Dodaj do ulubionych

Chore strony!

IP: *.telia.com 05.07.01, 20:47
Jestescie chyba umyslowo chorzy moi panowie. Co za tematy?? Zobaczcie jak ladnie wyglada strona
dla "kobiet", bierzcie przyklad i skonczcie na te gejowskie tematy, bo az smutno sie robi!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Chore strony! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 21:03
      Geje są 100 procentowymi facetami i nie widzę powodu dla którego nie mogliby
      poruszać swoich problemów na tym forum.
      • Gość: Karol Re: Chore strony! IP: *.pppool.de 05.07.01, 22:53
        Chore strony to na przyklad gejowo.pl, to jest, co najwyzej, strona koszerna,
        prosze Pani.

Heil!
        • wasia Re: Chore strony! 06.07.01, 10:15
          Gość portalu: Karol napisał(a):

> Chore strony to na przyklad gejowo.pl, to jest, co najwyzej, strona koszerna,
          > prosze Pani.
          >
          > Heil!

Karol znowu wykazał się znajomością tematu;)))

pzdr wasia

• mat25 Re: Chore strony! 06.07.01, 10:19
          Gość portalu: Karol napisał(a):

> Chore strony to na przyklad gejowo.pl, to jest, co najwyzej, strona koszerna,
          > prosze Pani.
          >
          > Heil!

A skad ty Karol znasz takie strony jak gejowo.pl??????
    • mat25 Re: Chore strony! 06.07.01, 10:20
      Gość portalu: Tamara napisał(a):

> Jestescie chyba umyslowo chorzy moi panowie. Co za tematy?? Zobaczcie jak ladni
      > e wyglada strona
      > dla "kobiet", bierzcie przyklad i skonczcie na te gejowskie tematy, bo az smutn
      > o sie robi!

Pani Tamaro! Jesli robi sie tu komus smutno to na pewnonie z powodu gejowskich
      tematow.
    • wasia Forum Kobieta 06.07.01, 10:52

> Jestescie chyba umyslowo chorzy moi panowie.

Jako pani nie poczuwam się do choroby umysłowej;)))

> Co za tematy?? Zobaczcie jak ladni
      > e wyglada strona
      > dla "kobiet"

Ładnie???? Aż tam specjalnie zajrzałam aby to sprawdzić. Popularne
      wątki: "Zdrada 'fizyczna' a 'emocjonalna' - a kogo to obchodzi i tak pieprzy się
      z kimś innym; "Czy utożsamiasz się z Bridget Jones" - no comments...; "Czy
      mogłabyś być tą trzecią" - mogę byc nawet ósmym pasażerem Nostromo;))))

pzdr wasia

• Gość: ramzes:) Re: Forum Kobieta IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.01, 11:11
        > "Czy
        > mogłabyś być tą trzecią" - mogę byc nawet ósmym pasażerem Nostromo;))))

he he..wasia, ale sie ubawilem...dzeiki, dzein mi si elepiej rozpoczal :))

ramzes:)
        • wasia Re: Forum Kobieta 06.07.01, 11:28
          Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> he he..wasia, ale sie ubawilem...dzeiki, dzein mi si elepiej rozpoczal :))

Pozdrowienia na dnia część dalszą;))

wasia
      • sara Re: Forum Kobieta 06.07.01, 16:50
        wasia napisał(a):

> Ładnie???? Aż tam specjalnie zajrzałam aby to sprawdzić. Popularne
        > wątki: "Zdrada 'fizyczna' a 'emocjonalna' - a kogo to obchodzi i tak pieprzy
        > się z kimś innym; "Czy utożsamiasz się z Bridget Jones" - no comments...; "Czy
        > mogłabyś być tą trzecią" - mogę byc nawet ósmym pasażerem Nostromo;))))
        >
        Hehe, niezle, szkoda, ze ktos nie spuentowal tego w taki sposob na dziale Kobieta.
        Wymyslilam tem teacik po to, by odwrocic troche uwage od spraw zdrowotno-
        fizjologicznych, bo, luuudzieee, ilez mozna?! Okazalo sie, ze malo jest pasazerow
        Nostromo, a duzo skomplikowanych sytuacji damsko-meskich, coz, samo zycie.
        Wymysla nieraz najbardziej kiczowate scenariusze.
      • sara Re: Forum Kobieta 06.07.01, 16:55
        > Ładnie???? Aż tam specjalnie zajrzałam aby to sprawdzić. Popularne
        > wątki: "Zdrada 'fizyczna' a 'emocjonalna' - a kogo to obchodzi i tak
        pieprzy > się z kimś innym; "Czy utożsamiasz się z Bridget Jones" - no
        comments...; "Czy mogłabyś być tą trzecią" - mogę byc nawet ósmym pasażerem
        Nostromo;))))

Hehe, niezle, szkoda, ze ktos nie spuentowal tego w taki sposob na dziale
        Kobieta. Wymyslilam tem teacik po to, by odwrocic troche uwage od spraw
        zdrowotno-fizjologicznych, bo, luuudzieee, ilez mozna?! Okazalo sie, ze malo
        jest pasazerow Nostromo, a duzo skomplikowanych sytuacji damsko-meskich, coz,
        samo zycie,wymysla nieraz najbardziej kiczowate scenariusze.
      • Gość: kolo Re: Forum Kobieta IP: *.unregistered.formus.pl 11.07.01, 16:20
        Aż miło wrócić po urlopie i natknąć się na takie perełki w wypowiedziach.
        MAT... masz rację świetna riposta.

pozdro kolo
    • suzume a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? 06.07.01, 11:13

> Jestescie chyba umyslowo chorzy moi panowie.

Dobrze, że nie jestem panem, w dodatku Twoim ;)

> Co za tematy?? Zobaczcie jak ladni
      > e wyglada strona
      > dla "kobiet",

ładnie to by wyglądała, jakby miała tiulowe firanki

> bierzcie przyklad i skonczcie na te gejowskie tematy, bo az smutn
      > o sie robi!

jak to niektórym niewiele trzeba, żeby się zasmucić - współczuję serdecznie i
      radzę napisać do B. Jones, ona też cierpi
      • wasia Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? 06.07.01, 11:56
        suzume napisał(a):

> Gość portalu: Tamara napisał(a):
        > > bierzcie przyklad i skonczcie na te gejowskie tematy, bo az smutn
        > > o sie robi!
        >
        > jak to niektórym niewiele trzeba, żeby się zasmucić - współczuję serdecznie i
        > radzę napisać do B. Jones, ona też cierpi

Koniecznie!

Droga Bridget,

Piszę do Ciebie bo jest mi bardzo smutno a wiem że i Ty też cierpisz. Czuję się
        taka niespełniona... Próbowałam właśnie zaprowadzić porządek we wszechświecie i
        wypędzić tych przebrzydłych pedałów z forum. Niestety, moje wysiłki spełzły na
        niczym:((( Oni ciągle istnieją i swoją ochydna tematyką zaśmiecają forum
        mężczyzna. A mogło być tak pięknie. Założyłoby się wątki: "Czy identyfikujesz się
        z Conanem Barbarzyńcą?" albo "Mężczyźni lubią szarlotkę" - to byłby taki
        poradnik, nic zdrożnego, tylko użycie gastronomii w zdobywaniu chłopaka. Ty też,
        Bridget, mogłabyś tam napisać o swoich przeżyciach z mozzarellą. Powiesiłoby się
        tiulowe firanki (najlepiej te Twoje, liliowe) wyglądałoby to tak ślicznie...

