Dodaj do ulubionych

310 znaczy gruchot

04.03.03, 20:03
Przejechałem sie linia 310 i jestem wielce niezadowolony z powodu taboru
jaki obsługuje tą linie.Sami zapewne wiecie oco chodzi.Silnik tak warczy, ze
nie usłyszalem opini pasazerow na temat nowej lini. Na dodatek ikarusy o
numerach bocznych Axxx zaczely sie pojawiac na lini 171.Zal mi 149 i R-6
ktora obsługiwała go jeszcze kilak dni temu.
Obserwuj wątek
    • lukasz2891 Re: 310 znaczy gruchot 10.03.03, 17:11
      Żeby była linia, muszą być pieniądze. Żeby były pieniądze, musi być taniej.
      Żeby było taniej, 310 obsługuje PKS Grodzisk ze swoimi pojazdami. Dopóki nie
      zarobi, nie kupi nowszych. A że 310 nagle zaczyna jeździć co 30 minut, 4
      autobusy Grodzisku przebierają się we wtyczki na 171. Jak się nie podoba -
      mozna poczekać na rozkładowy. Poza tym na 171 autobusy Axxx zaczęły jeździć już
      dawno (d.Rapid, teraz Connex).
      • tony16 Re: 310 znaczy gruchot 10.03.03, 19:28
        lukasz2891 napisał:

> Żeby była linia, muszą być pieniądze. Żeby były pieniądze, musi być taniej.
        > Żeby było taniej, 310 obsługuje PKS Grodzisk ze swoimi pojazdami. Dopóki nie
        > zarobi, nie kupi nowszych. A że 310 nagle zaczyna jeździć co 30 minut, 4
        > autobusy Grodzisku przebierają się we wtyczki na 171. Jak się nie podoba -
        > mozna poczekać na rozkładowy. Poza tym na 171 autobusy Axxx zaczęły jeździć
        już
        >
        > dawno (d.Rapid, teraz Connex).

No i co z tego ze connex obsługuje 171.A przepraszam ty jestes zwolennikiem
        Grodzia wiec dla ciebie lepiej jest jezdzic starymi głosnymi ikarusami a nie
        solarisami.A jezeli chodzi o grodzia na 310 to poprostu zdenerwowalo mnie to
        ze nie obsługuje tej lini R-6 tylko zapuszcza sie na 110 i 712. A wtyczkami na
        171 to wysyla je takze connex i oczywiscie zawsze czekam na Solarisa bo kto
        lubi grodziski tabor???
        • Gość: LukaszK Re: 310 znaczy gruchot IP: *.5.waw.pl 10.03.03, 22:14
          tony16 napisał:
          > No i co z tego ze connex obsługuje 171.A przepraszam ty jestes zwolennikiem
          > Grodzia wiec dla ciebie lepiej jest jezdzic starymi głosnymi ikarusami a nie
          > solarisami.A jezeli chodzi o grodzia na 310 to poprostu zdenerwowalo mnie to
          > ze nie obsługuje tej lini R-6 tylko zapuszcza sie na 110 i 712. A wtyczkami
          na
          > 171 to wysyla je takze connex i oczywiscie zawsze czekam na Solarisa bo kto
          > lubi grodziski tabor???

Tak, wysyla tez connez i czekaj :)
          Grodzisk jest tanszy od R-6,
          poza tym na tej linii zaden kraniec
          nie jest ekspediowany i to jest glowny powod.
          I nie ma sie co denerwowac.
          Solarisy connexu tez nie są rewelacyjne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka