Gość: mirek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 21.05.02, 11:00 czego iksiku się boisz Mario2 czy kogo tam lizusie obszczany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Zaczynam się bać..... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:03 Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fauXPas Re: fukspax vel xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:27 bo powiedział, że mnie zbije :( na marginesie drobiażdżunio: zaczynasz się miotać. wiedziałem, że wytrzymasz z mario, ale teraz widzę, że dopadł Cię potężniejszy wróg tam zaraz ja! nie nie Ty sam się wykańczasz, w wolnych chwilach mogę Cię podobijać, bez urazy :) szczerze żałuję, że okazałeś się skurwysynek i świnka, bo Twoje flaczki i budynie z ciasteczkiem itp. miłe były dla oka (nie moje klimaty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: fukspax vel xp IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:31 kurde...kto byl od budyni i ciasteczek? Kubek chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: fukspax vel xp IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:38 To scenariusz do kryminalnego horroru. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: fukspax vel xp 21.05.02, 11:43 wazny jest happy end:) biegna, zblizaja sie do siebie wolno, wpadaja sobie w ramiona ....:) ty zyjesz?! tak! kocham cie! i tam wiecie sralalala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: fukspax vel xp IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:45 Taaaak, a potem wszystko od początku... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: fukspax vel xp 21.05.02, 11:46 no bo to chyba serial bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fauxpas Re: fukspax vel xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:54 nie wkurwiajta borewicza dziewuchy! samanta budynie i kisiele to dla mnie klimat kawek i ciasteczek kubka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: fukspax vel xp IP: *.sp / 192.168.5.* 21.05.02, 12:02 Gość portalu: fauxpas napisał(a): > nie wkurwiajta borewicza dziewuchy! > > > samanta > budynie i kisiele to dla mnie > klimat kawek i ciasteczek kubka ORGANIZUJ ! ZAPĘDZAJ I GOTUJ SIĘ DO BOJU!!! Ale Ty jesteś jednak kiepski rywal. Rywal? Co ja pieprzę! Lubisz mącić i lubisz podsrywać. Takich to ja nie lubię! A Samanta to góralka, i pewnie też łatwo czyta podszytego tchórzem półchłopka, ale zbieraj półki, dywizje! Tylko żebyś się na śliskim nie wypierdolił, a dokoła Ciebie gówniana rówień. kubek Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: fukspax vel xp 21.05.02, 12:18 ej kubus widze jakis osad na dnie:) daj sie umyc:) nie bedzie bolalo:)usmiech prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fauXpas Re: fukspax vel xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:18 Gość portalu: kubek napisał(a): > Gość portalu: fauxpas napisał(a): > > > nie wkurwiajta borewicza dziewuchy! > > > > > > samanta > > budynie i kisiele to dla mnie > > klimat kawek i ciasteczek kubka > ORGANIZUJ ! ZAPĘDZAJ I GOTUJ SIĘ DO BOJU!!! > Ale Ty jesteś jednak kiepski rywal. Rywal? > Co ja pieprzę! > Lubisz mącić i lubisz podsrywać. Takich to ja nie lubię! > A Samanta to góralka, i pewnie też łatwo czyta podszytego tchórzem półchłopka, > ale zbieraj półki, dywizje! > Tylko żebyś się na śliskim nie wypierdolił, a dokoła Ciebie gówniana rówień. > kubek > nie muszę zbierać półek, bo nie jestem stolarz, ry wal się znalazł i nie bądź taki asekurant nie mam ochoty Cię zwalczać. aha! że podsrywam i mącę, że takich nie lubisz? nie zawsze ale zazwyczaj mam w tym całkiem porządny cel masz rację, że się robisz czujny przy mnie tylko błądzisz, robiąc sie nerwowy, nie poluję na Ciebie tylko lekko zahaczam, a zahaczam, ponieważ byłem świadkiem twojej podłości, a ja takich rzeczy ludziom nie zapominam, zwłaszcza rozumnym, rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: fukspax vel xp 21.05.02, 12:16 ale my tylko puscilysmy wodze wyobrazni:) borewicz? hmm ten tego moze da sie oswoic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fauxpas Re: fukspax vel xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:21 a ja z wodzami wyobraźni borewicza wrzuciłem! dobrze jest jak jest, siostra biały pan tera prawie banderas :) Odpowiedz Link Zgłoś