Twoja, Tamara;)
        • suzume Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? 06.07.01, 12:04
          wasia napisał(a):

> suzume napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Tamara napisał(a):
          > > > bierzcie przyklad i skonczcie na te gejowskie tematy, bo az smutn
          > > > o sie robi!
          > >
          > > jak to niektórym niewiele trzeba, żeby się zasmucić - współczuję serdeczni
          > e i
          > > radzę napisać do B. Jones, ona też cierpi
          >
          > Koniecznie!
          >
          > Droga Bridget,
          >
          > Piszę do Ciebie bo jest mi bardzo smutno a wiem że i Ty też cierpisz. Czuję się
          >
          > taka niespełniona... Próbowałam właśnie zaprowadzić porządek we wszechświecie i
          >
          > wypędzić tych przebrzydłych pedałów z forum. Niestety, moje wysiłki spełzły na
          > niczym:((( Oni ciągle istnieją i swoją ochydna tematyką zaśmiecają forum
          > mężczyzna.
          > A mogło być tak pięknie. Założyłoby się wątki: "Czy identyfikujesz s
          > ię
          > z Conanem Barbarzyńcą?" albo "Mężczyźni lubią szarlotkę" - to byłby taki
          > poradnik, nic zdrożnego, tylko użycie gastronomii w zdobywaniu chłopaka. Ty też
          > ,
          > Bridget, mogłabyś tam napisać o swoich przeżyciach z mozzarellą. Powiesiłoby si
          > ę
          > tiulowe firanki (najlepiej te Twoje, liliowe) wyglądałoby to tak ślicznie...
          >

A co najgorsze te pedały znajdują poparcie u tzw. kobiet. Czy te kobiety aby też
          nie kochają inaczej? A jeśli nawet, to co mają przciwko tiulowi?

> Twoja, Tamara;)

• wasia Tiul 06.07.01, 12:10
            suzume napisał(a):

> wasia napisał(a):
            > >Powiesiło by się tiulowe firanki (najlepiej te Twoje, liliowe) wyglądałoby to
            tak ślicznie...

> A co najgorsze te pedały znajdują poparcie u tzw. kobiet. Czy te kobiety aby te
            > ż
            > nie kochają inaczej? A jeśli nawet, to co mają przciwko tiulowi?

I do tego tak pięknemu tiulowi jak ten Twój liliowy?

> > Twoja, Tamara;)
            • suzume Re: Tiul 06.07.01, 13:10
              wasia napisał(a):

> I do tego tak pięknemu tiulowi jak ten Twój liliowy?

Chociaż z drugiej strony ja bym wolała koroneczki,
              różowe (tylko bez podtekstów, bardzo Cię proszę)

> > > Twoja, Tamara;)

• wasia Re: Tiul 06.07.01, 13:13
                suzume napisał(a):

> wasia napisał(a):
                >
                > > I do tego tak pięknemu tiulowi jak ten Twój liliowy?
                >
                > Chociaż z drugiej strony ja bym wolała koroneczki,
                > różowe (tylko bez podtekstów, bardzo Cię proszę)

Co to za różowe podteksty?

> > > > Twoja, Tamara;)
                >

• suzume Re: Tiul 06.07.01, 14:46
                  różowe podteksty to chyba jedyne na jekie pozwala sobie mentalność typu fanka
                  B.J. - no bo przecież nie te czarne, skórzane i z ćwiekami...

;))
        • Gość: Jorland Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 06.07.01, 12:43
          >A mogło być tak pięknie. Założyłoby się wątki: "Czy identyfikujesz się
          > z Conanem Barbarzyńcą?"

Ja byłbym zupełnie poważnie za tego typu tematami i trochę zazdrosnym okiem
          patrzę na forum "kobieta" gdzie na takie tematy się bez ceregieli rozmawia.
          Identyfikowanie się z Conanem Barbarzyńcą, pilotem Pirxem, Henry Millerem, czy
          choćby z jednym z filmowych wcieleń Clinta Eastwooda nie musi być bynajmnjmniej
          wyrazem niedojrzałości i prymitywizmu. To mit, że faceci nikogo nie chcą
          podziwiać, gdybyśmy naprawdę nikogo nie podziwiali ani z nikim sie identyfikowali
          życie stałoby się znacznie bardziej nudne. W końcu w kazdym z nas siedzi ponoć
          duży dzieciak i nie widzę powodu by za wszelką cenę to ukrywać. Oczywiście do
          tego typu rozmowy muszą być odpowiednie warunki w przeciwnym wypadku temat szybko
          padnie ofiarą szyderców. Kłaniam się.
          • wasia Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? 06.07.01, 12:50
            Gość portalu: Jorland napisał(a):

> >A mogło być tak pięknie. Założyłoby się wątki: "Czy identyfikujesz się
            > > z Conanem Barbarzyńcą?"
            >
            > Ja byłbym zupełnie poważnie za tego typu tematami i trochę zazdrosnym okiem
            > patrzę na forum "kobieta" gdzie na takie tematy się bez ceregieli rozmawia.
            > Identyfikowanie się z Conanem Barbarzyńcą, pilotem Pirxem, Henry Millerem, czy
            > choćby z jednym z filmowych wcieleń Clinta Eastwooda nie musi być bynajmnjmniej
            >
            > wyrazem niedojrzałości i prymitywizmu. To mit, że faceci nikogo nie chcą
            > podziwiać, gdybyśmy naprawdę nikogo nie podziwiali ani z nikim sie identyfikowa
            > li
            > życie stałoby się znacznie bardziej nudne. W końcu w kazdym z nas siedzi ponoć
            > duży dzieciak i nie widzę powodu by za wszelką cenę to ukrywać. Oczywiście do
            > tego typu rozmowy muszą być odpowiednie warunki w przeciwnym wypadku temat szyb
            > ko
            > padnie ofiarą szyderców. Kłaniam się.

Oczywiście. Ja na przykład identyfikuję się z Sigourney Weaver;)))

pzdr wasia

• Gość: Jorland Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 06.07.01, 13:18
              wasia napisał(a):

> Gość portalu: Jorland napisał(a):
              >
              > > >A mogło być tak pięknie. Założyłoby się wątki: "Czy identyfikujesz się
              >
              > > > z Conanem Barbarzyńcą?"
              > >
              > > Ja byłbym zupełnie poważnie za tego typu tematami i trochę zazdrosnym okie
              > m
              > > patrzę na forum "kobieta" gdzie na takie tematy się bez ceregieli rozmawia
              > .
              > > Identyfikowanie się z Conanem Barbarzyńcą, pilotem Pirxem, Henry Millerem,
              > czy
              > > choćby z jednym z filmowych wcieleń Clinta Eastwooda nie musi być bynajmnj
              > mniej
              > >
              > > wyrazem niedojrzałości i prymitywizmu. To mit, że faceci nikogo nie chcą
              > > podziwiać, gdybyśmy naprawdę nikogo nie podziwiali ani z nikim sie identyf
              > ikowa
              > > li
              > > życie stałoby się znacznie bardziej nudne. W końcu w kazdym z nas siedzi p
              > onoć
              > > duży dzieciak i nie widzę powodu by za wszelką cenę to ukrywać. Oczywiście
              > do
              > > tego typu rozmowy muszą być odpowiednie warunki w przeciwnym wypadku temat
              > szyb
              > > ko
              > > padnie ofiarą szyderców. Kłaniam się.
              >
              > Oczywiście. Ja na przykład identyfikuję się z Sigourney Weaver;)))

A kto to jest jak mogę spytać?
              • wasia Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? 06.07.01, 13:42

> wasia napisał(a):
                > > Oczywiście. Ja na przykład identyfikuję się z Sigourney Weaver;)))

> A kto to jest jak mogę spytać?

