problemproblem1 23.07.07, 19:32 hej panowie i panie bo was tu pewnie wiecej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
problemproblem1 Re: stara bajka ;) 23.07.07, 19:36 fuck ;) glupia przegladarka ;) zdazylem sie tylko przywitac ;) wiec pytanie mam teraz mialem ja ci taka oto historie z jedna pania ze ona mnie kochala ja ja ale sie pokopalo i mnie pozniej nie chciala, wiec po polrocznych staraniach sobie odpuscilem. W planie mialme zerwanie znajomosci zeby bylo latwiej dla 1 i 2 strony bo ona tam kogos ma, no ale ona przez te pol roku kilka razy sie ze mna spotkala, impreza itp. Nie zachowywala sie jak zajeta dziewczyna ale wiem ze jest zajeta. Wiec wymyslilem ze w ogole nie bede sie odzywal to bedzie jeszcze latwiej, no i powiedzmy ze bylo gdy ni z gruszki ni z pietruszki mi wypalila na gg ze "bo cie kocham, idioto". No i szlag trafil caly polroczny wysyilek zeby zapomniec ;). Teraz sie czuje jak bym stracil conajmniej kogos z rodziny... a ty tylko dziewczyna - to normlane czy mi sie juz zupelnie pokopalo pod czaszka ? zaczynam sie o siebie martwic :) to ze pisze takiego posta to tez dobrze o mnie nie swiadczy :| pozdrawiam i napiszcie jak by tu nie pic i sobie wybic z glowy w sumie po roku !!! szlag mnie juz trafia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: stara bajka ;) 23.07.07, 20:05 Podaj chociaż tytuł bajki, może coś poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
problemproblem1 Re: stara bajka ;) 23.07.07, 20:15 hm tytul no wiesz cos w stylu oklepanej bajki "nieszczesliwa milosc", "tesknie, ale nie zadzownie bo ma innego" itp itd ;-) Pisze tu zeby rozladowac napiecie coby nie zadzownic do niej i nie czuc sie po tym telefonie jak kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: stara bajka ;) 23.07.07, 20:38 > wypalila na gg ze "bo cie kocham, idioto" Ochlon, okienka jej sie pomylily. Odpowiedz Link Zgłoś
problemproblem1 Re: stara bajka ;) 23.07.07, 21:52 ;)) nie, musialo by sie jej pomylic w innym jezyku ;) zreszta to byla cala rozmowa, ogolnie dziwnie :| Odpowiedz Link Zgłoś
problemproblem1 Re: stara bajka ;) 23.07.07, 21:54 ale w sumie koncepcja dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: stara bajka ;) 23.07.07, 22:15 bo one tajemnicą są! nieodgadnioną :) smok ps. mysleniem to jeszcze nikt baby nie rozgryzl, wiec albo wylacz mozg i zalacz serce, albo se daj spokoj i napij sie piwa :) osobiscie polecam to drugie rozwiazanie - mniej stresujace, bardziej relaksujace. Odpowiedz Link Zgłoś
problemproblem1 Re: stara bajka ;) 23.07.07, 22:25 No stary :) co ty mi radzisz jakie serce ;) serce to ja mam od pompowania krwi :)) ja tu kombinuje jak je wlasnie wykalibrowac tak zeby w 100% pompowalao tylko krew ;) Pozatym mialem uruchomione przez rok ;-) starczy. Spokoj bym juz *urwa chcial miec ;-) pic juz nie bede bo bezsensu sie rozpijac przez babe, a juz przez nia sobie spaskudzilem gin bo tyle go wypialem :) A z tym nieodgadnionym... w *uja nas robia i tyle ;-) tak jak my je zreszta. Tylko my zeby cos zadupczyc a one w to zawsze wmieszaja jakies uczucia, tego nie kumam ;) Odpowiedz Link Zgłoś