wiarusik 10.07.07, 02:15 ...dziewczyna dla 23 letniego chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekielnica1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 06:52 baaardzo wymagająca. To już prawie dorosły. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 07:35 Takie sprawy to się czuje kolego; jak tego nie masz- poczekaj pod 30- tkę <j.w.>> :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 07:44 23_letni chłopak? Nic dziwnego, że mamy i 35_letnich chłopaków. A przypominam. 18 lat pełnoletniość i wszystko co się z tym wiąże. 19 lat służba wojskowa. 23 lata, bierne prawo wyborcze do Sejmu i Senatu. 23 lata, to dojrzały mężczyzna a nie chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 08:32 wiarusik napisał: > ...dziewczyna dla 23 letniego chłopaka? Dla takiego??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=65651562 ...ŻADNA;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 08:38 Niestety, ale takich okazów jest sporo.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 08:45 grzech_o_1 napisał: > Niestety, ale takich okazów jest sporo.:))) No i jeszcze mu pewnie majtki w kostkę do szulfady mama składa... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 08:50 Znam takiego, pod trzydziestkę. Oczywiscie majtki i skarpetki przygotowane, a jak wreszcie wstanie to mu mama wodę do wanny nalewa. A wstaje około jedenastej. I niech któraś zrobi wpadkę i wyjdzie za takiego za mąż. Drugi. Taki fajtłapa życiowy, że wreszcie matka znalazła mu kandydatkę na żonę i ożeniła. Dwoje dzieci i oczywiście już kilka lat są po rozwodzie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 08:59 Widzisz Grzech.. tylko, że to nie do końca Jego wina.. klasyczny przykład 'głupiej', bo bezwarunkowej (jak to się ładnie nazywa) miłości matczynej - tak bardzo kochała swojego Syna, że.. zrobiła z Niego kalekę życiowego, którego trzeba obsługiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:04 gipsygirl napisała: > Widzisz Grzech.. tylko, że to nie do końca Jego wina.. klasyczny > przykład 'głupiej', bo bezwarunkowej (jak to się ładnie nazywa) miłości > matczynej - tak bardzo kochała swojego Syna, że.. zrobiła z Niego kalekę > życiowego, którego trzeba obsługiwać. No ok ale dlaczego druga osoba (bo to nie tylko o facetów chodzi i kobiety takie dysfunkcyjne życiowo się zdarzają) ma się poświęcać w związku o takim charakterze bo nic sie nie zmieni. Ja tam nie zdecydwałabym się na takiego "księcia";P Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:10 A Kto powiedział, że ma?? Jak sama słusznie na koniec dodałaś.. >Ja tam nie zdecydwałabym się na takiego > "księcia";P Życie jest tak elastyczne, że i.. żyć pozwala się nauczyć nawet.. wieczorowym, spóźnionym Studentom.. o ile Ktoś nie przejmie pałeczki w wyręczaniu Ich:):) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:09 Masz rację. To w wielkiej mierze kwestia wychowania. Podam Ci przykład z zamierzchłej przeszłości jak chodziłem do podstawówki. Pal licho jeszcze pierwsza czy druga klasa. Ale i czwarta i piąta i szósta, koledze na dużą przerwę babcia przynosiła w kubku kogel mogel, kakao w termosiku, jakieś bułeczki. Jakby tak dużemu chłopcu nie można było wsadzić rano do tornistra rano kanapek i ewentualnie jakiegoś jabłka. Co z niego wyrosło, nie wiem. Bo go od podstawówki nie widziałem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:12 Tiaaa.. ale Żona zapewne "Mamusi" jest wdzięczna po grób.. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_mozg_magdy Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 08:52 grzech_o_1 napisał: > Niestety, ale takich okazów jest sporo.:))) Zauważyłam że często piszesz w 'taki' sposób ( niemiły) o ..młodzieży... Dlaczego ..? Nie wszyscy są zepsuci i wulgarni....wiekszosć to wspaniali Ludzie .. Gdyby tak było, już dawno nie moglibyśmy spokojnie wyjść na ulicę Młodzież jst taka jacy są i Rodzice ...o wysokiej kulturze osobistej i ...o braku kultury... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 08:59 Witanko Madzia. Masz rację. Ale Izabell pokazała jakiś tam margines, mniejszość która jednak istnieje.:))) Co słychać w gnieździe? Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:00 Grzech.. zdecyduj się, czy "mniejszość", czy jest "wielu takich":):):) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:02 gipsygirl napisała: > Grzech.. zdecyduj się, czy "mniejszość", czy jest "wielu takich":):):) Jest wielu takich w mniejszości;P Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:03 Albo mniejszość urosła w siłę:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_mozg_magdy Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:03 grzech_o_1 napisał: > > > Co słychać w gnieździe? Nie rozumiem Twojego pytania..( po raz drugi) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_mozg_magdy Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:05 Chyba już wiem ....GOLEBIE ... Jeszcze nie ma ..potomstwa....))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 13:16 Ale Ty Iza nie myśl,że jestem bezwzględny syneczek mamusi,któremu ciepłe kakauko itd.;) Z matką to mam w większości konflikty o różnym stopniu intensywności,łącznie z tym że musiałem nawet wynieść się z domu(chociaż na krótko),czy nie odzywać się przez ponad pół roku;) Na razie jest spokój;) A poza tym każda "ofiara" potrzebuje drugiej "ofermy":) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 13:19 wiarusik napisał: > Ale Ty Iza nie myśl,że jestem bezwzględny syneczek mamusi,któremu ciepłe > kakauko itd.;) Bezwzględny może nie ale pewnie ukochany, milutki, cieplutki etc.;PPP > Z matką to mam w większości konflikty o różnym stopniu intensywności,łącznie z > tym że musiałem nawet wynieść się z domu(chociaż na krótko) Zatęskniłeś za kakaukiem?;P > czy nie odzywać się przez ponad pół roku;) ...przy stole w czasie jedzenia? > A poza tym każda "ofiara" potrzebuje drugiej "ofermy":) Taaaaaaaaa i razem bez większych oporów pójdą na dno;P Sorki wredna dzisiaj jestem i złośliwa bardziej niż zwykle i zła i...idem po czekolade...:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 13:39 Wredna i upierdliwa;) Obiadków nie było przez ponad pół roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 13:48 wiarusik napisał: > Wredna i upierdliwa;) Cała ja... > Obiadków nie było przez ponad pół roku:) No tak...mama nie zrobiła to nie jadłeś obiedków pół roku...;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 13:56 Zostały mi tylko kanapeczki własnej robótki;) Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 08:51 Pytanie chyba powinno brzmieć, jakiej Dziewczyny pragnie 23letni Chłopak.. ten KONKRETNY Chłopak?:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:04 Podejrzewam, że taki chłopak jak przedstawiony w linku Izabell nie pragnie żadnej. Bo chyba swych pragnień co do dziewczyny nie potrafi nawet sformułować.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gipsygirl Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:13 Jeśli się nie precyzuje snów, pozostaje.. śnić:):) Powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Jaka powinna być... 10.07.07, 09:15 Udziele Ci porady (bo opis linka idealnie pasuje do nas obu). Maciora musi miec wielke wymiona - to wiadomo. I wielka dupe - to tez wiadomo - fajnie sie taka dyma. Ale latwiej tez pozniej taka kopnac w dupe, wysuszonego szczypiora trudniej trafic! Odpowiedz Link Zgłoś