showmessage 24.01.09, 22:50 Nie będę zadawał kolejnego pytania co najlepiej kupić na prezent. Zamiast tego napiszę, że chętnie przyjmę prezent. Lubię prezenty. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame.live Re: Prezent! :) 24.01.09, 23:44 Uwielbiam dawać przenty! Z przyjemnością podarowałabym Ci Skarbie książkę J.Kowlaczyk pt. "Będziemy Rodzicami"...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: Prezent! :) 24.01.09, 23:58 hahhahahahaahahahaah Aaaaa myślisz że ciężar gatunkowy mnie nie zabije? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madame.live Re: Prezent! :) 31.01.09, 15:14 Nie martw się, pomogę...:) Jak będzie Ci słabo, przetre Ci czoło, pogłaszcze po głowie i przytule...:)A po tym to już napewno "Będziemy..." haha Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: Prezent! :) 03.02.09, 01:55 No skoro obiecujesz mi takie wsparcie to pewnie miło by się czytało... :) Odpowiedz Link Zgłoś
madame.live Re: Prezent! :) 05.02.09, 23:27 Misiu, jak sie tak "rozczytamy" to jeszcze przerobimy wszystkie lektury szkolne i dojdziemy do A. Fredry "Śluby Panieńskie"...:) Nie wiem , czy jesteś na to gotowy...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: Prezent! :) 07.02.09, 04:37 Podstawówkę już skończyłem. Zakładam, że umiem czytać więc jestem gotowy, ale co trudniejsze słowa to będziesz mi musiała pomóc literować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Prezent! :) 06.02.09, 10:00 To ja mogę Ci w prezencie spuścić solidny wpierdziel. Chłopaki się dołożą do prezentu. Może być? Tylko leż spokojnie, jak będziemy Ci ten prezent dawać, żeby był naprawdę ładny i solidny. Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Re: Prezent! :) 07.02.09, 04:57 Nie stać Cię na takie prezenty. ;) W ramach rewanżu załatwiłbym Ci specjalną miejscówkę w pensjonacie na trzyletnie wakacje. Poduczyłbyś się zawodu, wymienił wizytówki z innymi pensjonariuszami.. hehehehehehehehehehehheheh Odpowiedz Link Zgłoś
madame.live Re: Prezent! :) 08.02.09, 19:29 Panowie spokojnie... Rozumiem, że "lupus76" ma ochotę na pikatną zabawę w klapsy...:) Ale dlaczego akurat z mężczyzną?! Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Prezent! :) 07.02.09, 10:07 showmessage napisał: > Nie będę zadawał kolejnego pytania co najlepiej kupić na prezent. Zamiast tego > napiszę, że chętnie przyjmę prezent. Lubię prezenty. :) Ja-tez! Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Prezent! :) 07.02.09, 10:44 cus27 napisała: > showmessage napisał: > > > Nie będę zadawał kolejnego pytania co najlepiej kupić na prezent. > Zamiast tego > > napiszę, że chętnie przyjmę prezent. Lubię prezenty. :) > Ja-tez! -No i wykrakala,dwu-metrowa yuka jedzie! Odpowiedz Link Zgłoś