Aktorka amerykańska znana przede wszystkim ze swojej roli jako Ellen Ripley
                w "Obcym - ósmym pasażerze Nostromo" w reżyserii bodajże Ridleya Scotta. Linków
                do info nie podaję, bo jest tego mnóstwo. Znajdź sobie jeśli cię to rzeczywiście
                interesuje.

pzdr wasia
                • Gość: Jorland Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 06.07.01, 13:56
                  > > wasia napisał(a):
                  > > > Oczywiście. Ja na przykład identyfikuję się z Sigourney Weaver;)))
                  >
                  > > A kto to jest jak mogę spytać?
                  >
                  > Aktorka amerykańska znana przede wszystkim ze swojej roli jako Ellen Ripley
                  > w "Obcym - ósmym pasażerze Nostromo" w reżyserii bodajże Ridleya Scotta. Linków
                  > do info nie podaję, bo jest tego mnóstwo. Znajdź sobie jeśli cię to
                  rzeczywiście interesuje.

Dziękuję, teraz kojarzę.
                • Gość: juror Re: do Wasia IP: *.*.*.* 06.07.01, 15:10
                  wasia napisał(a):

>
                  > > wasia napisał(a):
                  > > > Oczywiście. Ja na przykład identyfikuję się z Sigourney Weaver;)))
                  >
                  > > A kto to jest jak mogę spytać?
                  >
                  > Aktorka amerykańska znana przede wszystkim ze swojej roli jako Ellen Ripley
                  > w "Obcym - ósmym pasażerze Nostromo" w reżyserii bodajże Ridleya Scotta. Linków
                  >
                  > do info nie podaję, bo jest tego mnóstwo. Znajdź sobie jeśli cię to rzeczywiści
                  > e
                  > interesuje.
                  >
                  > pzdr wasia

najobrzydliwsza aktorka pod słońcem, czasami nawet nie pod słońcem...

juror

• Gość: ramzes:) Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.01, 13:46
              ja identyfikuje sie z Tomem Seleckiem w roli z filmu "In and Out" :))

• wasia Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? 06.07.01, 13:50

> ja identyfikuje sie z Tomem Seleckiem w roli z filmu "In and Out" :))

???????????

wasia

• Gość: ramzes:) Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.01, 16:09
                  wasia napisał(a):

> Gość portalu: ramzes:) napisał(a):
                  >
                  > > ja identyfikuje sie z Tomem Seleckiem w roli z filmu "In and Out" :))
                  >
                  > ???????????

gral tam geja:)))

> wasia
                  >

• wasia Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? 09.07.01, 12:15

> wasia napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: ramzes:) napisał(a):
                    > >
                    > > > ja identyfikuje sie z Tomem Seleckiem w roli z filmu "In and Out" :))
                    > >
                    > > ???????????
                    >
                    >
                    >
                    > gral tam geja:)))

To wiem, oglądałam ten film. Moje zdziwienie spowodowane jest watpliwościami co
                    do zarostu w/w aktora w w/w filmie. Ma czy nie, bo dla mnie to zmienia postać
                    rzeczy;)))

pzdr wasia
          • suzume Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? 06.07.01, 13:20

> Identyfikowanie się z Conanem Barbarzyńcą, pilotem
            Pirxem, Henry Millerem, czy
            > choćby z jednym z filmowych wcieleń Clinta Eastwooda
            nie musi być bynajmnjmniej
            > wyrazem niedojrzałości i prymitywizmu.

A z jakiego powodu z Conanem?

> To mit, że faceci nikogo nie chcą
            > podziwiać,

Nareszcie jakiś facet, który się przyznaje bez bicia -
            lubię Pana coraz bardziej,

> Oczywiście do tego typu rozmowy muszą być odpowiednie
            > warunki w przeciwnym wypadku temat szybko padnie
            > ofiarą szyderców.

Biorę tę uwagę do siebie i zaraz wracam na "kobietę"
            podyskutować z Panem o wolności rozporka. Bo to był Pan,
            prawda?

Pozdrawiam
            • Gość: Jorland Re: a czego porządna kobieta szuka na takim zboczonym forum????? IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 06.07.01, 13:51
              suzume napisał(a):

> > Identyfikowanie się z Conanem Barbarzyńcą, pilotem
              > Pirxem, Henry Millerem, czy
              > > choćby z jednym z filmowych wcieleń Clinta Eastwooda
              > nie musi być bynajmnjmniej
              > > wyrazem niedojrzałości i prymitywizmu.
              >
              > A z jakiego powodu z Conanem?

To zależy kto co lubi. W kazdym z nas siedzi - taki duży lub taki malutki -
              dzikus, którego Conan Barbarzyńca może mile połechtać.

> > To mit, że faceci nikogo nie chcą
              > > podziwiać,
              >
              > Nareszcie jakiś facet, który się przyznaje bez bicia -
              > lubię Pana coraz bardziej,

Aż kraśnieję z zadowolenia ale coś mi się zdaje, że mnie Pani podpuszcza.

> > Oczywiście do tego typu rozmowy muszą być odpowiednie
              > > warunki w przeciwnym wypadku temat szybko padnie
              > > ofiarą szyderców.
              >
              > Biorę tę uwagę do siebie i zaraz wracam na "kobietę"
              > podyskutować z Panem o wolności rozporka. Bo to był Pan,
              > prawda?

Oczywista, z ukłonami.
              • suzume Re: do Jorlanda 06.07.01, 15:06

> To zależy kto co lubi. W kazdym z nas siedzi - taki duży lub taki malutki -
                > dzikus, którego Conan Barbarzyńca może mile połechtać.

Dzikus? Jestem zaintrygowana

> Aż kraśnieję z zadowolenia ale coś mi się zdaje, że mnie Pani podpuszcza.

JAAAAA? Ależ skąd...

Pozdrowionka
                • Gość: Jorland Re: do Jorlanda IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 06.07.01, 15:23
                  suzume napisał(a):

> > To zależy kto co lubi. W kazdym z nas siedzi - taki duży lub taki malutki -
                  > > dzikus, którego Conan Barbarzyńca może mile połechtać.
                  >
                  > Dzikus? Jestem zaintrygowana

Dlaczego jest Pani zaskoczona? Nie chcę przez to powiedzieć, że wszystko inne to
                  tylko konwencja, czy wystudiowany sposób zachowania, to raczej różne strony tej
                  samej kostki.

> > Aż kraśnieję z zadowolenia ale coś mi się zdaje, że mnie Pani podpuszcza.
                  >
                  > JAAAAA? Ależ skąd...

Ależ szczere zdziewienie! Cenię skromne, prawdomówne i cnotliwe kobiety. Z
                  ukłonami.
                  • suzume Re: do Jorlanda 06.07.01, 15:45

> Ależ szczere zdziewienie! Cenię skromne, prawdomówne i cnotliwe kobiety.

Cóż, pozostaje mi tylko zarumienić się, co niniejszym czynię.

Pozdrawiam
                    • Gość: Jorland Re: do Jorlanda IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 06.07.01, 16:05
                      suzume napisał(a):

>
                      > > Ależ szczere zdziewienie! Cenię skromne, prawdomówne i cnotliwe kobiety.
                      >
                      > Cóż, pozostaje mi tylko zarumienić się, co niniejszym czynię.

Dobrze, że tego nie widzę, bo obawiam się, że mój polemiczny zapał zwiądłby. Przy
                      okazji z innej beczki, jeśli pozwoli sobie Pani coś doradzić - z czystej
                      życzliwości i ze szczerego serduszka, czego zresztą pewnie i tak Pani nie
                      posłucha. Szyderstwo nie jest dobrym sposobem rozmawiania. Z szyderstwem nie da
                      się podjąć rozmowy, można co najwyżej odpowiedzieć tą samą monetą. To tak jak z
                      pieczeniem ciasta, nie można je upiec z samej tylko mąki czy z samego cukru,
                      proporcje muszą być w jakiś sposób wyważone. Podobne zasady winny obowiazywać w
                      rozmowie. Umiar we wszystkim - i nie mam tu na myśli Pani polemiki ze mną, tylko
                      jakby tak ogólniej. Z najnizszymi ukłonami.
                      • suzume Re: do Jorlanda 06.07.01, 16:45
                        > Szyderstwo nie jest dobrym sposobem rozmawiania. Z szyderstwem nie da się
                        > podjąć rozmowy, można co najwyżej odpowiedzieć tą samą monetą. [...] Umiar we
                        > wszystkim - i nie mam tu na myśli Pani polemiki ze mną, tylko
                        > jakby tak ogólniej. Z najnizszymi ukłonami.

W dyskusjach z Panem staram się nie stosować szyderstwa (jeśli mi nie wychodzi -
                        błagam o wybaczenie), raczej ironię, jeśli to potrzebne. Zbyt sobie cenię
                        interesującą dyskusję.

Z osobami typu Tamara nie da się dyskutować, one nie wypowiadają poglądów, tylko
                        atakują i już. Nie ma u nich miejsca na stwierdzenia typu "nie podoba mi się coś,
                        bo (i tu argumenty)", tylko "nie podoba mi się, bo nie, a poza tym toniecie w
                        g..nie". Po takich wypowiedziach pozostaje niesmak, który najszybciej spłukuje
                        się śmiechem. Przyzna Pan, że zaczynanie dyskusji od agresji to zły pomysł?

Pozdrawiam
                        • Gość: Jorland Re: do Jorlanda IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 10.07.01, 10:00
                          suzume napisał(a):

> Z osobami typu Tamara nie da się dyskutować, one nie wypowiadają poglądów, tylk
                          > o atakują i już. Nie ma u nich miejsca na stwierdzenia typu "nie podoba mi się
                          coś, bo (i tu argumenty)", tylko "nie podoba mi się, bo nie, a poza tym toniecie
                          w g..nie". Po takich wypowiedziach pozostaje niesmak, który najszybciej spłukuje
                          > się śmiechem. Przyzna Pan, że zaczynanie dyskusji od agresji to zły pomysł?

Zdecydowanie zły i za to się jej dostało i to - o ironią - od kobiet. W sumie
                          dobrze, niech się też uczy kultury. Tym niemniej p. Tamara w bardzo kiepskiej
                          formie wyraziła prawdziwą treść. Forum "kobieta" jest bardziej urozmaicone,
                          ciekawsze przez to, że jest tam znacznie więcej wątków, z których wiele to
                          poważne rozmowy a nie tylko wygłupy. Nawet wyśmiewana Bridget pozwala dowiedzieć
                          się czegoś ciekawego, jak pisałem - do tego typu tematyki podchodzę jak
                          najbardzie pozytywnie. Kłaniam się.
                          > Pozdrawiam

• suzume Re: do Jorlanda 10.07.01, 10:12
                            Witam!

> i za to się jej dostało i to - o ironią - od kobiet.

Dlaczego "o ironio"? Czyżbyśmy z reguły były agresywnymi dyskutantkami, czy
                            chodzi Panu o treść zarzutów p. Tamary?

> Forum "kobieta" jest bardziej urozmaicone, ciekawsze przez to, że jest tam
                            > znacznie więcej wątków, z których wiele to poważne rozmowy a nie tylko wygłupy.

I dlatego tam dyskutuję, a tu sobie żarty robię - wydaje mi się, że p. Tamara nie
                            wyczuła atmosfery miejsca. Pewnie, że panowie tutaj też mogliby podyskutować na
                            jakieś poważniejsze tematy, ale jeśli nie chcą - ich sprawa. Ja osobiście cenię
                            sobie cięty dowcip niektórych stałych bywalców :)

> Nawet wyśmiewana Bridget pozwala dowiedzieć
                            > się czegoś ciekawego,

Mnie te książki zanudziły nieomal na śmierć, ale grzecznie doczytałąm do końca,
                            żeby wiedzieć, co i dlaczego krytykuję.

> jak pisałem - do tego typu tematyki podchodzę jak najbardzie pozytywnie.

Dobrze wiedzieć, że na świecie są osoby otwarte na różne poglądy i dyskusje.

Pozdrawiam

PS: I żeby nie było, że znowu podpuszczam - naprawdę cenię i lubię Pana jako
                            współdyskutanta. :))
                            • Gość: Jorland Re: do Jorlanda IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 10.07.01, 12:19
                              suzume napisał(a):
                              > > i za to się jej dostało i to - o ironią - od kobiet.
                              >
                              > Dlaczego "o ironio"? Czyżbyśmy z reguły były agresywnymi dyskutantkami, czy
                              > chodzi Panu o treść zarzutów p. Tamary?

Poziom agresji jest zupełnie w normie. P. Tamara skrytykowała męskie forum a w
                              jego obronie stanęli nie mężczyźni ale kobiety właśnie. Stąd moje "o ironio".

> > Forum "kobieta" jest bardziej urozmaicone, ciekawsze przez to, że jest tam
                              > > znacznie więcej wątków, z których wiele to poważne rozmowy a nie tylko
                              wygłupy.
                              >
                              > I dlatego tam dyskutuję, a tu sobie żarty robię - wydaje mi się, że p. Tamara
                              nie wyczuła atmosfery miejsca. Pewnie, że panowie tutaj też mogliby podyskutować
                              na jakieś poważniejsze tematy, ale jeśli nie chcą - ich sprawa. Ja osobiście
                              cenię sobie cięty dowcip niektórych stałych bywalców :)

Dowcip dowcipem ale ma Pani arcję, że czasem można by podyskutować o czyms
                              sensowniejszym. Pojawiają się takie wątki ale szybko giną w powodzi oszołomstwa.

> > Nawet wyśmiewana Bridget pozwala dowiedzieć
                              > > się czegoś ciekawego,
                              >
                              > Mnie te książki zanudziły nieomal na śmierć, ale grzecznie doczytałąm do końca,
                              > żeby wiedzieć, co i dlaczego krytykuję.

Opinie są różne. Jak Pani sama widzi wątek o Bridget trafił w oczekiwania wielu
                              kobiet.

