mysterious 04.07.03, 04:00 i wybaczyl chociaz mam lekkkie wyrzuty bo stracil przyjaciela przeze mnie ale zawsze to lepsze niz ja bym miala stracic jego.Wiecie co ;okropna jest człoweika natura ze w chwili zagrożenia odzywa sie instynkt przetrwania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: melkor Re: przyznalam sie IP: siec:* / 192.168.3.* 04.07.03, 17:14 bo ta kurwa sie z nim przeruchała. szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: przyznalam sie IP: 62.233.167.* 04.07.03, 17:25 troche kultury wieprzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melkor Re: przyznalam sie IP: siec:* / 192.168.3.* 04.07.03, 17:30 A po co takiej kultura, knurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: przyznalam sie IP: *.uz.zgora.pl 04.07.03, 17:38 Gość portalu: melkor napisał(a): > A po co takiej kultura, knurze. ale sobie uzywacie, nie ma to jak odreagowac stesy w pracy wyzywajac sie nawzajem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melkor Re: przyznalam sie IP: siec:* / 192.168.3.* 04.07.03, 18:59 a wsadź se ją w dupę knurze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: przyznalam sie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 17:54 mysterious napisała: > i wybaczyl chociaz mam lekkkie wyrzuty bo stracil przyjaciela przeze mnie > ale zawsze to lepsze niz ja bym miala stracic jego.Wiecie co ;okropna jest > człoweika natura ze w chwili zagrożenia odzywa sie instynkt przetrwania załuz dziwczyno bloga, bedzie ciekawiej,bo tak kleic watki ze soba Twoje to mnie juz trafia :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
oralhella Re: przyznalam sie 05.07.03, 01:22 mysterious napisała: > i wybaczyl chociaz mam lekkkie wyrzuty bo stracil przyjaciela przeze mnie > ale zawsze to lepsze niz ja bym miala stracic jego.Wiecie co ;okropna jest > człoweika natura ze w chwili zagrożenia odzywa sie instynkt przetrwania Ty kurwo jak moglas?Cipa Cie swedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
small_town_boy Re: przyznalam sie 06.07.03, 00:02 Wiem jak to jest, gdy człowiek ma wyrzuty sumienia...może to zabrzmi strasznie, ale najgorszy jest ten pierwszy raz...potem sumienie jakby mniej dolega...znam to z autopsji...głowa do góry - czas najlepiej leczy rany Odpowiedz Link Zgłoś
kropeska Re: przyznalam sie 06.07.03, 00:04 mysterious napisała: > i wybaczyl chociaz mam lekkkie wyrzuty bo stracil przyjaciela przeze mnie > ale zawsze to lepsze niz ja bym miala stracic jego.Wiecie co ;okropna jest > człoweika natura ze w chwili zagrożenia odzywa sie instynkt przetrwania ale opowiedz co zrobilas konkretnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious Re: przyznalam sie 06.07.03, 00:55 całowalam sie z przyjacielem chlopaka i nawet by wszystko bylo dobrze gdyby nie to ze ja to powtarzam czasami i nie wiem co mna kieruje ;przeciez nie chce go stracic i kocham go ponad wszystko a mimo to z tesknoty ......do jego przyjazdu jeszcze dwa tygodnie ,nie wiem jak je zniose ,ja naprawde nie chce go zdradzic . Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious Re: przyznalam sie 06.07.03, 01:01 wiem ze nie zasługeje na pochwałe i nie zdziwie sie jak mnie tu nawyzywacie ,bo sama siebei potepiam i nienawidze.Kiedys myslalam ze zdrada mnie nie dotyczzy i nie wyobrazałam sobie jak mozna wogóle spojrzec na innego kochając jednego ,nie przypuszczalam ze z teskoty mozna robic takie głupoty.Tyle czasu czekałam na kogos takiego jak on,jestem szczesliwa ,wspolne plany wiec czemu do holery sama niszcze te szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
oralhella Re: przyznalam sie 06.07.03, 04:07 mysterious napisała: > wiem ze nie zasługeje na pochwałe i nie zdziwie sie jak mnie tu > nawyzywacie ,bo sama siebei potepiam i nienawidze.Kiedys myslalam ze zdrada > mnie nie dotyczzy i nie wyobrazałam sobie jak mozna wogóle spojrzec na innego > kochając jednego ,nie przypuszczalam ze z teskoty mozna robic takie > głupoty.Tyle czasu czekałam na kogos takiego jak on,jestem szczesliwa ,wspolne > plany wiec czemu do holery sama niszcze te szczescie Zamiast sie calowac po katach i drapac po cipce wez do reki slownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś