subtelna" różnica) Odpowiedz Link Zgłoś