> > jak pisałem - do tego typu tematyki podchodzę jak najbardzie pozytywnie.
                              >
                              > Dobrze wiedzieć, że na świecie są osoby otwarte na różne poglądy i dyskusje.

Pewnie, nie uważa Pani, że w przeciwnym wypadku byłoby baaardzo nudno? dobrze, że
                              mamy takie fora, tu przynajmniej możemy się bezpiecznie powywnętrzać.
                              > Pozdrawiam
                              >
                              > PS: I żeby nie było, że znowu podpuszczam - naprawdę cenię i lubię Pana jako
                              > współdyskutanta. :))

Znowu kraśnieję z zadowolenia ale niech mnie Pani tak nie chwali bo mi woda
                              sodowa do głowy uderzy i co wtedy? Kłaniam się.
                              • suzume Re: do Jorlanda 10.07.01, 12:35
                                > Znowu kraśnieję z zadowolenia ale niech mnie Pani tak nie chwali bo mi woda
                                > sodowa do głowy uderzy i co wtedy?

Wierzę, że jeszcze długo do tego nie dojdzie :)))

Pozdrawiam
                                • Gość: Jorland Re: do Jorlanda IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 10.07.01, 13:23
                                  suzume napisał(a):

> > Znowu kraśnieję z zadowolenia ale niech mnie Pani tak nie chwali bo mi wod
                                  > a
                                  > > sodowa do głowy uderzy i co wtedy?
                                  >
                                  > Wierzę, że jeszcze długo do tego nie dojdzie :)))

Dziękuję, przynejmniej Jedna Sprawiedliwa, która we mnie wierzy ;-)
                                  • Gość: kolo Re: do Jorlanda IP: *.unregistered.formus.pl 11.07.01, 16:42
                                    Ale cukiernia!!!

Także podziwiam Pana jako przeciwnika w polemikach, choć wydaje mi się żęe
                                    czasem rozmienia się pan na drobne angażując się w rozmowę z kimś, kto nie jest
                                    tego wart.

No i wyszedłem na kryptogeja (już czekam na posty od MATA, RAMZESA i MESCO)

pozdrawiam i czekam na następne polemiki

kolo
                                    • Gość: Jorland Re: do Jorlanda IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 12.07.01, 09:45
                                      Gość portalu: kolo napisał(a):

> Ale cukiernia!!!

Czasem coś słodkiego także trzeba zarzucić na ruszt.

> Także podziwiam Pana jako przeciwnika w polemikach, choć wydaje mi się żęe
                                      > czasem rozmienia się pan na drobne angażując się w rozmowę z kimś, kto nie jest
                                      > tego wart.

Dziękuję za ciepłe słowo, a z polemistami to wie Pan, często jest tak, że jak się
                                      nie spróbuje to się człowiek nie dowie. Taka metoda prób i błędów ale chyba
                                      konieczna.

> No i wyszedłem na kryptogeja (już czekam na posty od MATA, RAMZESA i MESCO)

To jeden z nieuczciwych chwytów stosowanych w dyskusjach. Jeśli ktoś krytykuje
                                      homoseksualizm to stawia się mu zarzut, że sam jest kryptogejem i krytyka ta
                                      powodowana jest chęcią zamaskowania swej "preferencji". Wtedy ktoś musi się
                                      tłumaczyć, że nie jest słoniem. Ale taki zarzut łatwo obrócić, wystarczy
                                      powiedzieć, że obrońcy homoseksualizmu powodowani są poczuciem winy za swoje
                                      ciągoty, że ich homoseksualizm powoduje wewnętrzne rozdarcie, czego widocznym
                                      objawem jest przekonywanie innych do gejowskiego punktu widzenia. Z ukłonami.
                                      • Gość: ramzes Re: do Jorlanda IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 10:04
                                        > > No i wyszedłem na kryptogeja (już czekam na posty od MATA, RAMZESA i MESCO

nie pamietam, zebym nazwal Pana kryptogejem..czy tez moze sie myle?

> To jeden z nieuczciwych chwytów stosowanych w dyskusjach. Jeśli ktoś krytykuje
                                        > homoseksualizm to stawia się mu zarzut, że sam jest kryptogejem i krytyka ta
                                        > powodowana jest chęcią zamaskowania swej "preferencji".

Przesadza pan. Krytykowac homoseksualizm mozna na rowni z krytykowaniem ludzi,
                                        ktorzy homoseksualizm krytykuja. Chodzi o to, zeby ta krytyka byla uzasadniona, a
                                        nie poparta kulturowymi "tradycjami", ktore niestety sie zmieniaja z dnia na
                                        dzien i o co bylo wczoraj wartoscia nadrzedna, staje sie wartoscia drugiego
                                        stopnia.

pozdrawaim pana

ramzes
    • Gość: Tamara Re: Chore strony! IP: *.telia.com 06.07.01, 13:10
      Mowicie tak o stronach "kobiety" bo zazdroscicie, tam sa poruszane wszelkie problemy, bardzo rozne,
      ale o co mi chodzilo, ze nie ma tam tyle ciapciania w gnoju co u was.I tylu pederastow.
      • wasia Do Tamary 06.07.01, 13:22

> Mowicie tak o stronach "kobiety" bo zazdroscicie, tam sa poruszane wszelkie pro
        > blemy, bardzo rozne,
        > ale o co mi chodzilo, ze nie ma tam tyle ciapciania w gnoju co u was.I tylu ped
        > erastow.

Wszelkie problemy? Nowy wątek: "Moja dziewczyna ma za dużo orgazmów" - to
        rzeczywiście bardzo ważki problem, dotykajacy całych mas polskiego społeczeństwa.
        Co do gnoju: "Wypływająca sperma z pochwy" - oczywiście wątek z forum kobieta. A
        jeśli tak bardzo ci się tamto forum podoba, to co tu jeszcze robisz? Zbierasz
        materiał na kolejny list do Bridget?

"Kochana Bridget,

To okropne: oni się tam taplają w gnoju. Ja chciałam dobrze a oni mnie rzeczonym
        gnojem obrzucili. Nie wiem co robić. Napisz proszę.

Twoja Tamara
        • Gość: Tamara Re: Do Tamary IP: *.telia.com 06.07.01, 13:52
          wszystkie sprawy o czym kobiety dyskutuja i mezczyzni tez sa normalnymi, zyciowymi sprawami. Nie podszywaj
          sie pod moje imie i nie wypisuj jakis bzdur. Nigdy nie mam zamiaru nawet czytac jakiejs Bridget, czy cos w tym
          stylu. Po twoim poscie juz mozna sie domyslec jakiej jestes orientacji. Powtarzam, ze za duzo kalu na waszych
          stronach a , ze tu jestem to moja sprawa, zyjemy chyba w wolnej Polsce, nikt ci nie zabrania byc na stronach
          "kobiety"
          • wasia Re: Do Tamary 06.07.01, 14:03

> Nie podszywaj
            > sie pod moje imie i nie wypisuj jakis bzdur. Nigdy nie mam zamiaru nawet czytac
            > jakiejs Bridget, czy cos w tym
            > stylu.

Nie podszywam się pod ciebie - w rubryce 'autor postu' zawsze figuruje mój nick.
            Ja się po prostu z ciebie śmieję, kotku.

> Po twoim poscie juz mozna sie domyslec jakiej jestes orientacji.

