effa4 24.07.07, 07:51 interesuje mnie instrukcja obslugi swiatel w citroenie c3. z gory dziekuje. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok_sielski Re: citroen c3 24.07.07, 08:22 > interesuje mnie instrukcja obslugi swiatel w citroenie c3 Instrukcji nie mam, ale domyslam sie, ze jest jak w innych autach. taka wajcha: wylacz, swiatla mijania, swiatla drogowe > z gory dziekuje. alez nie ma za co :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek53 Re: citroen c3 24.07.07, 08:28 to w cytrynach nie ma swiatel postojowycn? cholera, co te zabojady za szmelc robia? Dobrze mowi przyslowie, :"Nigdy nie kupuj samochodow na F i francuskich"! Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: citroen c3 24.07.07, 08:30 > to w cytrynach nie ma swiatel postojowycn? Nie wiem, nie mam citroena :) Ale faktycznie w swojej instrukcji zapomnialem o nich napisac, dziekuje za zwrocenie uwagi :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
jme2 Re: citroen c3 24.07.07, 08:36 Zapomnij o instrukcji. Wymiana żarówki w przednim reflektorze to horror - panowie z serwisu mają juz opanowane wszystkie myki - cozdjąć, gdzie złapać, gdzie wyciągnąć itd. Generalnie jest tak, że jak kupił się Citroena, to samemu w nim niewiele się zrobi. Patetnt firmy - czuj się związany z nami nawet poprzez najmniejsza d.... perelkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: citroen c3 24.07.07, 10:02 C3 to auto dla kobiety albo geja. Francuzy to auta najwyzej na dwa lata (podobnie jak fiaty) a potem trzeba blisko zaprzyjaznic sie z warsztatem samochodowym... Nie ma jak to japonczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
effa4 Re: citroen c3 24.07.07, 10:24 to chyba nie zwiazku z zadanym przeze mnie pytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś