no_okki 10.03.08, 12:09 Czemu Panie nie zauważają, że facio ma swój dzień ??/:D:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tengoku77 Re: Dzień Faceta 10.03.08, 12:14 Wszystkiego NAJ.. !! PS. Zdaje się, że zauważają.. Chyba cos przeoczyłeś.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dzień Faceta 10.03.08, 12:28 ale jakoś żadna nie całuje...wstydacie się, cy co ?/:D Odpowiedz Link Zgłoś
yuka4 Re: Dzień Faceta 10.03.08, 12:48 Okki, nie wiesz gdzie całują ??? myslałam,że zebrałeś już buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dzień Faceta 10.03.08, 18:58 w imieniu innych kolegów występuję; sam cały się czrwienię od śminki...../:D Odpowiedz Link Zgłoś
yuka4 Re: Dzień Faceta 10.03.08, 20:08 Aleks, wytrzyj jeszcze czoło, masz czerwone usteczka a i koszule na kołnierzyku obejrzyj :P Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dzień Faceta 11.03.08, 12:59 yuka4 napisała: > Aleks, wytrzyj jeszcze czoło, masz czerwone usteczka a i koszule na kołnierzyk > u > obejrzyj :P - obejrze... - wszędzie przecie całowały.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Dzień Faceta 10.03.08, 12:54 Hahaha:) No ponoć w innym miejscu całują.. ale co tam.. Dosyłam buziaka.. ;* :) Satisfied? Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dzień Faceta 11.03.08, 05:40 tengoku77 napisała: > Hahaha:) No ponoć w innym miejscu całują.. ale co tam.. > Dosyłam buziaka.. ;* :) > Satisfied? - no... chociaż z jedna.../wyłapuję łapczywie // no - filutek. Odpowiedz Link Zgłoś
dziefczynka25 Re: Dzień Faceta 10.03.08, 22:33 oczywiście ze pamiętałam co za oszczerstwa;) mojemu misiakowi dałam nawet prezent w postaci zestawu kosmetyków dax men był tam żel pod prysznic krem do twarzy (przeciwzmarszczkowy) krem pod oczy, niby na początku był troszkę urażony ale z tego co widzę to z dnia na dzień jest coraz mniej tych kosmetyków heheh;) już wiem co mu na rodzinki kupie Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka13 Re: Dzień Faceta 10.03.08, 22:35 oczywiście ze pamiętałam co za oszczerstwa;) mojemu misiakowi dałam nawet prezent w postaci zestawu kosmetyków dax men był tam żel pod prysznic krem do twarzy (przeciwzmarszczkowy) krem pod oczy, niby na początku był troszkę urażony ale z tego co widzę to z dnia na dzień jest coraz mniej tych kosmetyków heheh;) już wiem co mu na rodzinki kupie Odpowiedz Link Zgłoś
komiwojazerlive Re: Dzień Faceta 11.03.08, 12:48 i co też zanim się nie wysmarował nie było cin cin? :) jak w tej gierce: www.auto-swiat.pl/dax/ ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dzień Faceta 11.03.08, 12:57 komiwojazerlive napisał: > i co też zanim się nie wysmarował nie było cin cin? :) jak w tej gierce: > www.auto-swiat.pl/dax/ ? ;) - było, ale cienko, cienko.../:D Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Dzień Faceta 11.03.08, 13:00 0ffka napisała: > są głupie! - nie wiem; w koncu Twoje koleżanki.../:D Odpowiedz Link Zgłoś