No właśnie jakiej, bo bardzo mnie to ciekawi;)))

> Powtarz
            > am, ze za duzo kalu na waszych
            > stronach a , ze tu jestem to moja sprawa, zyjemy chyba w wolnej Polsce, nikt ci
            > nie zabrania byc na stronach
            > "kobiety"

No nikt nie zabrania, ale nie obraziłabym się gdyby to zrobił;))). Na całe
            szczęście nikt też nie nakazuje mi być na zachwalanym przez ciebie forum bo jak
            Boga kocham, nie wytrzymałabym obecności takich pań;))) jak ty.

over and out.

wasia

wasia

• Gość: Tamara Re: Do Tamary IP: *.telia.com 06.07.01, 14:12
              Wypisujesz jakies listu do tej baby brigdies i podpisujesz moim imieniem. Jestes fikus, bo tak sie nasmiewasz z
              kobiecych stron, prawdziwi mezczyzni lubia kobiety i maja zrozumienie dla ich problemow tak jak my dla
              waszych(nie mowie o tobie, tylko mezczyznach)
              • Gość: wasia Re: Fi(s)kus IP: 157.25.99.* 06.07.01, 14:24

> Wypisujesz jakies listu do tej baby brigdies i podpisujesz moim imieniem. Jeste
                > s fikus, bo tak sie nasmiewasz z
                > kobiecych stron, prawdziwi mezczyzni lubia kobiety i maja zrozumienie dla ich p
                > roblemow tak jak my dla
                > waszych(nie mowie o tobie, tylko mezczyznach)

Jak już pisałam, wszystko co robię to pastisz twojego stylu i nikt czytający te
                posty nie pomyśli sobie że to ty napisałaś listy do "baby brigdies";))).

Interesuje mnie sprawa fikusa, którym jakoby mam byś. Może to literówka i
                chodziło ci o fiskusa, ale niestety i w takim wypadku nie trafiłaś: jestem
                ssakiem, człekokształtnym, gatunek homo sapiens sapiens (tzn. podwójnie
                myślący;)))

wasia

• Gość: wasia Re: Fi(s)kus IP: 157.25.99.* 06.07.01, 14:25

> Wypisujesz jakies listu do tej baby brigdies i podpisujesz moim imieniem. Jeste
                > s fikus, bo tak sie nasmiewasz z
                > kobiecych stron, prawdziwi mezczyzni lubia kobiety i maja zrozumienie dla ich p
                > roblemow tak jak my dla
                > waszych(nie mowie o tobie, tylko mezczyznach)

Jak już pisałam, wszystko co robię to pastisz twojego stylu i nikt czytający te
                posty nie pomyśli sobie że to ty napisałaś listy do "baby brigdies";))).

Interesuje mnie sprawa fikusa, którym jakoby mam byś. Może to literówka i
                chodziło ci o fiskusa, ale niestety i w takim wypadku nie trafiłaś: jestem
                ssakiem, człekokształtnym, gatunek homo sapiens sapiens (tzn. podwójnie
                myślący;)))

wasia

• suzume Re: Do Tamary 06.07.01, 15:32

> prawdziwi mezczyzni lubia kobiety i maja zrozumienie dla ich problemow

a ja słyszałam, że nikt tak nie rozumie kobiet jak homoseksualiści, bo problemy
                uczuciowe obie strony mają poniekąd te same...
                ale to pewnie plotki.
                co o tym sądzisz, Bridget Jones?
        • Gość: camel Re: Do Tamary IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.01, 13:56
          ciekawe jakimi problemoami mogliby sie zajac mezczyzni....wytrysk
          niekontrolowany?? zbyt duzo faldek tluszczu?? czemu moja zona spi na lewym boku??

a tak to mozna z hansem podyskutowac.:))
          • wasia Re: Do Tamary 06.07.01, 14:06
            Gość portalu: camel napisał(a):

> ciekawe jakimi problemoami mogliby sie zajac mezczyzni....wytrysk
            > niekontrolowany?? zbyt duzo faldek tluszczu?? czemu moja zona spi na lewym boku
            > ??
            >
            > a tak to mozna z hansem podyskutowac.:))

No nie wiem czy to taki świetny pomysł;)))
            wasia
            • suzume Re: Do Tamary 06.07.01, 15:43
              wasia napisał(a):

> Gość portalu: camel napisał(a):
              >
              > > ciekawe jakimi problemoami mogliby sie zajac mezczyzni....wytrysk
              > > niekontrolowany?? zbyt duzo faldek tluszczu?? czemu moja zona spi na lewym
              > boku
              > > ??
              > >
              > > a tak to mozna z hansem podyskutowac.:))
              >
              > No nie wiem czy to taki świetny pomysł;)))
              > wasia

no zawsze jeszcze można z Tamarą, albo list do BJ napisać...
              mogło być gorzej

suzume
        • suzume Re: Do Tamary 06.07.01, 15:22
          wasia napisał(a):

> "Kochana Bridget,
          >
          > To okropne: oni się tam taplają w gnoju. Ja chciałam dobrze a oni mnie rzeczony
          > m
          > gnojem obrzucili. Nie wiem co robić. Napisz proszę.
          >
          > Twoja Tamara

Kochana Tamaro.

Umyj dobrze buzię.
          I nie zadawaj się więcej z tymi zwyrodnialcami.

Twoja Bridget
      • suzume Re: Chore strony! 06.07.01, 15:11
        a co "pederaści" robiliby nastronach dla kobiet? szydełkowali?
    • suzume PODZIWIAM!!! 06.07.01, 15:50
      Podziwiam osoby, które z własnej nieprzymuszonej woli przebywają na forum,
      którego treść je mierzi. Podziwiam je tym bardziej, że dyskutują nawet z bandą
      obleśnych zboczeńców, którymi jakże słusznie gardzą. Ja bym nie tak nie
      umiała...
      Precz z gnojem, niech żyje Bridget Jones! Forum "Kobieta" naszym niedościgłym
      wzorcem.

ze zwyrodniałym pozdrowieniem,
      suzume
    • Gość: Tamara Re: Chore strony! IP: *.telia.com 06.07.01, 16:11
      Wasia, jestes napewno lesbijka, bo podobaja ci sie te "zapaprane" strony. Z jakiej racji robisz pastiz
      moich postow, kazdy ma prawo do wlasnej oceny i wlasnych sadow. Nabijac sie mozesz tylko z
      siebie samej a nie masz prawa ironizowac innych wypowiedzi, bo ci sie nie podobaja. No to co ,
      kazdy ma prawo do wypowiedzi.
      • suzume Re: do wasi 06.07.01, 16:49

> Wasia, jestes napewno lesbijka, bo podobaja ci sie te "zapaprane" strony.

To się nazywa rzeczowa argumentacja!

> Z jakiej racji robisz pastiz moich postow, kazdy ma prawo do wlasnej oceny i
        > wlasnych sadow. Nabijac sie mozesz tylko z siebie samej

wasia, dlaczego nie można się nabijać z innych? coś przeoczyłam w netykiecie?

> a nie masz prawa ironizowac innych wypowiedzi, bo ci sie nie podobaja

w kwestii formalnej: z jakich innych powodów się zazwyczaj ironizuje???

miłego weekendu, wasia

pzdr,
        suzume
        • wasia Re: Od wasi 09.07.01, 12:24
          suzume napisał(a):

> Gość portalu: Tamara napisał(a):
          >
          > > Wasia, jestes napewno lesbijka, bo podobaja ci sie te "zapaprane" strony.
          >
          > To się nazywa rzeczowa argumentacja!
          >
          > > Z jakiej racji robisz pastiz moich postow, kazdy ma prawo do wlasnej oceny
          > i
          > > wlasnych sadow. Nabijac sie mozesz tylko z siebie samej
          >
          > wasia, dlaczego nie można się nabijać z innych? coś przeoczyłam w netykiecie?
          >
          > > a nie masz prawa ironizowac innych wypowiedzi, bo ci sie nie podobaja
          >
          > w kwestii formalnej: z jakich innych powodów się zazwyczaj ironizuje???
          >
          > miłego weekendu, wasia

Weekend miły był. Nawet nad Bałtykiem można odpocząć:))).

Co do Tamary, to rzeczywiście chyba nikt prócz Bridget jej nie pomoże:))). A
          propos tajemnych powiązań między seksualną odmiennością a radością z przebywania
          na tym forum, to chyba i moja droga koleżanka suzume też kwalifikuje się na
          lesbijkę;)))

pzdr wasia
          • suzume Re: Do wasi 09.07.01, 12:48
            wasia napisał(a):

> Weekend miły był. Nawet nad Bałtykiem można odpocząć:))).

Miło słyszeć :))

> A propos tajemnych powiązań między seksualną odmiennością a radością z
            > przebywania na tym forum, to chyba i moja droga koleżanka suzume też
            > kwalifikuje się na lesbijkę;)))

Biorąc pod uwagę nieodparte argumenty Tamary - z całą pewnością!!!
            Przez weekend wymyśliłam nawet, że powinno się tu przyznawać tytuł honorowego
            geja / honorowej lesbijki - żeby nam nie było smutno.
            I jeszcze honorowego pederasty, specjalnie dla HANSa.

Pozdrawiam,
            suzume
            • wasia Re: Do wasi 09.07.01, 12:57
              suzume napisał(a):

> wasia napisał(a):
              >
              > > Weekend miły był. Nawet nad Bałtykiem można odpocząć:))).
              >
              > Miło słyszeć :))
              >
              > > A propos tajemnych powiązań między seksualną odmiennością a radością z
              > > przebywania na tym forum, to chyba i moja droga koleżanka suzume też
              > > kwalifikuje się na lesbijkę;)))
              >
              > Biorąc pod uwagę nieodparte argumenty Tamary - z całą pewnością!!!
              > Przez weekend wymyśliłam nawet, że powinno się tu przyznawać tytuł honorowego
              > geja / honorowej lesbijki - żeby nam nie było smutno.
              > I jeszcze honorowego pederasty, specjalnie dla HANSa.

Co do Tamarki, to chyba w końcu wróciła do tiulowych firanek forum kobieta;))).
              No i Hansik się uspokoił:))
              Dostałam odpowiedź od admina forum: nic z Hansem nie zrobią:((( Poradzili mi
              tylko nie odpowiadać na jego posty - trudno będzie:)))

pzdr wasia

PS
              Co do honorowych lesbijek/gejów: trzeba ustanowić kapitułę, która będzie
              przyznawać to zaszczytne miano - Hans i tamarka chyba się do tego nie nadają;)))

wasia

• suzume Re: Do wasi 09.07.01, 13:06
                wasia napisał(a):

> PS
                > Co do honorowych lesbijek/gejów: trzeba ustanowić kapitułę, która będzie
                > przyznawać to zaszczytne miano - Hans i tamarka chyba się do tego nie nadają;))

zwłaszcza, że sami mogą być zainteresowani ;))

a odnośnie Tamarki - to na "kobiecie" nie udziela się jakoś dramatycznie
                (powiedziałabym, że wogóle) - prasuje firanki, czy co?

suzume
                • wasia A propos Tamarki 09.07.01, 13:23
                  suzume napisał(a):

> wasia napisał(a):
                  >
                  > > PS
                  > > Co do honorowych lesbijek/gejów: trzeba ustanowić kapitułę, która będzie
                  > > przyznawać to zaszczytne miano - Hans i tamarka chyba się do tego nie nada
                  > ją;))
                  >
                  > zwłaszcza, że sami mogą być zainteresowani ;))
                  >
                  > a odnośnie Tamarki - to na "kobiecie" nie udziela się jakoś dramatycznie
                  > (powiedziałabym, że wogóle) - prasuje firanki, czy co?

Biedna Tamarka - tak ostro przy tych firankach zasuwa, że czasu nie ma się
                  udzielać. A może nowa jest i dopiero ją zatrudnili jako speca od kontaktów z
                  postaciami wymyślonymi (vide Bridget)??? Jej zadaniem jest wypracowanie trwałego
                  porozumienia między światem rzeczywistym i fikcyjnym, a do czasu ukończenia tego
                  zadania biedaczka znajduje się w jakim półrzeczywistym świecie i stąd jej liczne
                  kłopoty:)))

pzdr wasia

• Gość: agrest Re: Chore strony! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 02:25
      Kazdy ma prawo poruszyc dowolny temat i rozpoczac nowy watek o czymkolwiek...
    • wasia Zdrowe forum 09.07.01, 13:02

> Jestescie chyba umyslowo chorzy moi panowie. Co za tematy?? Zobaczcie jak ladni
      > e wyglada strona
      > dla "kobiet", bierzcie przyklad i skonczcie na te gejowskie tematy, bo az smutn
      > o sie robi!

Jeśli tak bardzo mierzi cię to 'chore forum', to polecam Forum ZDROWIE. Może to
      pomoże;)))

wasia

• Gość: Tamara Re: Zdrowe forum IP: *.telia.com 09.07.01, 18:09
        Koncze te "chora" dyskusje, niestety Wasz poziom intelektualny jest nieco za niski zebym z wami
        wdawala sie w rozmowy. Adios amigos!
        • wasia Re: Zdrowe forum 09.07.01, 18:13

> Koncze te "chora" dyskusje, niestety Wasz poziom
          intelektualny jest nieco za ni
          > ski zebym z wami
          > wdawala sie w rozmowy. Adios amigos!

Adios, Tamarko. We'll miss you as there is no one else
          who could match stupidity and bad taste in the way you
          do.

Yours, Bridget

• suzume Re: Zdrowe forum 10.07.01, 09:56

> Koncze te "chora" dyskusje, niestety Wasz poziom intelektualny jest nieco za ni
          > ski zebym z wami
          > wdawala sie w rozmowy. Adios amigos!

to Ty lalka znasz języki zagramaniczne?! i co, w żadnym nie masz nic mądrego do
          powiedzenia?...
          sayonara (a ja umiem po japońsku, ahaaa!)
          suzume
    • wasia Do suzume a propos Tamarki 09.07.01, 18:20
      Tamarka wreszcie udzieliła się na 'kobiecie' w wątku - oczywiście - 'Bridget
      Jones to pulp fiction'. Napisała że woli już prasować firanki niż to czytać.
      Swoją drogą, zainspirowałyśmy Tamarke jak się patrzy;)))

pzdr wasia
      • suzume Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 09:53
        wasia napisał(a):

> Tamarka wreszcie udzieliła się na 'kobiecie' w wątku - oczywiście - 'Bridget
        > Jones to pulp fiction'. Napisała że woli już prasować firanki niż to czytać.
        > Swoją drogą, zainspirowałyśmy Tamarke jak się patrzy;)))
        >
        > pzdr wasia

mimo naszego żenująco niskiego poziomu??? jestem z nas dumna!

ps: może by jej też wszczepić jakiś programatorek od mikrofali?

pzdr
        suzume
        • wasia Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 13:15
          suzume napisał(a):

> wasia napisał(a):
          >
          > > Tamarka wreszcie udzieliła się na 'kobiecie' w wątku - oczywiście - 'Bridg
          > et
          > > Jones to pulp fiction'. Napisała że woli już prasować firanki niż to czyta
          > ć.
          > > Swoją drogą, zainspirowałyśmy Tamarke jak się patrzy;)))
          > >
          > > pzdr wasia
          >
          >
          > mimo naszego żenująco niskiego poziomu??? jestem z nas dumna!
          >
          > ps: może by jej też wszczepić jakiś programatorek od mikrofali?
          >
          > pzdr
          > suzume

Droga stażystko suzume, nasza akcja transplantacyjna zatacza coraz szersze kręgi.
          Po programatorku od mikrofali można jeszcze wszczepić jakąś elektromechaniczną
          turbinkę, która powiększyłaby przepustowość mózgu Tamarki. Może pani ma jeszcze
          jakieś propozycje racjonalizacji wysiłku umysłowego pacjentki?

pzdr dr wasia

• suzume Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 13:20
            wasia napisał(a):

> Droga stażystko suzume, nasza akcja transplantacyjna zatacza coraz szersze kręg
            > i.
            > Po programatorku od mikrofali można jeszcze wszczepić jakąś elektromechaniczną
            > turbinkę, która powiększyłaby przepustowość mózgu Tamarki. Może pani ma jeszcze
            >
            > jakieś propozycje racjonalizacji wysiłku umysłowego pacjentki?
            >
            > pzdr dr wasia

a jak jej się zaziębią obydwie szare komórki?

pzdr stażystka s
            • wasia Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 13:28
              suzume napisał(a):

> wasia napisał(a):
              >
              > > Droga stażystko suzume, nasza akcja transplantacyjna zatacza coraz szersze
              > kręg
              > > i.
              > > Po programatorku od mikrofali można jeszcze wszczepić jakąś elektromechani
              > czną
              > > turbinkę, która powiększyłaby przepustowość mózgu Tamarki. Może pani ma je
              > szcze
              > >
              > > jakieś propozycje racjonalizacji wysiłku umysłowego pacjentki?
              > >
              > > pzdr dr wasia
              >
              > a jak jej się zaziębią obydwie szare komórki?
              >
              > pzdr stażystka s

To rzeczywiście jest słaby punkt mojego pomysłu. Ale trzeba ratować pacjentkę,
              niezależnie od ryzyka.

pzdr dr wasia
              • suzume Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 13:35
                wasia napisał(a):

> To rzeczywiście jest słaby punkt mojego pomysłu. Ale trzeba ratować pacjentkę,
                > niezależnie od ryzyka.

to może ocieplić firankami?

stażystka
                • wasia Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 13:49
                  suzume napisał(a):

> wasia napisał(a):
                  >
                  > > To rzeczywiście jest słaby punkt mojego pomysłu. Ale trzeba ratować pacjen
                  > tkę,
                  > > niezależnie od ryzyka.
                  >
                  > to może ocieplić firankami?
                  >
                  > stażystka

Tak, tak i jeszcze raz tak! Liliowy tiul ochroni komórki mózgowe pacjentki,
                  zamortyzuje je w razie kolizji.

dr wasia
                  • suzume Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 13:57
                    wasia napisał(a):

> zamortyzuje je w razie kolizji.

na kolizje to one są już chyba uodpornione - w końcu jak całe życie obijają się
                    po pustej czaszce...

PS
                    na "kobiecie" Tamarka też nie znalazła uznania u niejakiej ameby... jak pech to
                    pech

pzdr
                    suzume
                    • wasia Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 14:06
                      suzume napisał(a):

> PS
                      > na "kobiecie" Tamarka też nie znalazła uznania u niejakiej ameby... jak pech to
                      >
                      > pech

Właśnie przeczytałam. No i jedna panna zasugerowała, że Tamarka czyta tylko
                      Joyce'a, co nie może być prawdą, bo tam liliowych firanek z tiulu nie ma;)))

pzdr wasia

• suzume Re: Do suzume a propos Tamarki 10.07.01, 14:18
                        wasia napisał(a):

> Właśnie przeczytałam. No i jedna panna zasugerowała, że Tamarka czyta tylko
                        > Joyce'a, co nie może być prawdą, bo tam liliowych firanek z tiulu nie ma;)))

poza tym Joyce może zmęczyć już po pierwszej stronie, a jak widać Tamarka do
                        wytrwałych nie należy... (no chyba, że woli prasować)

pzdr
                        suzume
    • Gość: anni Wnioski IP: 195.117.174.* 12.07.01, 10:52
      Włączam się do dyskusji po czasie, ale może dlatego z większym dystansem. A oto
      moje refleksje po przeczytaniu wszystkich postów tego wątku.
      Suzume i Wasia rozprawiają się z Tamarą przy użyciu ostrej broni ironii, a
      czasem złośliwości. Wszystko to z powodu odmiennego zdania, opinii, która nie
      pokrywa się z opinią kontrdyskutantek. Chociaż osobiście ani nie podzielam
      zdania Tamary, ani nie pochwalam jej sposobu prezentowania swoich poglądów, to
      jej przeciwniczki także nie sa wolne od błędu - atakują osobę, nie poglądy.
      Uprawiana przez nie z dużą zręcznością (wprawa?) żonglerka słowna upokarza
      kontrdyskutantkę, ale nie wnosi nic do meritum sporu. To swoista sztuka dla
      sztuki. Takie dyskusje do niczego nie prowadzą, mogą jedynie służyć zabiciu
      czasu. I nie zachęcają do odpisywania, niestety.
      Pozdrawiam
      Niedoszła dyskutantka, anni
      • suzume Re: Wnioski 12.07.01, 11:07
        > Suzume i Wasia rozprawiają się z Tamarą przy użyciu ostrej broni ironii, a
        > czasem złośliwości. Wszystko to z powodu odmiennego zdania, opinii, która nie
        > pokrywa się z opinią kontrdyskutantek.

Jeśli o mnie chodzi, to na posty, które nie zaczynają się od stwierdzeń
        typu "jesteście chorzy" odpowiadam miło i rzeczowo, i nie uprawiam żonglerki
        słownej ani sztuki dla sztuki. :) Ale nawet dla takiej jadowitej jędzy jak ja
        rozpoczynanie postu od przytoczonego wyżej sformułowania jest poniżej poziomu
        oraz krytyki i można je tylko zaśmiać. Przykro mi.

> atakują osobę, nie poglądy.

Pogląd Tamary nie jest wcale taki głupi, ale sposób jego wyrażenia był... (patrz
        wyżej) i dlatego dostało jej się za brak manier.

> I nie zachęcają do odpisywania, niestety.
        > Pozdrawiam
        > Niedoszła dyskutantka, anni

Mam nadzieję, że nie zniechęciłaś się do reszty.
        Pozdrawiam :)
        suzume

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka